reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

wiem że moja córcia wielka, ale skoro wystartowala z 4,5kg to rosnie mi szybciutko i już jest taka duża :)
Aneta nie przejmuj się, będziesz się ważyć w 9.miesiacu, wtedy będziesz mogła się dołować!! spaceruj dużo i dbaj o siebie, niech sobie dzidzia tez pooddycha troche naszym świezym morskim powietrzem!!

reklama
Witajcie. My jutro odbieramy Antosia ze szpitala.. nie doszlam jeszcze do siebie,ale juz tak nie gorączkuje.

co do masci to mam nadzieje,ze nie bedzie mi potrzebna.. Pani doktor wykonala kawal dobrej roboty.. mam piekna linie-jeszcze czerwonawa,ale mysle,ze gdy sie zagoi nie bedzie po niej sladu..:tak::tak::tak:

andzia-Witaj.. Antos czy Antonina-fajne imiona..

co do wagi to wydawalo mi sie,ze strasznie przytylam. wczoraj weszlam na wage i okazalo sie,ze mam jakies 3-4 kg w plusie. macica sie obkurczy.. itp.. wiec do lata powinnam juz niezle wygladac;):zawstydzona/y::tak::blink:

teraz walcze z pokarmem.. musze sciagac co 2h okolo 30 minut zeby Antos za tydzien mial go wystarczajaco duzo:angry::szok: męczące to jest

pozdrawiam wszystkie mamusie

Martyna na prawde spora i sliczna..ma super ciemne oczka:)))

Ania...Tosiek jest na prawde malutki..jak zobaczyłam to zdjęcie ze stópka to aż mi ciarki przeszły:tak:...słodki maluch..
walcz, walcz....to dobrze że sie nie poddajesz i odciągasz mleko:))))..dzielna mamusia:))

ja nałykałam sie leków i jakoś funkcjonuje...gorzej z portwelem 100zł zostaiłam w aptece na ladzie..koszmar:-(

reklama
tak, malutki jest naprawde drobny-przeciez mowilam:) on tylko taki pulpet na zdjeciach jest.. co do zdjecia ze stopą antka to powiem,ze moj maz ma bardzo male dlonie:)))

Do góry