reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Konrady są cool, prawda Matynko :) Mam w domu jednego, tylko takiego wyhodowanego już :) ;D

reklama
Martynko, ale ona ma tylko parę takich.. nie ma czegoś do posmarowania? Tak miejscowo.. Jak nie ma to zaparzę jej herbatki rumiankowej w wannie ;) Dzięki.

w szkole rodzenia mówiły, żeby nasączyć spirytusem gazik i zetrzeć potówke gazikiem (nie wacikiem tylko wlasnie gazikiem, żeby ostra powierzchnia była) - nie wiem czy działa

dziewczyny napisze wam potem bo teraz pedze z mala do chirurga bo ma jakas narosl na pepku. zobaczymy co powie . jak juz wam bede pisac to juz hurtowo. trzymajcie kciuki:)

Hej. Taka byłam happy, że nic nie puchnę i o... Wystraczyło się pochwalić i zaraz z moich nóżek zrobiły się baloniki... POmogło moczenie w zimnej wodzie i krem z kasztanem, zobaczymy, jak będzie dziś. Wczorajszy wieczór był okropny, bo nie mogłam normalnie chodzić.
Ale jestem blondi i cieszę się z tego wielce, bo dawno takiego blondu nie miałam, a ponc mi ładnie. Nawet paznokcie od nóg mam pomalowane na rożowo, hehe, żeby pasowało (biedny mąż, takie miał zadanie wczoraj ;) ).
Fryzjera mogłabym polecić, ale tu u mnie, nie w Gdańsku, niestety... :( Chyba, żebyście do Stegny np jechały, to po drodze można o Nowy Dwór zahaczyć ;).
Jejku, od rana karmi kawowego mi się chce... Uzależnienie normalnie, ja co kilka dni to piję. A ponoć piwo pobudza laktację, słyszałyście o tym?

Hej Hej :)

Ja też puchnę cały czas, jakoś to oswoiłam, już tak się nie przejmuję ;( Ale np wczoraj siedziałam sobie na kanapie, nogi miałam na krześle i tak sobie je skrzyżowałam, i coś mnie piec zaczęło, ja patrzę a tu gdzie kiedyś była kość piszczelowa a teraz jest gruba łyda zrobił mi dół, takie ogromne wgniecenie od ucisku z kostki. Tłumaczę sobie, że widać nie utyły mi aż tak strasznie nogi, tylko to jest właśnie zgromadzona pod skórą woda i że mi to zejdzie po porodzie....

Ja się "karmi" nie karmi :) za to codziennie rano obowiązkowo jedna kawa z mlekiem.

Isska - trzymam kciuki, żeby z dzidzią wszystko było ok !

Agula a ja niczym nie smaruję potówek i same schodzą, jeżeli mała ma tylko parę to chyba tak mocno nie przeszkadzają.

Agula, ja też niczym nie smaruję potówek.Kilka razy dziennie kładę Małego na golaska asekurując się tetrową pieluchą w razie niespodzianek i dajemy skórce pooddychać. A wieczorem 10 min chlapania sie w wodzie i jest OK.

reklama
Maja tez poleguje sobie często w rajskim stroju, ale odkąd porobiły jej się zwałki tłuszczyku potoweczki też się pojawiły z zakamarkach. .No i ten cholerny samochód bez klimatyzacji - strasznie tam gorąco  ::) A ja mam takie małe zboczenie na temat krosteczek wszelkiej maści i jak widzę, zaczynam to przenosić na małą  :p
Damayanti, Poema di cafe to jest to brzuchatki lubią najbardziej ! Teraz czasem też jeszcze sobie pociągnę, ale zdecydowanie mniej niż w ciązy.... Tak mała w brzuszku miała tylko czkawkę, a teraz pewnie by zaalarmnowała całą okolicę na okoliczność wzdęcia  ::)
Isska, napisz szybko co z dzidziolkiem!!

Do góry