reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Mi też te godziny pasują!!!! Nawet 10 może być, pochodzimy sobie a na obiadek żeby już do domu wrócić, Niech anulka jeszcze się wypowie:-)
A nam milutko jak na razie niedziela mija:tak: chłopaki mi komodę naprawiają Kuba nawet gwoździe wbijał:-D
I beka była bo byłam z nim w sklepie, dostał od sprzedawczyni lizaka, ładnie powiedział " Kuje", a potem zobaczył przejeżdżający samochód i mówi " mamuś bum buma!!!" a potem do sklepowej " babcia bum buma!!":-D:-D:-D:-D kobicie się chyba przykro zrobiło, że nazwał ja babcią bo nic nie powiedziała:-D:-D:-D

reklama
ja nie mam zbytnio nastroju ...:wściekła/y:nie pisałam wam ale w piatek u Sebka był kolega i bawili sie u niego w pokoju i nagle szafa sie przechyliła i spadła na Sebka kolege :wściekła/y:Krew mu sie lała z głowy i miał całe plecy zbite ,wyglądało to grożnie ale po chwili już było lepiej ,rozmawiałam nawet w piątek z jego tata jak on się czuje i mówił że ok ,a dzisaj jak szłam do kościoła to jego mama mi mówi ze jednak pojechali z nim na pogotowie i ma założone 2 szwy ..:zawstydzona/y:aż mi głupio z tego poewodu ale w tej sytuacji same zrozumcie ze nie mam głowy do spotkan ,mam cały czas poczucie winy chociaz jego rodzice twierdzą że nie ma o co sie zamartwiać ,i wychodzi na to ze ja znowu nawliłam ,przepraszam :wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Anulka
nie pierdziel tylko ruszaj dupsko....małemu nic sie nie stało, nie masz sie co obwiniać..dzieciaki sa nieobliczalne, i chyba rodzice tego chłopaka nie maja do Ciebie o to pretensji co????..zastanów sie jescze i daj znac!

Mi 10 tez jak najbardziej pasuje:tak::tak:

no ojciec nie ma nic mi do zarzucenia ,ale moja koleżanka Danka po rozmowie z nią odniosłam wrazenie ze zle upilnowałam dzieci ,[tak sądzę ]bo gadala ze mna jakby chciała a nie mogła .:zawstydzona/y:no nie wiem sama ,głupio mi mam mam ogrrrromne poczucie winy ,takze moje mysli krażą wokół tego chłopca .

anulka ruszaj dupsko ruszaj popieram :-D:-D:-D:-D:-D
Wyjdziesz do ludzi oderwiesz sie trochę i od razu humor Ci się poprawi!!!!!!!i się tu nie wykręcaj sianem:-D
martka ja się piszę :tak: sprawdzę jeszcze pociągi i dam znać!!!!!! no chyba że Krzysiek mnie zawiezie ale to będę wiedziała dopiero w poniedziałek bo on wie o pracy tak z dnia na dzień.

martka sprawdziłam mam pociąg 10.59, 11.13 jestem w Pucku....ale później jeszcze Pks sprawdzę, teraz nie mam czasu bo jedziemy do Gdyni-Może uda mi się buty kupić:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
całuski miłego popołudnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anulka
nie obwiniaj się, nikt ne jest w stanie czasem dzieciu pilnować, najwazniejsze że nic sie nie stało poważnego:tak:

Aga nie ma sprawy ..11 może być, najwyzej chwile poczekam...Anulka.....ruszaj z nami:tak:

