reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
aga:nawracająca odma jest spowodowana słabą tkanką płuc...wrrrr:wściekła/y::wściekła/y:ale tajie życie:no:

a ja już o Wiosnie marze... i o tym żeby mieć z głowy prawko:tak:

a martka, to sie chyba zatraciła:-p
a ja dzis sprzatam, prasuje ciafle gary myje- nie mam pojęcia skąd się one biorą, bo przecież mężuś na dyżurze, dzieci jeszcze ni do zlewu nie podrzucają:confused:no i zaraz kolacyjkę robie i czekam na powrót mojego ukochanego, o 20 juz ze mna będzie:happy2::happy2::happy2::happy2:ale ja lubię jak on do domu wraca:-):-)

gosiaczek:jabyś ekipie raz posprzatać dała, to by brudzili na tyle na ile jest , to konieczne...:-D
uciekam miłego wieczorka

Mamo w boju, Oni sprzątają, ale tylko tak z grubsza, wiesz, zamiotą gruz i już, no a odkurzenie i zmycie na mokro to już mi zostawiają no i do tego ten pył unosi się wszędzie, nawet przez zamknięte drzwi wpada do każdego pomieszczenia, horror.Ale pocieszam się że jeszcze troszkę i zostanie im tylko ta łazienka, reszta będzie już skończona i chyba akurat na Święta Wielkanocne będzie już i po remoncie i po sprzątaniu, potem tylko na zewnątrz.

pewnie Darek tak zachwycony zdjęciami walentynkowymi że teraz sam uwiecznia zonkę na fotkach!! :-D
a Ania na pewno szybko dojdzie do siebie, po cesarce normalne że nie moze się rusdzać, ja rodzilam naturalnie ale przez pierwszer dwa dni też ledwo chodziłam...
a gdzie nasze dwie nowe brzuchate forumowiczki????

Hej, ja dzisiaj od rana zdołowana jestem, przyszła @.Kurde, a już sobie myślałam że może jak przestanę tak o tym myśleć i przejmować się to się uda, a tu nic, wrrrr.
Czekam na fachowców, mają być przed 8, potem o 8.30 klientka na pazurki przychodzi, po południu jadę do Gdańska z Natalką po ciuszki na bierzmowanie, ach, zalatana dziś jestem.

Witam wszystkie szanowne trójmiastki :)

gosiu - ja mam pytanko... czym kierować się przy wyborze kosmetyczki? Chciałabym dziś iść na wyskubanie brwi, bo nigdy sama nie opanowałam tej trudnej sztuki ;-)

Hej hej - ja jestem, w miarę żyję, tylko strasznie przeziębiona plus mdłości, więc leżakuję.
Ivi, cieszę się że coś pomogłam:-)
Buziaki dla wszystkich
:-)

Ivi, co do brwi to spoko, nawet niektóre fryzjerki to potrafią, ja ostatnio właśnie do fryzjerki chodzę jak idę na czesanie to przy okazji brewki też mi robi, henna i wyskubanie troszkę, dla mnie ważne żeby nie zrobić za ciemnych bo wyglądam jak diablica w czarnych i robię brązową, no i nie za cienkie tylko takie o naturalnej linii i wyskubują mi tylko te włoski co sobie rosną pod linią brwi na górnej powiece jakby.
Ja tak zawsze tłumaczę o co mi chodzi i jest ok.
Ja właśnie pożegnałam klientkę i teraz zabieram się za porządki potem obiadek i śmigam do Gdańska na zakupki z Natalką.
Aaa, pisała Ania że Maluszek wyjęty z inkubatora i już Go tuli sobie , jest cudny.

witajcie babeczki:-):tak::tak::tak::tak: Ale piękna pogoda dzisiaj:tak:
Ja już zaliczyłam rano zakupki z małym się wybrałam ,i oczywiście 100 pękła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:u Was te pieniadze też tak idą????czy tylko ja mam dziurawe kieszenie???????:no:
moje chłopy poszły się wietrzyć a ja w przerwie sprzątania zaglądam do Was;-):tak:
KasiaZ wielkie gratki z powodu noworocznej niespodzianki :-):-):-):-) jakoś nie było okazji;-) czy też mi umknęło:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::szok::szok::szok::szok:
Ale superaśnie kolejne forumkowe dzieciątko:-)
gosiaczek udanych zakupków:-) wiosna idzie, bociany przylecą to pewnie Wam coś podrzucą przy okazji :-):-):-):-)nie dołuj się ;-):tak:Głowa do góry i dalej pracować!!!!!!!!;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)
A gdzie połczynianki nasze???????????????

reklama
ho, ho, ho....
a tu co taka cisza??
mężus w pracy..nocke..dobrze, że on na te nocki chodzi tylko co 5 dobe, bo bym zwariowała:baffled:
dzis sie obijałam i po domy z nocniczkiem latałam bo rita ściągała wszystko co miała na pupie i krzyczała siusi:happy2::happy2:ale co bym sie za bardzo ie cieszyła muszę z małym do lekarz jechać:baffled:ma objawy alergii... możliwe, że na sierść kotów...wrrr a mamy ich az trzy....:-(i na paluszku koło paznokcia zrobiło się cos takiego jak zastrzał i ma ropkę, nie boli go to, ale ma czrwonego napuchniętego paluszka:-(czytałam, ąe coś takiego może być objawem alergii...masakra:baffled::baffled:

a Wy dziwczyny gdzie się wszystkie podziałyście??
miłego wieczorka

Do góry