reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Martka tak własnie zrobiłam i nie wlazło a ten link co napisałas [ten 'mój ],też nie odczytuje u mnie :wściekła/y::wściekła/y:wogóle albo forum zle zaczyna działć albo nie wiem co bo połowa rzeczy mi nie wchodzi .A ja już dziś po imprezce ,byłam wczoraj na weselu [takim kameralnym przy płytach cd] a dzis na poprawinach ,byłam z Sebkiem bo małej nie chciałam wlec na wesele .Było super wybawiłam sie za wszystkie czasy a ze jestem 'słomiana wdowa 'to wzięcie miałam [nawet ].;-)za to ze nie piłam musiałam kolejno porozwozic gości do domów ,ale i tak było rewelka a Sebek nie chciał wogóle wracac do domu tak tańcowałz ciociami i wujkami .włosy juz mi pomału klapły makijazu brak ,czyli wracam do szarej rzeczywistosci .Ide spac bo Sebko jutro na rano do szkoły ma .:-)

reklama
cześć dziewczynki!!!!
martka dzięki za rady!!!! podziałało!!!!:-) co prawda Kubuś nadal wypluwa pyrosal-ale kupiłam mu lipomal i to mu smakuje na szczęście :tak: a co do fridy-protestuje nadal, ale już nie tak histerycznie, a jak mu powiedziałam, ze ma w nosie kotki :szok: :-p:laugh2: i trzeba je wyciągnąć, to całkiem spokojnie przeżył całą operację :-D:-D:-D- bo z żabami nie działało :blink:
a ten link u mnie też nie działa :-(
śliczna pogoda dzisiaj...cieplutko słoneczko, szkoda że my chyrlamy :wściekła/y: ja też nie mogę dojść do siebie, jakiś taki wirus uparciuch w nas siedzi :wściekła/y:

Aga

a co to za leki?..u nas dalej katar i nie bardzo wiem co kupic..a jak mysle że mam iscdo lekarza i pchac mała która ma tylko katar do małej poczekalni z naprawdę chorymi dziećmi to nie bardzo.....

martka to są ziołowe bez recepty dla dzieci od 1 roku życia, pyrosal-przeciwgorączkowy, napotny, przeciwzapalny, lipomal w sumie to samo, tylko dodatkowo przeciwkaszlowy z lipy i malin-jak sama nazwa wskazuje :-D:-D:-D ,a na katar mamy euphorbium też homeopatyczny w "psiku", ja sama Kubusia leczę póki co, bo ta nasza lekarka to na dzień dobry wali antybiotyk....a jak na razie Kubuś zdrowieje i oby tak zostało:tak:

martka jak Michaśka ma tylko katar to nic nie da wizyta u lekarza-samo musi przejść... kup jej kropelki, jak najwięcej czyście nosek powinno przejść ;-)

dziewczyny - zdrowia dla Waszych pociech :)
u nas juz ok, po chorobie michala w zeszlym tygodniu i oby tak trzymac
a dzien dzisiaj zapowiada sie ladnie :)

aga,moge sie załozyć że chodzi o doktor Cackowska co ?i dlatego ja dzieci przepisałam do Konkolowej .:-):-)

martka to są ziołowe bez recepty dla dzieci od 1 roku życia, pyrosal-przeciwgorączkowy, napotny, przeciwzapalny, lipomal w sumie to samo, tylko dodatkowo przeciwkaszlowy z lipy i malin-jak sama nazwa wskazuje :-D:-D:-D ,a na katar mamy euphorbium też homeopatyczny w "psiku", ja sama Kubusia leczę póki co, bo ta nasza lekarka to na dzień dobry wali antybiotyk....a jak na razie Kubuś zdrowieje i oby tak zostało:tak:

Krople mała ma homeopatyczne..nos sama se czysci kichając heheheheh..mam nadzieje że ten katar nie zejdzie niżej:)

A avatara zmieniłam wczoraj, nowe fotki dzisiaj:)

Idzia
super że Michał juz zdrowy:tak:

Idzia, Anulka jak waszym mężczyzną idzie w szkole?

a byłysmy dzis na spacerku ( do sklepu) 1.5 km w jedna strone, na piechotkę, w drodze powrotnej mała zjadła kinder kanapkę, wypiła kakao danonka z kartonika i zjadła lizaka..jak doszłam do domu zaczepiła mnie sąsiadka i zapytała czemu Michalina taka brudna...do tego kładli asfalt na ulicy i mała wywineła na nim orła....spodnie do wyrzucenia:-(..dobrze ze załozyłam jej takie gorsze..a chciałam nowe załozyc, dobrze że sie w czas opamietałam hehehe.

reklama
MARTKA ALE PRZYGODA WAS SPOTKAłA to u was kłada asfalt ?łał,to wioska sie modernizuje ,co ? a ten asfalt to na twojej ulicy kłada ?Sebko ze szkoły bardzo zadowolony ,maja tam rytmike i takie tam pierdułki ,ale dzieciaki sie cieszą:-)a mały cieszy sie jak gwizdek ze juz taki 'dorosły 'że chodzi juz do szkoły .idę lulku bo oczy mi sie zamykają ,dopiero co wyszłam z banku i porobiłam opłaty i łeb mam jak sklep z tego wszystkiego;-)

Do góry