reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
WildWind
nie martw się na zapas..wazne aby mały byl zdrowy.....reszte jakos wytrzymasz..zawsze masz jeszcze mamę, na pewno Ci pomoże jak mąż nie zdąży wrócić....będzie dobrze, tylko sie nie denerwuj, bo to nie służy dobrze małemu, ani Tobie.....wiem że łatwo gadać...

Gosiaczek
mniejmy nadzieje że tym razem sie uda..ale mnie chyba ominęła zmiana decyzji Twojego męża...bo jak ostatnio pamiętam to był na nie:baffled:

moje dziecko nie che spać, tak więc nie bardzo jestem w stanie pomóc mojemu wujkowi z tym drewnem kurde...zobaczymy, moze za pół godzinki ja jeszcze raz położe:-D

no to super..kobiety to mają dar przekonywania hihihih

a jak wasze dziewczynki?..wiedzą juz o waszych planach?...czy jeszcze im nie mówiliście?

Za 2 tygodnie się okaże, narazie mieliśmy 4 dniowy a raczej wieczorny maraton, zobaczymy z jakim skutkiem.

gosiaczek:przedłużcie sobie maraton na dziś i jutro, zeby jajeczko nie uciekło:tak:bo z tymi jajeczkami różnie bywa:tak:
wild wind:uszy do góry, jeszcze trochę a już nie będziesz sama:tak:Wasz synek już się o to postara:tak:ten czas szybko minie:-Dcokolwiek w zyciu się dzieje, jeśli Cię nie zabije, to Cię wzmocni...my z taki myśleniem przeszliśmy przez najgorsze chwile...po za tym, pogoda jest paskudna, więc nastrój moze być też paskudny...
przynajmniej u mie ma to często wpływ, niestety:-(

dzis mnie chyba nic nie pocieszy.. ale jutro ide ze znajomym na obiad-wiec moze mi poprawi humor..dlaczego nie mieszkacie w gdyni???? hmm???

reklama
dzis mnie chyba nic nie pocieszy.. ale jutro ide ze znajomym na obiad-wiec moze mi poprawi humor..dlaczego nie mieszkacie w gdyni???? hmm???

he, he, he dlaaczego nie mieszkasz w gdańsku:confused::confused:o, kurczę ja się cieszę dopiero teraz zauważyłam, że jest 15.30 i jeszcze widno jest, super byle do wiony:-D
wild wind:a może jakąś książkę poczytasz??albo poprostu zrób sobie 30 in odpoczynku od smutku??przypomnij sobie zabawne momenty w Waszym życiu, obejrzyj zdjęcia albo może fryzure jakąś sobie zrób:happy2::happy2:??albo po prostu spróbuj jak najspokojniej przetrwać dzisiejszy dzień:tak:

Do góry