Cześć Różyczki;-). Ale jestem zmęczona powczorajszej imprezie... Fajowo było. Kuba szalał jak opętany bo były dzieci, co prawda starsze od niego min 3 lata, ale dogadywali się. Kuba wszystkich ślinił (tzn. chciał ich zjeść)- to moje dziecko jest nienażarte:-D. Zabawa w kulkach była oszałamiająca, trzeba było tylko patrzeć żeby sobie łbów nie porozbijały dzieciaki, bo dwóch jak takich wpadnie to szał , cały kojec chodził i tylko patrzyłam czy dno nie odpadnie:szok::-D:-D:-D.
Komarkowa torty od Sowy można w ciemno zamawiać. Wszyscy stękali z zachwytu smakiem. Obiecane zdjątka załączam.
Betka a Ty do roboty idziesz?:szok: i to do nowej?:szok:.
A mi Kuba Agnieszkowy przypomina Dawidkowego (zniknęłą nam dziewczyna gdzieś-pamiętacie?), też taki czarnulek.
A! No i nowość (bo nie wiem czy Wam mówiłam, że Kuba nie ma ani jednego zęba jeszcze!). No więc zrobił nam prezent na swoje urodziny. pojawia się górna jedynka:-D. Ja znalazłam i czekam na prezent:-).
Anulka nam udało siękupić buciory ECCO dla Kuby. Zarombiste. W zasadzie to jego pierwsze buty do samodzielnego chodzenia, więc się szarpnęliśmy, ale udało nam się, bo kupiliśmy na Słowacji za 175 zł a u nas 269 zł stoją w sklepach.
<a href="TinyPic - Share The Experience!

Dzięki Ciotki za życzenia:-)

14y7mmf.jpg
15ib7zl.jpg

Kubusiowy tort
mkgjd0.jpg

Kubusiowe szaleństwa
ie1aao.jpg

2dhgord.jpg

reklama
Asiuk torty Kuby są suuuper..mniam.....cudne ciekawe czy tak samo smaczne:)

smiesznie że ma dopiero jednego zabka..ale podobno im pózniej wychodza tym są mocniejsze...:tak::tak::tak:

pochwal sie butkami małego..mi sie tez jedne ECCO za 269zł podbały, ale cena troszke odstrasza..super ze udało wam sie kupic taniej..ja za tą cene co wy Ecco Bartki kupiłam:(.......

Siczny Kuba ma pokoik..taki Kubusiaowy:-D:-D:-D..i widac że imprezka była suuuper, tyle ozdub..czad..mała miała urodzinki 9mc temu a jescze serpentyna na lampie wisi hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe:-D.

No Dawidkowej juz daaawno nie było..odezwij sie kobito do nas koniecznie, moze nas podczytujesz??????

a ja mam doła i nerwa..mała mi nie chce nic jesc..mam juz dosc...jeszcze chwile i wyjde z domu i juz nie wróce....wyjade w pizdu i niech mnie szukaja..darek zamiast pomóc to mi pierdoli że nie mam malej zmuszac jak nie chce, a mnie to wkurwia bo ona jeszcze kilka dni i nabawi sie anemi i padnie nam z głodu, ale darka to nie interesuje, on ma to w dupie i zamiast mnie odciązyc na chwile i ja nakarmic, to idzie i tnie drewno...wkurwiła nie na maxa dziś..mam ich oboje dzisiaj dośc..zaraz ich wysle na spacer, stanę na srodku pokoju i zaczne krzyczec,..może mi to pomoze hehehehe.......dzisiaj gadanie do niej nic nie pomogło..ja mam juz dosc..zawsze jedzenie to dla mnie męczarnia..nienawidze ukrwywac swoich uczuc, bo bije sie że kiedys wybuchne i co wtedy???..wiem że jak ja postawie na okno to zje wszystko, ale nie chcę tego robic, bo znów ją przyzwyczaję :no:....aj ciezkie to moje dziecko jest ostatnio.

ide na taras zapalic, bo mam dość.., a potem dam małej kiwi..jak sie uda:(..ona nawet owoców nie chce juz jeść...

schudła ostatnio....mc temu miała 83cm i wazyła 11,5 kilo, teraz ma 85cm i waży 11 kilo:-(......mam dość.....musze chyba sie wybrac do apteki po jakies kropelki na apetyt:tak:

Do góry