reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

no właśnie:-)ale ja już na tą "młoda"starośc już chce miec dzieciaczki odchowane...a ze męzem myśleliśmy jeszcze o 2 ale to za 3-4 lata:tak:będzie wesoła rodzinka;-)

reklama
mama w boju, my to chyba tylko jedno dziecko bedziemy mieli:) moj maz jest wiekowy i nie wiem czy sie zdecyduje pozniej na dziecko.. stwierdzi,ze ejst dziadkiem a nie ojcem:)

Wild Wind, sami zobaczycie jak to będzie z dzidzią, okres ciąży i potem jak już maluszek jest na świecie i z resztą cały czas jak dziecko rośnie to wyjątkowy czas w życiu, bardzo pragnę przeżyć to jeszcze raz, może z Wami też tak będzie, że nie skończycie na jednym.

Wiesz, Janek chce dorobic dziewczynke hahahaha ale za 3 lata.. nie sadze bym byla gotowa za 3 lata.. mi potrzeba jakis 10 l. zobaczymy jak to bedzie Gdy Antoś przyjdzie na świat. Janek w wieku 39 lat zostanie dumnym ojcem.. hihi

reklama
czesc nie przeszkadzam wam ?;-)suuuper ze tak sie znacie dzxiewczyny ,przynajmniej macie wspólny temat .no dobra nie wcinam sie....

Do góry