reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej!!

Czy trójmiasto śpi??
Ja po imprezce jeszcze dochodzę do siebie, poszłam spać dziś o 4 nd ranem, najpierw w kościele byliśmy, potem do restauracji na obiad, potem do nas przyjechaliśmy, dawno tak dobrze mi się nie gadało jak wczoraj, stękniłąm się za rodzinką z UK, dziś jak mąż pojechał do pracy a dziewczynki do szkoły spałam do 10, ale to nie spanie, co chwilę coś mnie budziło, normalnie nieprzytomna jestem do teraz, no i chyba małego kaca mam nawet,hihi.
Teściową olałam totalnie, z resztą Ona mnie też, gdy powiedziałam Jej dzień dobry, ominęła mnie i nic nie odpowiedziała,wrrr.Ale mam to gdzieś.
Muszę dziś wcześniej się położyć by odespać minioną nieprzespaną nockę.

reklama
Witajcie babeczki!!!!!
wróciliśmy dziś od teściów nawet nie było tak źle :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D młody co prawda szalał po nocy i wstał o 06.00 :-( ale żyjemy:tak::tak::tak::tak:
i co najważniejsze podjęliśmy mega ważną decyzję i....chcemy wynająć mieszkanie:tak::tak::tak::tak: Trochę się boję, bo mieszkam tutaj od urodzenia i kocham ten dom i okolicę i wiecie, wspomnienia te sprawy:sorry: ale innego wyjścia nie ma:-:)-:)-:)-(
martka przygoda faktycznie :szok::szok::szok::szok: dobrze, ze te klucze mieli i ze mała nic sobie nie zrobiła...a ty sie nie boisz, ze ona zechce zejść Ci pomóc;-) i zleci ze schodów???Ja mam fobię na tym punkcie i jak schodzimy na peta to młody zostaje w łóżku i na dodatek zamykam drzwi na haczyk od wewnątrz ale nasze schody to są mega grożne i dlatego :sorry:
gosiaczek fajnie, ze bibka sie udała :tak::tak::tak::tak:a teściowej to współczuję:eek: dobrze, ze mojej się ostatnio polepszyło:-D
ja już mukam lulu bo pobudka dzisiaj była wczesna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D
miłej nocki!!!!
A gdzie ivi, i reszta trójmiastek:crazy:

Tu reszta trójmiasta, a właściwie przedmieścia! Witam Was wszystkie po długim czasie obecności na tym forum jako "podglądacz" ;-). Jak już pisałam na innym wątku, poruszyła mnie historia małego Filipka i wspaniała postawa "cioć" z BB więc się ujawniłam, aby podążyć z pomocą. A skoro już tu jestem to patriotyzm lokalny wymaga dołączenia do swoich:-). Gosiaczek, patrząc na Twoje panny stwierdziłam, że ja też mogę zaprezentować swoje potomstwo. Ty masz dwie piękne córy, a ja dwóch przystojniaków. Wiek tego malutkiego widać na paseczku, starszego suwaczka nie mam bo na stronie gdzie wczoraj robiłam suwaczek dla dzieci nie przewidziano takiej daty urodzenia. Z innej stronki miałam kłopoty z wklejeniem suwaczka, więc jak znajdę czas to pokombinuje.
Poczytywałam Was będąc w ciąży, bo miałam dylemat - gdzie rodzić?! Tak sam jak wiele tu obecnych. Wybrałam najpierw szpital tj. Zaspę bo z Wojewódzkiego mam przykre wspomienia sprzed lat, no i lekarza prowadzącego też z Zaspy, aby w razie czego mógł pomóc.I to był strzał w 10:-). Tak więc, jak któraś się wacha gdzie rodzić, niech wybiera Zaspę:tak:.Jak będziecie chciały coś o mnie wiedzieć - śmiało pytajcie, a ja postram się bywać tu częściej, ale tylkow chwilach gdy dostąpię zaszczytu dotknięcia własnego laptopka. Jak swojego czasu użyczyłam go synowi, to teraz ja muszę się pytać czy mogę skorzystać. No, ale tak to już bywa z tymi wyrośniętymi (190 cm) bachorami. Nawet nie mogłam się doprosić zrobienia suwaczka w zamian z użyczenie sprzętu:wściekła/y:. Dla niego takie bajery na forum to dziecinada. Stara matka musiała sobie poradzić sama. Właśnie obudził sie mój kochany niemowlaczek więc spadam. Pa:-).

