reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Zdrówka dla Kubuisa

Zuzka ma powodzenie:tak::tak::tak:

A my wczoraj byłyśmy w H&M i kupiłam małej czapkę, szlik i rekawiczki..sliczne....i przawie ostatnie sztuki, juz wszystko wykupione:szok: a to wrzesień, potem do mojej babcie i przyjechała tam moja ciocia i dała mi swój stary (jak nowy wyglada ) telefon LG i strasznie sie ciesze, o 20 wyladowałysmy u Darka rodziców, ja o 21 łade mała spoac, a dziadki jej spac nie dali, ciagle włazili i wyjmowali z wyrka..byłam wkurwiona, bo chciałam spokojnie usiaśc..a ona ne spała od 6 rano i jak darek o 23 wrocił i chcielismy ja połozyc, to ona juz wcale nie chciała spac, padała na cyce, ale biagała..jak juz zasneła to nudziła sie co godzine..dla mnie to koszmar, tego jeszcze nigdy nie było:no::no::no:.......wstała o 8 , Darek ;pojechal cos załatwic..ok 11 wzięłam ją do wyrka i zasnęłam..ja tak, ale ona nie i biegała a ja spałam do 14:-D:-D:-D......obiadek i wrócilismy do domku..mała zaraz w kimke, a my piffffko i............:cool2:

Darka mam chyba chce nastepne wnucze, bo dała mi wczoraj do spania przezroczystą koszule nocna, co mi nawet dupy nie zasłaniała hehehehe

ide kłaść małą i szalejemy:laugh2::laugh2::laugh2:..miłego wieczorku

p.s. mała też zakatarzona kurcze..mnie tez łamie..ale mała zjadła na kolacje ziemniaki ze szpinakiem i czosnkiem, żółtkiem i serem, dam jej C i wapno, wysmaruje pulmeksem, walnę inhalację , syropek i mam nadzieję że będzie ok:tak::tak::tak:

reklama
dużo zdrówka dla Was!!!!!Jakaś epidemia czy co :no:
Mały koszmar!!!!Nic nie chce ani temp. mierzyć ani nosa wycierać, ani lekarstw brać, histeria totalna...kupiliśmy dzisiaj tą fridę do ściągania gilów z nosa i co???mały aż się od płaczu zanosił jak to zobaczył :no: gorączki już miał 38 wieczorem...
I też dziadków miał dzisiaj Krzyśka tata przyjechał, moja mama, wujki...jeszcze nie śpi tylko coś tam gada w łóżeczku :cool2:
martka to miłego wieczorku ja też mam męża w domku dzisiaj i piwko w lodówce ;-):tak::-):-)

cześć dziołchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
Ale pospałam dzisiaj :szok::szok::szok: dopiero co wstałam i kawusie popijam :tak: mały glutek ogląda Cejrowskiego :szok: :-D
Ja nie wiem co mam z nim robić-nie chce brać lekarstw, nie chce czyścić noska :no:
z lekami to luz, bo mu rozpuszczam w herbatce ale co z tym noskiem???zostawić mu te smarki czy na siłę czyścić :-( bo on histerii dostaje na widok, fridy, czy chusteczki :-(
martka mam nadzieję że wy lepiej i się nie rozłożyłyście????
pa pa do później :tak: nie mam pomysłu na obiad :no:

aga ja tez od niedawna mam tą Fridei mała jest grzeczniusia jak jej sciagam i powiem wam ze to cudo działa cuda ,gile schodza jej super ,tylko ten dyskomfort jakl jej ściagam pozostaje .:zawstydzona/y:

Aga
ja jak daje małej lekarstwa, to sadzam ja na kanapie, kładę przed nią wszystkie leki daje jej do raczki strzykawkę (bo płynne podaje ze strzykawki) trzymam buteleczke, ona odkręca, sama wkłada strzykawke do buteleczki, razem naciagamy lekarstwo, prosze ja aby włozyła do buzki i pstryk:-)....potem sama zakręca..itd....a jak zakreca i jest zajeta to podaje jej kropelki do noska...troche to zawsze trwa, ale bez krzyków wszystko dostaje...spróbj, może i u was zadziała:tak::tak::tak:
A jesli chodzi o nosek to tez daj mu ta fride do raczki, niech sie nią pobawi, powiec że ma do noska wsadzić i niech sam sobie "pozciaga", niech sie z nią oswoi, bo pewnie sie tego boi, ja wychodzę z założenia że nic na siłę..........z reszta u nas frida jest nie potrzebna bo mała kicha co chwilę i wyki****e gile:-D:-D:-D

Ale czysciłam jej tez nosek patyczkami do uszu.....dawałam jej patyczek i czysciłysmy razem!

Aga spróbuj moich sposobów, mysle że podziałaja i na Kubę

Anulka to Twój link

http://http://www.milanos.pl/video.php?cat=2&id=6477

jak chcesz wkleic linka kliknij na znaczek
createlink.gif
na górze w ramce od pisania linka..i tam wklej adres stronki (ale skasuj najpierw to co tam jest) i wtedy powinno byc ok

reklama
Do góry