reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Konrady są cool, prawda Matynko :) Mam w domu jednego, tylko takiego wyhodowanego już :) ;D

reklama
Martynko, ale ona ma tylko parę takich.. nie ma czegoś do posmarowania? Tak miejscowo.. Jak nie ma to zaparzę jej herbatki rumiankowej w wannie ;) Dzięki.

w szkole rodzenia mówiły, żeby nasączyć spirytusem gazik i zetrzeć potówke gazikiem (nie wacikiem tylko wlasnie gazikiem, żeby ostra powierzchnia była) - nie wiem czy działa

dziewczyny napisze wam potem bo teraz pedze z mala do chirurga bo ma jakas narosl na pepku. zobaczymy co powie . jak juz wam bede pisac to juz hurtowo. trzymajcie kciuki:)

Hej. Taka byłam happy, że nic nie puchnę i o... Wystraczyło się pochwalić i zaraz z moich nóżek zrobiły się baloniki... POmogło moczenie w zimnej wodzie i krem z kasztanem, zobaczymy, jak będzie dziś. Wczorajszy wieczór był okropny, bo nie mogłam normalnie chodzić.
Ale jestem blondi i cieszę się z tego wielce, bo dawno takiego blondu nie miałam, a ponc mi ładnie. Nawet paznokcie od nóg mam pomalowane na rożowo, hehe, żeby pasowało (biedny mąż, takie miał zadanie wczoraj ;) ).
Fryzjera mogłabym polecić, ale tu u mnie, nie w Gdańsku, niestety... :( Chyba, żebyście do Stegny np jechały, to po drodze można o Nowy Dwór zahaczyć ;).
Jejku, od rana karmi kawowego mi się chce... Uzależnienie normalnie, ja co kilka dni to piję. A ponoć piwo pobudza laktację, słyszałyście o tym?

Hej Hej :)

Ja też puchnę cały czas, jakoś to oswoiłam, już tak się nie przejmuję ;( Ale np wczoraj siedziałam sobie na kanapie, nogi miałam na krześle i tak sobie je skrzyżowałam, i coś mnie piec zaczęło, ja patrzę a tu gdzie kiedyś była kość piszczelowa a teraz jest gruba łyda zrobił mi dół, takie ogromne wgniecenie od ucisku z kostki. Tłumaczę sobie, że widać nie utyły mi aż tak strasznie nogi, tylko to jest właśnie zgromadzona pod skórą woda i że mi to zejdzie po porodzie....

Ja się "karmi" nie karmi :) za to codziennie rano obowiązkowo jedna kawa z mlekiem.

Isska - trzymam kciuki, żeby z dzidzią wszystko było ok !

Agula a ja niczym nie smaruję potówek i same schodzą, jeżeli mała ma tylko parę to chyba tak mocno nie przeszkadzają.

Agula, ja też niczym nie smaruję potówek.Kilka razy dziennie kładę Małego na golaska asekurując się tetrową pieluchą w razie niespodzianek i dajemy skórce pooddychać. A wieczorem 10 min chlapania sie w wodzie i jest OK.

reklama
Maja tez poleguje sobie często w rajskim stroju, ale odkąd porobiły jej się zwałki tłuszczyku potoweczki też się pojawiły z zakamarkach. .No i ten cholerny samochód bez klimatyzacji - strasznie tam gorąco  ::) A ja mam takie małe zboczenie na temat krosteczek wszelkiej maści i jak widzę, zaczynam to przenosić na małą  :p
Damayanti, Poema di cafe to jest to brzuchatki lubią najbardziej ! Teraz czasem też jeszcze sobie pociągnę, ale zdecydowanie mniej niż w ciązy.... Tak mała w brzuszku miała tylko czkawkę, a teraz pewnie by zaalarmnowała całą okolicę na okoliczność wzdęcia  ::)
Isska, napisz szybko co z dzidziolkiem!!

Do góry