reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Jutro pomęczę was fotkami ale tu pusto o tej porze a ja właściwie tylko wieczorem albo jak mała śpi ok 12 mam czas poklikać DOBRANOC

reklama
cześć babeczki!!!!!
gosiaczek oj bidulka z Ani :-:)-:)-:)-(miejmy nadzieję,że wszystko pójdzie dobrze...ucałuj ja od nas, uściskaj i powiedz,że mocno trzymamy kciuki:tak:
beata świetne dzieciaczki:-):tak: czekamy na więcej fotek:-) pogoda wczoraj faktycznie była suuuper...szkoda,że dzisiaj tak pochmurno jak muszę wyjść z domu buuuuuu
mamy wyprawę z Kubusiem do Wejherowa:-);-)

kurcze, to nie dobrze ze chcą zakończyć Ani ciążę!! a Janek już jest w domu czy ona wciąż bidulka sama?? dobrze by było zeby zdążył przed porodem!! na pewno będzie wspierał Anulkę i będzie jej dużo łatwiej! oby wszystko było dobrze!

o kurcze.....mam nadzieję że z małym i Anią bedzie ok..miejmy nadzieję że lekarze wiedzą co robią...trzeba sie modlić i wierzyć:tak::tak::tak:

Anulka
ja daje małej muliti sanostol..moja pediatra odradzała mi vibowit bo ma jakis nie cieky składnik....ale teraz mało daje, bo dostaje PROFILAKTIN z witaminami...to jest malinowo-miodowo-aloesowy preparat ziołowy wzbogacony i witaminy taki uodparniajacy i u nas dzizła suuper...dostaje go tylko łyżeczke rano i co 3-4 dni łyżeczkę salbnostolu:)

miłego dnia:)..u nas mgła straszna i jakos nie miło....a ja jestem dupa straszna.....wczoraj chciałam jechac z mała do Pucka na spacer nad morze..ale jakos dosłysmy do pksa i stwierdziłam ze nie jedziemy i poszłysmy dalej na spacer po naszyh okolicach...a wieczorem dzwon wójek i pyta czy byłysmy w Pucku, bo była rocznica zaślubin Polski z morzem i wielka impreza (bo te zaslubiny to w Pucku były w jakims tam roku hihihi)....myslałam ze wyjdę z siebie, taka byłam zła na siebie grr:wściekła/y:..zawsze mnie wszystko omija..a taka ładna pogoda była wczoraj:-:)rofl2::crazy:

Wrócilismy z wyprawy-najpierw do banku a potem na zakupki hi hi, kupiłam walentynkowe pierdółki dla Krzyśka-bo to już w czwartek:tak:
pogoda faktycznie nie przyjemna:no: mgła,wilgoć taka-ale ciepło jest:-)
miłego dzionka:-)

Kurcze, martwię się o naszą Anię, wysłałam kilka smsków do Niej a Ona się nie odzywa wcale, do tego mam remont i nie mam jak wyskoczyć z domku.Pozdrowiłam Ją od Was przez smsa.

reklama
Do góry