reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Aga
w przypadku gniazda jakićhś wstretnych owadów mozna straż pozarna wołać..znajoma ro tem jakieś świństwo miała i przyjechali i sie pozbyli tego

reklama
U moich rodziców tutaj w domu tez było w zeszłym roku gniazdo szerszeni i własnie wzywali straż, która sie tego beznadziejstwa pozbyła

czesc dziewczynki ,jestem i pracuje nadal .[ale tylko chyba do końca sierpnia ]:wściekła/y:u mnie spoko na razie jest ok ze wszystkim .Martka ,ale jazda ,wiesz co już myślałam wczoraj ze przyszłaś mnie odwiedzic do sklepu ,bo była dziewczyna baaardzo podobna do ciebie :-)przyszła i mówi 'dzień dobry 'i patrzy się i uśmiecha ,ja myślałam że to ty ,to ja mówię;przepraszam mieszka pani może w Połczynie ?a ona nie ,na Obłużu i mówie jej ze przypomina mi moją koleżanke Marte ,a ona ja mam imię tez na M ,jestem Monika .Normalnie słuchaj twoja wierna kopia ,głupio mi bylo bo sobie pomyślałam że jakbyś to byla ty to nie wiem co bym powiedziała ,tak trochę głupio ,tym bardziej że w sklepie było fuuula ludzi .Ok spadam na malutką drzemke bo mała zaraz kłade spac ,a sebastian korzysta z ostatnich dni wakacji ,[od września idzie do zerówki ]:-)a u mnie zmany w życiu zaczną się z dniem 1 września ,wiele nowych rzeczy sie zmieni i musieliśmy podejmpwać z meżem jedną z życiowych decyzji ,ale o tym napisze póżnie bo na razie nic nie wiadomo jeszcze...;-)

Anulka
co to za tajemniece przed nami co...:-D:-D:-D

no ja bym raczej niezapowiedzianej wizyty nie zrobiła...no ale kto wie?? hehehehehe
w razie czego poznasz mnie po Michalinie hehehe

anulka zaraz nam tutaj proszę relacje zdawać :-D:-D:-D:-D:-D:-D
a tak na poważnie, to życzę Wam z całego serca żeby Wam się wszystko udało i po układało po Waszej myśli
ja już do wyrka spadam- TATUŚ JEST W DOMKU PRZEZ WEEKEND HAHA:tak::tak::-):-);-)
miłej nocki babeczki do juterka!!!!!!!!!

witam dziewczyny po dlugiej nieobecnosci - bylismy troche na urlopir i nie mialam czasu wcale siadac do komputera - pogoda tez nam dopisala wiec nie narzekamy na urlop; od tygodnia jestem juz w pracy ale mialam tyle watkow na kwietniowkach do nadrobienia ze tutaj wpadlam dopiero dzisiaj i okazalo sie ze mam 20 stron do nadrobienia ... nie wiem czy dam rade :) czasami dlugo nikt nic nie pisze a czasami ....
u nas wszystko po staremu; trwaja przygotowania do szkoly (michal idzie do I klasy) trzeba troszke rzeczy pokupowac i tak nam zleci ten ostatni tydzien wakacji ;

pozdrowienia i zycze udanego weekendu :)

Cześc dziewczyny !!!!!
IDZIA witamy po przerwie :-) fajnie, że urlopik się udał i że pogoda dopisała :tak:
martka- życzę udanego grilla dzisiaj-pogoda dopisała, czekamy na zdjęcia :-)
Mój mały robrojek śpi, obiadek czeka tylko śmietany do mizerii brakło i czekam na dostawę:-)
mam dzisiaj obiadek rodzinny:tak:, jest Krzysiek i jego dwóch braci, którzy mojej babci piwnicę sprzątają:-p-także wielkie gotowanie miałam dzisiaj na tyle chłopów:rofl2::rofl2::rofl2::szok:
Udanego dzionka i weekendu laseczki!!!! a kulki też tu chyba dawno nie było???:confused:
martka pytanko do Ciebie: jakiego nocnika używacie? bo my mamy zwykły poracha totalna siusiak małemu wyłazi i na dywan sika :)) i zastanawiamy się nad kupnem z melodyjką żeby go jakoś zachęcić do działania, A słyszałam o Michaśkowych sukcesach no i właśnie nie wiem jak Ty to wywojowałaś :))

czesc
ale sie nasprzatałam...domek błyzczy..sałatki gotowe....

Idzia...witka:-)

Aga
ja mama zwykly nocnik..powinnas małemu kupic taki z..????...jak to nazwac..takim pindlem między nogami...żeby mu mały nie wyskakiwał:-D

mała jakos sama siada..nigdy specjalnie jej nie zachecałam, nic na siłe..ale do odpieluszkowania jeszcze kupa czasu:tak:

teraz ja ide sie umyć..i czekam na brygadę

reklama
martka BAWCIE SIĘ DOBRZE:-):tak:!!!!!!!
A co do nocniczka to mamy z takim czymś...:no: i i tak wyskakuje:-D takiego ma widać "skocznego":rofl2::-pciekawe po kim...:-p:rofl2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-):-D
Obejrzałam twój kombinezonik...SUPER jest.. a nie myślałaś wysłać Michaśki do jakiejś reklamy? dziewczyna bardzo fotogeniczna jest :tak::-) pewnie szybko Ci się sprzeda ten kombinezon- z taką modelką...:-)

Do góry