Algo, w takim razie witam Cię serdecznie i zapraszam częściej w nasze trójmiejskie progi, w jakim wieku masz tego przystojniaka? Domyślam się że już nie taki mały jak ma tyle wzrostu,hihi.
Moje też już mnie niedługo przerosną.
Ja też moje dziewczynki rodziłąm na Zaspie ale dawno, wspominam to jak najgorszy koszmar w moim życiu, na szczęscie dość szybko poszło, więc długo tam nie byłam.Ale wiem że teraz dużo się tam zmieniło i ostatnio większość koleżanek sobie chwali poród i pobyt tam.
Pozdrawiam Was wszystkie pa

w Przywidzu dziś zima

cześć dziewczyny:tak:jestem i żyję, ale mam problem z absolutnym brakiem czasu:-(Obiecuję się poprawić :tak:

witam.
jej jak te dni, szybko mijają... tracę rachubę jaki jest dzień tygodnia.jak się już wieczorem położę na łóżko, to sama nie wiem czy mi się spać chce czy nie...:baffled:
A co do porodu, to dorzuce swoje 5gorzsy:tak:2 razy rodziłam w wojewódzkim za 1 razem nie było zbyt miło:crazy:ale za 2 to juz o niebo lepiej...ale wydaje mi się, że to od zmiany zależy. bardzo miła ekipa odbierała mojego maluszka, który urodził się do wody;-)polecam poród do wanny, niesamowita sprawa:-):-):-):-):-):-):-)Ritka urodziła się normalnie, bo niestety z mojego powodu nie mogłam do wody, ale już drui raz chciałam do wody-bardzo i udało się:tak:
Jak będę mieła chwilkę, to jutro zajrzę, a teraz jeszcze brzuszki ide zrobić...no teraz coś trzeba z tym brzuszkiem zrobić:tak::tak::tak:
dobrej nocki

Witajcie Babeczki:-D

Melduje się i ja:tak:. U mnie ostatnio brak czasu, od piatku jestem w pracy, mam tez weekendy. Najbardziej tęsknię za moja córcią.
Wiki znowu jakieś paskudztwo złapała. Ciągłe ma katar.

Idę sobie przeczytać na spokojnie co u Was słychać.

I mam pytanie do Matki i Agi, kiedy Waszym maluchom powychodziły ostatnie ząbki. Pytam, ponieważ Wiki się wścieka i widzę, że znowu ząbkuje. No ale nie wiem czy to już moga być piatki???:confused:

Pozdrawiam wszystkich gorąco!!

cześć dziewczynki!!!!
brrr ale zimnica :wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-(
Witam nowe forumki :-)zaglądajcie do nas częściej a i do" starych " też ten apel jest :tak::tak::tak::tak:nie nawalać mi tu!!!!!!
kaja25 my mamy wszystkie ząbki ale piątek ani widu ani słychu :no::no::no::no:
miłego dnia!!!!!!!!

reklama
Martka gdzie Ty? Może znowu siedzisz w garażu:-D - czarny humor.
Nie pamiętam czy Was pytałam cy na październikówkach, to zapytam teraz jakie macie termometry dal swoich maluszków? Muszę coś kupić, bo tradysyjną rtęciówkę Kuba już nie da sobie wsadzić:-p i wcale mu się nie dziwię. Mieliśmy elektroniczny jakiś niby wypas, a takie g, że dwa razy reklamowaliśmy aż w końcu zwrócili nam kasę, bo zawsz była temp. ok 37 st, skapnęłąm się dopiero jak sama miałam ponad 39 a na tym wyszło 37:wściekła/y:. To był taki do ucha , na czoło, do wody i temp powietrza "mierzy"w AKPOLu kupiony, ale nie pamiętam nazwy. Ale musze mieć taki co szybko i dokładnie mierzy bo nie mam cierpliwości, całą zużywa Kuba:-D

Do góry