reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

cześć dziewczynki!!!
kaja dzięki za komplementy :-), może skoro Twoja córeczka tak przeżywa ten żłobek, to faktycznie może lepiej o opiekunce pomyśleć? po co ma się stresować, jeszcze się w życiu dosyć stresów naje...Strasznie mi zawsze żal tych dzieciaczków w żłobkach :-(
A nam ten dzień zleciał nawet nie wiem kiedy,i w sumie nic nie robiliśmy, moja mama była w odwiedzinki z szarlotką :tak:jakoś nasze stosunki lepiej ostatnio :szok::-D nawet się fajna zrobiła;-)
Teraz piwko z Krzyśkiem pijemy i do wyrka ha ha ha:-D:-D
Jutro zakupy w planie mamy pieluchowo-mleczne i rękawiczki muszę Kubie kupić, i sobie buty :tak::tak::tak::tak::tak::tak: ciekawe czy dostanę coś w normalnej cenie i w miarę fajnego:cool:
Miłego wieczorka!!!!!!!!!!!!!!!!!1

reklama
co sądzicie ?fajne ? do szkoły sie przydadza no nie ?kużwa ostatnia aukcja moja na allegro .To wciaga cholerrrrrrrrrnie ,nie moge poprostu wchodzic na tę strone i tyle....:no:

Anulka
na pewno sie przyda..fajne ciuszki....ja juz raz miałam embargo na Allegro..ale jak zaczełam sprzedawac, to Darko juz jest wyrozumiały hehehehehehehehehehehe

Ivi
nieźle sie radzicie na tej budowie:)
Lesniewo to super miejsce...szkoda tylko ze z tamtąd wszedzie jest daleko...ode mnie to chociarz do Pucka 5 km:)

Aga
kuba jest boski..koniecznie musimy poznac nasze dzieciaki ze soba:)..kobitki ja jade w poniedzialek do Pucka moze w końcu nam sie uda spotkac co??????????..a jak cos to moze wtorek?..moge do Redy podjechac, jak wy nie dacie rady tutaj:tak:..musimy sie poznac, bo fajne z was babki:):-D:tak:

Kaja
moze poszukaj opiekunki, ale to baardzo droga impreza....i nie wiem czy złobek nie lepszy..jedno co dla mnie w żłobku to inus to to ze dziecko czesto choruje niestyt...chodz kumpela miala nianie taka co była super.tylko ze małego nie umiała ubrac stosownie do pogody i tez chorował....musisz przemysleć za i przeciw...a kto wie, moze mała tak przy tobie płacze, a jak ja zostawisz moze bedzie inaczej???

a tu filmiki z moja Chaśką

szaleństwa panny Misi

YouTube - hop hop

YouTube - buju buju

Martka - niestety.. ale tam jest tak pięknie, że mam nadzieje damy sobie radę:-)
W środę mają przyjechać okna :-)i wreszcie nasz domek przestanie straszyć pustymi dziurami;-)

Spacerk dzisiejszy.

Mała dzierży w dłoniach ceramiczna krowke, cos jej odbiło i nie chiała bez niej na spacer iść..a ta krówka stała sobie wieki na półce na przedpokoju i mała nigdy na nia nie zwracała uwagi..a dzis bunt..ale beka taka ze jak wróciiśmy mała dała mi ja i pokazała ze mam odłozyc na miejsce..hehehehehe

bhg6j9.jpg

minute po poprzedniej fotce mała ma juz zaliczona glebe, co widac po brudnej kurtce i spodniach.....mały brudasek

ie1f7d.jpg

na barana..a raczej na baranie..(Darko to zodiakalny baran hehehehe)
tak dziwnie cień padł ze Darko wyglada jakby miał wąsika...beke mam z tej fotki przez to hehehehe

63yu4y.jpg

ja we wtorek moge czemu nie :-)Martka ,ja chętnie bym się odkuła bo mam 3 kombinezoniki po Roksanie na sprzedaz ,chetnie bym je wystawiła na allegro ale nie umiem i nie mam na razie aparatu ,musze poczekac na przyjazd mojego misia.:-)

Mi tez wtorek pasuje:)
Aga.a jak u Ciebie:)??????????

Anulka
w sumie teraz najlepszy czas na sprzedawanie kombinezonów...w grudniu to juz bedzie po futrze:(

ide spac babeczki:)

Cześć fajowe babeczki :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Mi wtorek też pasuje!!!!!Jak będzie Krzysiek to mnie zawiezie a potem odbierze,no chyba że będzie dużym to wtedy nie:-D to może wtedy zdam się na anulkę ;-)
Ale super ma być ładnie w ten dzień 14 stopni i słoneczko :tak:
martka-Michaśka jak zwykle prześwietna:-) nie miałabym nic przeciwko takiej synowej ;-)
Kubuś miał identyczną huśtawkę, ale już w te wakacje niebezpiecznie się pod nim gięła i stoi w piwnicy:-D
jak był malutki to tą huśtawka go usypiałam jak już nie miałam siły go bujać na rękach.
Michaśka super na zdjęciach ubrana:-) sama bym nosiła taki szalik i rękawiczki-czapek nie uznaję ;-)
anulka super te ciuchy, na pewno się Sebkowi spodobają :tak:
Miłej niedzieli babeczki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Pogoda ładna się zapowiada chociaż zimnoooooooooo

reklama
Witam z rana!

Moja wstała o 8.30..o 9 sniadanie..krzyki i wrzaski..ale ja przytrzymałam i po 30 minutach darciasie i pchania łap w buzie zjadła prawie wszystko..konsekwencja skutkuje, ale od tego wstrzymymywania okazywania złości nabawie sie jakiejś nerwicy żołądkowej chyba.

To co babeczki..wtorek?....

ja moge być o 10, 11 albo 12 (bo tak mam peksy )........12 może byc za pózno w sumie ....wiec 10 albo 11 co?......no chyba że wolicie po obiedzie?..ja sie dostosuję:tak:

juz sie nie moge doczekac i suuper że ładnie będzie...:)

Do góry