reklama
Anulka33
Fanka BB :)
Wild będzie dobrze ,trzymaj się !:-) a ciekawe jak tam Dziuba ,czy zatrzymali ją w szpitalu ??aq dziś na kolacje pizza ,własnie czekamy z dziecmi na dostawę!![aż mi ślinka leci ...]aaaa dziś wywaliłam już choinkę [a własciwie juz jej kikut ]i wszystkie śiąteczne ozdoby schowałam do szafy ,a w poniedziałek mamy kolęde ,no ale do tego czasu choinka raczej by nie ustała -echchch...tak jakoś pusto i smutno bez tej choinki się zrobiło .
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
cześc wieczorkiem, Martka dziewczynki oczywiście wiedzą o naszych planach, są na bierząco, nawet od jakiegoś czasu wozimy sobie takie maeńkie buciki w samochodach na szczęście żeby się udało, hihi.
Starsza się bardzo cieszy i jest za, ale młodsza mówi że Ona chciałaby być dalej najmłodsza, wiadomo, może być zazdrosna na początku ae to też już duża dziewczynka i wiem że byłoby super.
Wild Wind, Jezuuu, bardzo bym chciała Ci pomóc, ale nie wiem jak, naprawdę. Pomyśl czy nie mogłabyś przyjechać do mnie w tygodniu.
Trzymaj się.
Zmykam teraz robić kolację.
Mama w boju myślisz że powinniśmy jeszcze dziś też powtórzyć?? Może masz rację, kurcze wpadniemy w nałóg.Ale to fajny nałóg.
Pa
Starsza się bardzo cieszy i jest za, ale młodsza mówi że Ona chciałaby być dalej najmłodsza, wiadomo, może być zazdrosna na początku ae to też już duża dziewczynka i wiem że byłoby super.
Wild Wind, Jezuuu, bardzo bym chciała Ci pomóc, ale nie wiem jak, naprawdę. Pomyśl czy nie mogłabyś przyjechać do mnie w tygodniu.
Trzymaj się.
Zmykam teraz robić kolację.
Mama w boju myślisz że powinniśmy jeszcze dziś też powtórzyć?? Może masz rację, kurcze wpadniemy w nałóg.Ale to fajny nałóg.
Pa
mama w boju
jest ich troje :-)
gosiaczek:powtórzenie dziś i jutro daje większe szanse, bo możesz czuć ból owulacyjny, ale samo jajeczkowanie może być nieodczuwalne, więc warto powtórzyć 2-3razy:-)bo na zapłodninie jest tylko 24h(tyle jajeczko obie żyje), więc trzeba celować, aż się trafia jak w tym miesiącu nie trafisz to w przyszłym, możesz temp mierzyć i wyłapać dokłade dni kiedy możecie starać o dzidzie, jakby co służe radą;-)
mama w boju ma racje Gosiaczek...podobno tylko 10% kobiet ma owulacje w okolicach 14 dnia cyklu..starajcie sie starajcie...
Ciekawe co z Dziubą....może z wrażenia wizyty w szpitalu zaczęła rodzic..ja miałam szpitalne ktg 4 razy i za każdym razem jak czułam zapach szpitala miałam wrażenie że zaraz urodzę heheheh
Ciekawe co z Dziubą....może z wrażenia wizyty w szpitalu zaczęła rodzic..ja miałam szpitalne ktg 4 razy i za każdym razem jak czułam zapach szpitala miałam wrażenie że zaraz urodzę heheheh
zgłaszam się jako ciągłe 2w1!! wczoraj cały dzień w szpitalu, niestety jedynie na izbie przyjęć... kazali mi zrobić lewatywę (tzn coś w tym rodzaju bo to miał być środek co wywołuje też akcję porodową i powoduje wypróżnienie), po czym wysłali na jakieś badania, potem spacer 3razy dookola szpitala żeby rozruszać mięsnie, wtedy badanie ginekologiczne... i dupa! szyjka macicy wciąż długa wiec podali jakiś zastrzyk (a ja myślałam ze to tylko kroplówki są na wywołanie porodu!) i też nie dostałam skurczy, zrobili też masaż szyjki macicy (cholera, już nigdy więcej!!) żeby pobudzić akcję; no i się mnie pyta lekarz czy chce zostać na oddziale czy jechać do domu, więc mu mówię że do domu bo mieszkam 3ulice dalej więc zdążę dojechać, a byłam juz tak zmęczona i obolała cała że marzyłam o łóżku!!
a dziś rano jak byłam siusiu zauważyłam pełno śluzu z krwią, wiec dzwonie do swojej ginek a ona mówi ze to czop śluzowy i pewno dziś się zacznie na dobre i że jak dostane boleści (jakich boleści, boli od tygodnia!!) to mam ZNOWU jechać do szpitala!! oby to był już ostatni raz!!
a dziś rano jak byłam siusiu zauważyłam pełno śluzu z krwią, wiec dzwonie do swojej ginek a ona mówi ze to czop śluzowy i pewno dziś się zacznie na dobre i że jak dostane boleści (jakich boleści, boli od tygodnia!!) to mam ZNOWU jechać do szpitala!! oby to był już ostatni raz!!
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Mamo w boju, dzięki za rady, oczywiście sobotni wieczór też był starankowy, zaraz niedzielny poranek też będzie, hihi. My celujemy na chłopaczka, a wiem że na Synusia to właśnie tak pod koniec dni płodnych prawda??
Jeny, tak bardzo bym chciała żeby się udało tym razem to już nasz 4 cykl starań. Teraz będziemy czekać 2 tygodnie i się okaże.
Miłej niedzieli wszystkim życzę.Papa.
Jeny, tak bardzo bym chciała żeby się udało tym razem to już nasz 4 cykl starań. Teraz będziemy czekać 2 tygodnie i się okaże.
Miłej niedzieli wszystkim życzę.Papa.
reklama
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Dziuba witam, współczuję Ci bardzo tych przeżyć, ja przed pierwszym porodem byłam 4 razy na porodówce, też nieźle kombinowali ze mną, ale jak tylko usłyszałam odgłosy innych rodzących obok, wszystko mi mijało, wychodziłam na własne rządanie do domciu i wracałam po 3-4 dniach z powrotem i tak 3 razy, dopiero dokładnie w dniu terminu wieczorkiem wzięło mnie tak, że po 4 godz. Natalka była na świecie.
Pozdrawiam Cię cieplutko, nie denerwuj się, dzidzia sama wie kiedy ma opuścić brzusio.
Pozdrawiam Cię cieplutko, nie denerwuj się, dzidzia sama wie kiedy ma opuścić brzusio.
Podziel się: