reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

:-d :-d :-d:-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d :-d

Wesoło tu dzisiaj :)))

anulka myslę że rozmrozić cokolwiek byś z nia nie robiła:)) jest taki portal www.wielkieżarcie.pl
tam jest mnóstwo pysznych przepisów!!!!

reklama
Betka dobre hehehehe....czyli jestes mgr informacji mówisz hehehe:-D:-D:-D

Anulka
ale jaj ja miałam dziś pangę, juz zjedzona..mozesz jak najbardziej ja dać Roksanie, to jest rybka zalecana dla dzieci poniewz nie ma ości :)..ja kiedyś robiłam małej na parze, teraz w jajko i mąkę, lu byłkę tartą i na patelnie..pyszna jest.....oczywiście trzeba najpierw rozmrozic, ja wkładam ja do zimnej wodyi po kłopocie!..dodam jeszcze że panga ma tak niesamowity smak ze wystarczy ja tylko lekko osolic, bez przypraw....jak robie na parzę to smaruje delikatnie czosnkiem i z kropię cytrynką!

Mala jadła dzis pangę z ziemniakami ze szpinakiem, serkiem i czosnkiem i do tego ogórek małosolny, a ja bez szpinaku ( powinna byc suróweczka z kiszonej kapuchy, ale nie szłam dzis do sklepu niestety przez ta pogodę)

młoda ma boski humorek, biega, skacze, smieje sie piewa, tańczy...chyba nie wie co to znaczy dewszczowa deprecha:-D:-D:-D

Dziołchy z Rekowa..ja mam plan..w poniedziałek ma byc ładnie, może sie umówimy u was na spacerek??? My sie w końcu poznamy, a dzieciaki pobawią...macie tam chyba jakis plac zabaw co?...co wy na to????

Ja zapiekam pange w piekarniku z sosem śmietanowo-koperkowym lub smetanowo-szpinakowym. Robionm samodzielnie a nie z torebki ofkoz.

betka ja tez wracam do pracy. Poszłam sobie jakis czas temu dla testów na rozmowe i niefart chciał, ze dostałam ta prace :eek: ogolnie warunki super, ale ja jestem srednio zadowolona (nie mamy jeszcze w Katowicach mieszkania i musialabym codziennie dojezdzac 40 km) Zadzwonilam wiec wczoraj do kolesia i powiedzialam, ze przyjde ale po 1 listopada i wiecie co??? zgodził sie :szok::-D:tak:

U nas Zuzka ma potwirny katar, ktory przeszkadza jej spac w nocy. czyszcze nochal frida, daje otrivin extra care na przemian z nasivinem, ale jakakolwiek aplikacja graniczy z cudem. Zuzka na sa widok fridy i spray'u ucieka gdzie pieprz rosnie i drze twarz jakby ja zarzynali. I co tu zrobic? Macie jakies dobre rady?
Dawałam jej fride do pobawienia, butle ze srayem tez... chcialam zastosowac rady martki odnosnie lekow... no i wyladowały oba w buzi a potem i tak był cyrk:angry::wściekła/y:

a na dodatek mi cos siadło na oskrzela...

ABEJA dużo zdrówka dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
świetne zdjęcie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mała ma apetyt:-D:-D:-D:-D
martka jestem jak najbardziej za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak: placu zabaw tu u nas nie ma niestety :no::no::no::no: ale coś się wymyśli ;-)-mamy za to las :-D
szczegóły dogadamy w piątek ok?????? FAJNY POMYSŁ!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Abeja
ale masz fajnego głodomorka na fotce:tak::-D:tak::-D:tak:

jak moje rady nie poskutkowały o nie wiem jak pomóc:-(

a z pracą to super trafiłaś, czyli im na Tobie zależy skoro poczekają:tak:

pochwal się bryką..wyczytałam w opisie gg że nabyliscie:-)

hehe no to zdjęcie mnie rozwala. Zuzka tgak wciągała kromala, jakby tydzien nic nie jadła :-) na dodatek babcia ją tak ubrała, ze wygladała jak mały rozbójnik płci meskiej :-D

co do kataru to chwytam sie wszystkiego i zaraz robie inhalacje z masci wick vaporub. a potem zarcie, czyszczenie nosa, nasivin i spanie..

co do wozu to fakt, kupilismy tego waltza i to w kolorze.... pink :-) Musielismy jechac po niego do sosnowca, bo w poblizu juz nie bylo, na allegro tez nie, w sklepach internetowych tez nie... dzwonilam nawet do importera to mi powiedział lakonicznie "waltze własnie do nas płyną i spodziewamy sie ich za miesiac"
Coz bylo robic - obdzwonilam wszystkie sklepy w okolicy, cud, ze były ostatnie dwa egzemplarze w Sosnowcu bo tak czekałaby nas wycieczka do Krakowa albo Bielska.
Jutro pocykam foty to wrzuce. Mała jest w siódmym niebie. Ja zreszta tez. Super sie prowadzi, jest leciutki i ma pełna raczke.

Z praca to fakt, facet sie tak wkrecil, ze nie mial nic przeciwko zebym przyszła miesiac pozniej :dry:

ale u nas lipa z pogoda... spotykajcie sie babeczki, spotykajcie. My w ostatni weekend wrzesnia wybieramy sie z dziecmi pociagiem do Bielska Białej i chcemy wjechac wyciagiem na Szyndzielnie.
Bedzie zlot styczniowek 2007 z BB w BB :-)

Abeja gratuluje zakupów i czekamy na fotki..mi tez sie pink podobał...ja sie wzbraniam jak mogęprzed rózem, ale mała mi sie jakos na różowo najbardziej podoba..i jest pink lady i koniec heheh

reklama
Jak juz tak gadamy o wózkach to ja własnie znalazłam wózeczek dla małej na wiosne..bedzie juz duża, wózek bedzie jeszcze potrzebny (przy naszych czestych podrózach) a ten solar bedzie juz zbedny dla takiej 2 latniej pannicy

Delti - New Collection 2007

strasznie mi sie podoba i ogladałam go ostatnio w sklepie tylko nie spamietała nazwy firmy i przetrzasnełam całego neta w poszukiwaniach hehehehe...i zanalazłam :-)

Młoda śpi a mi gotuje sie na jutro zupka cebulkowa....hmmmm..ale zapachy azmi slinka cieknie:)

Do góry