reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hajka...

pogoda sie klaruje............może sie posmarzę troche, bo mała juz po zupie..i zaraz kłade ja spac...drugie juz prawie gotowe, sprzatania nie mam za dużo, to se poleże w ogrodzie,...trzeba sieprzypiec przed weselem hehehe

kurcze lipiec był do kitu,ale sierpień zaczyna mi sie podobać:-D

reklama
o kurcze..no to ma chłopak wyobrażnię hehehehe....Moja własnie maluje..szkoda że nie tylko po kartce ale tez po wykładzninie

spadamy na obiadek.mniam

a z tą tapetą to było tak-na złączeniu dwóch pasów troszeczkę odstawało i od tego miejsca zaczął, i tak dopełniał arcydzieła przeważnie gdy myślałam, że już śpi :no: i gdy szłam go okryć znajdowałam ścinki w łóżeczku:wściekła/y:

Mój grubasek już smacznie śpi:tak: cały bidulek pogryziony przez jakieś robactwo:-( rano miał tylko na buzi jeden bąbel, a potem w ciągu dnia patrze a całe nóżki w kropkach ma:no: nawet nie wiem kiedy go pożarło, a mnie ani jeden nie dorwał:-p

witam kolezanki z Trojmiasta:-)
ja jestem z Gdanska, ale od prawie 2 lat mieszkam poza krajem
we wrzesniu wybieram sie z corcia do Polski i w zwiazku z tym mam pytanie - czy moglybyscie polecic dobrego pediatre i ginekologa, przyjmujacych prywatnie w Gdansku?jakie sa ceny wizyt?
dziekuje z gory za odpowiedzi i pozdrawiam:-)

Witaj Tigger:-) niestety nie pomogę bo nie jestem z Gdańska:-(
A to zdjęcia z dzisiejszego średnio udanego plażowania-niestety jak zajechaliśmy do Władka to się zachmurzyło i potem padało:-(;-)
Ale grunt, że Kuba był przeszczęśliwy:tak::-)

Tigger,ceny wizyt krztałtuja się na poziomie 70-80zł.
ginekolog-pani dr Lenckowska 602476778 przyjmuje w "Lotni" na Zapie;
pediatra-pani dr Zagórska 602227838 w gre wchodzą wizyty domowe,ona jest też pulmonologiem (specj.chorób płuc).

reklama
Tigger,ceny wizyt krztałtuja się na poziomie 70-80zł.
ginekolog-pani dr Lenckowska 602476778 przyjmuje w "Lotni" na Zapie;
pediatra-pani dr Zagórska 602227838 w gre wchodzą wizyty domowe,ona jest też pulmonologiem (specj.chorób płuc).

super, dziekuje:-)
nazwisko dr Zagorskiej juz mi sie sie obilo o uszy, ale nie pamietam w jakim kontekscie:sorry2:czy ona tez przyjmuje w "Lotni"?a nie pracuje tez przypadkiem w przychodni na Kolobrzeskiej?

Do góry