reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
no właśnie musimy przenieść rurę do umywalki.. bo wg projektu ta łazienka była mniejsza co cały skos..
natomiast kabina prysznicowa i wc będzie tam gdzie są poprowadzone rury:)

cześć dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
ale tu się dzieje:szok::szok::szok::szok::szok: nowe wątki:-D nowe koleżanki-witam serdecznie:-):-):-)
dziękuję za zyczenia dla Kubusia :tak::tak::tak::tak:
Ivi, gosiaczek śliczne te wasze mieszkanka:tak::tak::tak::tak:
mama w boju-fajne zdjęcia:tak: my niestety chrzciliśmy w tłumie-razem z pięciorgiem innych dzieci:-:)-:)-:)-(
wszystkie pozostałe dziewczynki całuję ale chyba nie nadrobię i nie ogarnę tego wszystkiego:-D

My na bilansie dwulatka bylismy dzisiaj...waga 18,5 kg:szok::szok::szok: wzrost 92 cm:-D.wszystko ok, stópki do korekcji jedynie ale to w późniejszym czasie na razie jest za mały:-:)-:)-(
a gdzie podziewa się przodownica nasza martka:confused::-D:-)
miłego dzionka:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
lecę z suwaczkiem kombinować kolejny roczek buuu ale ten czas leci :no:ja chcę mieć dzidzię małą znowu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

witajcie, witajcie:-)
a my chrzciliśmy tak sami, bo mamy znajomego Księdza, a po za tym była sobota, a generalnie "masowe" chrzty odbywają się w niedzielę:tak:a nam się udało już drugi raz mieć kameralny chrzest;-)
ivi i gosiaczek: a wy ciągle na budowie:tak:nie ładnie:dry:co my z wami mamy;-);-)
maaaaaartka gdzie jesteś?????
miłego dnia wam życzę:-D

Mamo w boju, masz rację, sorki już nie będziemy.
Kurcze ale jestem zmęczona, miałam dziś też klientkę na pazurki, potem sprzątanie, prasowanie, zakupy obiad i już mam dość.
Chyba pójdę się położyć. Mam godzinkę do powrotu męża z dziewczynkami.
Do wieczorka

dzieńdoberek babeczki!!!!!!
dzisiaj zaczynam dopiero świąteczne sprzątanie :zawstydzona/y: okna, pranie dywanów ufff:baffled: jutro zakupy a od piątku w kuchni :no::no::no::no:
nie mam pojęcia co jest z martą:-( napisałam jej wczoraj smsa ale nie odpisała:confused: mam nadzieję że wszystko u nich ok.

reklama
ja już okna pomyłam, firanki wyprałam, i teraz zabieram się za obiadek:baffled: mały wczoraj kupkę na nocniczek zrobił:-):tak: i dzisiaj tylko jedna wpadka była, ale wołał tylko już w trakcie sikania:-D
Marta się odezwała, ma popsuta klawiaturę ale czyta nas regularnie i może coś dzisiaj skrobnie:-)

Do góry