reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ivi, super ten dach, to blacha?? Wygląda jak dachówka ceramiczna, super.Ja też myślę o zmianie pokrycia dachwego bo mamy taką papę co jak dachówka wygląda a panowie tynkarze strasznie nam to zapaskudzili tynkiem i wygląda jakby było obkupane przez ptaki i niczym nie schodzi więc albo chcę to pomalować albo najlepiej położyć coś nowego.I też włośnie myślałam o takim fajnym rudym kolorze.

reklama
witajcie:tak:
my wczoraj cały dzień po za domem:tak:

dziś otrzymaliśmy wyniki tomografii komputerowej mojego mężulka, i prawdopodobnie trzeba będzie przygotować się do operacji płuc...tylko nie wiadomo jeszcze kiedy:no:
ja będę musiała teraz w najbliższym czasie prawo jazdy zrobić:baffled:oj, się nam porobiło...najważniejsze zeby mała nie dostala nawrotu w tym samym czasie co mój maż w szpitalu będzie, bo się nie rozdwoje:wściekła/y::no::-(
miłego dzionka Wam życzę, idę prasować
gosiaczek, dziuba:miłych zakópów |Wam zyczę:-p
martka,aguś...żyjecie??

operacja?? :szok::szok: bedaki... oby to nic poważnego!!
ja już po zakupach, wiem że jeszcze środek zimy, ale wypatrzyłam sobie taką cudowną torebkę w Aldo w paseczki kolorowe, taka optymistyczną i wiosenną że się nie powstrzymalam i kupiłam... no i ogrodniczki dla Małej i parę bluzeczek i śpioszki i dla mnie bluzeczkę superową... no i kasa roztrwoniona :baffled: a mimo to czułam się fantastycznie wracając do domu z 6siatkami z różnych sklepów... :happy2:

dziba:my juz wiemy co to za draństwo bo mój mężuś miał już dwie odmy w tym 1 zakończyła sie również operacją...:-(mój mężuś biedaczek cały w bliznach jest:no::-(
aj, zakupy ja również za niedługo się wybieram:happy2::cool2:

Ja też jestem tylko się nie udzielam:zawstydzona/y::-p Jakaś deprecha czy przesilenie wiosenne :confused:
mama w boju przykro mi z powodu Twojego m.:-:)-:)-:)-(a ta odma to coś poważnego i skad to się bierze???????
gosiaczek bidulko trzymam kciuki za sprzątanie ;-):-)A kiedy Cię opuszczą ci brudzący panowie???????:-D:-D:-D:-D
ivi domek suuuper!!!!!! rośnie w oczach i barw nabiera:-):tak::tak::tak::tak: piękny dach:tak::tak::tak::tak::tak:
dziuba gratuluję zakupków,i pięknej córci :-) czekamy na wyniku sesji zdjęciowej;-)
Martka gdzie żeś przepadła:szok::szok::szok::szok:
Anulka33
jak po imprezce Sebkowej???????

reklama
Od Ani żadnych wieści nie mam od soboty wieczorem kiedy to pisała że bardzo źle się czuje, ledwo żyje i nie może dotykać Antosia, ale to chyba normalne po cc, prawda??
Myślę że już teraz będzie coraz lepiej i dojdzie do siebie po tym wszystkim, no a poza tym jest już z Jankiem.

Do góry