reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
a co tu tak cicho???:confused:wklejam pare fotek bierzących:tak:pozdawiam was vserdecznie:-D

850an7r.jpg

6t3f2fk.jpg

mamo w boju...tu jest tak cicho, bo wszyscy przejedzeni po swietach leza na kanpach.. ja juz sie pakuje-jutro wracam do gdyni.. na 15 do lekarza w gdansku musze zdazyc..bedzie ciezko.. wazna wizyta, bo zobaczymy czy maly Aktoś ma zdrowe serduszko.// trzymajcie kciuki

pozdrawiam

Cześć kobitki.

Wszystkiego dobrego w nowym roku:tak::tak::tak:

zaniedbałam was, ale dalej klikam na ekranowej:-(

zaraz zabieram się za czytanie.

u nas ok, Sylwek się jakby udał, Darek został z małą a ja balowałam:-D:-D:-D

Aga
kiedy wpadniesz, bo nuuuudno mi.

oj umiera nam nasze forum śmiercią naturalną:-:)-:)-:)-:)baffled:;-):-D
Mnie nie było prawie cały tydzień w domku-dlatego nie pisałam...
Dzisiaj bylismy u moich dziadków w Gdyni a w miedzy czasie tyyyyle śniegu nam nasypało,ze jeszcze mieliśmy wypad na sanki z Kubusiem po ciemku:-):-):-):-):-):-)

Witam. faktycznie pusto tu w dalszym ciągu:-:)-:)-(. Nic dziwnego wreszcie mamy piękną zimę. Szkoda, że śnieżek szybko zniknie i powróci wstrętne błoto. Na mojej wsi będzie dalej cicho i ponuro. Moim noworocznym marzeniem jest zmiana miejsca zamieszkania więc już zaczęłam poszukiwania nowej działeczki.Wiejski spokój potrafi zdołować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

głuuuuucho i cicho:tak:
ostatnio mam ograniczony dostęp do komputera, więc sie nie mogę narazie udzielać, po za tym ten miesiac będzie dla nas bieganiną od lekarza do lekarz, więc nie mam sił nawet do komputera zasiąść.po za tym mój mąż, już do pracy wrócił, więc nie mam tyle czasu:-(życzę wam miłego dzionka:-)

reklama
melduje się po przerwie:tak:
u nas bez zmian: budowa, duuuużo roboty w pracy..
ale pochwalę się że w sobotę byliśmy na nartach w Wieżycy!!:-):-) było SUPER!! (ale zakwasy mam do dzisiaj potężne... ;-))

Do góry