reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Kulka to gratulacje bo dobra opiekunka to skarb :-) a tak z ciekawości, to ile sobie krzyczą takie panie za godzinę?
A pogoda to już jesienna niestety:-(

Witam!

u nas grilek super..gdyby nie to zxe Darek z kumlem gdzies koło 1 w nocy znikli..okazałao sie że poszli napełnic krate hehehe...ja wypiłam 3 piwka i sie super bawiłam

do wczoraj siedzieła u mnie siostra i nie miałam czasu na forum..dziś cały dzionek w Gdyni..szukałam dla małej bucików..i dupa blada.....nic nie ma....same letnie..a mam problem bo mała powinna już nosić 22-23..a wszystkie ma 21..ja nie wiem kiedy jej ta noga urosła..a załamana jestem bo 3 tyg., temu kupiłam jeje na oko tenisówki Nike...i co..za małe bo kupiłam 21...wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

jeszcze nie przeczytałam co u was, ale zaraz to zrobię

Betka..
a ja tak lubie watróbke....tez miałam kika dni temu....wspołczuje rewolucji..napisz nam co u Marianki

Agnieszka
kurcze, dobrze za mały dał rade i sie nie zadławił..mała wkłada do buzi pieniazki, nie wiem z kad je bierze..raz mi sie zadlawiła skorupka od pistacji...cała reke jej do gardła wsadziłam...zawał miałam normalnie..ale powiem wam ze na przykład tic taki i landrynki cycka ładnie..zawsze mam starcha ale jej daje i obserwuje...niech sie uczy..ona juz nawet z niekapków nie chce pic..w domu tylko kubek, a na spacerkach prosto z butelki..

reklamy sie skończyły..ogladam dalej Monka..kocham go heheh

Cześć dziewczynki!!!
martka- fajnie,że grill się udał :-);-), przed nami też wymiana Kubusiowej garderoby :szok: buty, spodnie, bluzy-ze wszystkiego powyrastał, a potem jeszcze zimowe buty, zimowy kombinezon :szok::baffled: kasa, kasa, kasa,:no:
Dobrze, że moja babcia nam bardzo pomaga :tak: wczoraj mu przytaszczyła fajne sztruksy i chusteczkę na szyję :-D ma już trzy:confused: ale babcia sie oprzeć nie mogła:-)
Kurtkę na jesień ma jeszcze od wiosny, bo troszkę przy duża była, i ponosi jeszcze tej jesieni...
To tyle, dzisiaj pospaliśmy sobie do 08.30:tak:
miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nas tez czeka przeglad garderoby ... i pewnie polowe rzeczy bede musiala juz odlozyc ... a nowe trzeba kupic ... jak ten czas szybko leci :)

a do tego od poniedzialku bede miala ucznia w domu :) przygotowania ciagle trwaja :)

reklama
Do góry