reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

martka :-D:-D:-D:-D:-D
A ja się wzięłam w garść i od dzisiaj Kuba w majtkach zasuwa :-) sika pod siebie i bije sobie brawo:baffled: już 3 pary majtek mokre i jedne się suszą wyprane-chyba z 10 par muszę mu kupić:cool:
A tatusia w domku mamy od wczoraj:tak: teraz zupkę mleczną nam gotuje:-)
Miłego dzionka babeczki!!!!!!!!!

reklama
Anulka, śliczne dzieciaczki :-)

Co do kup, to rzadka lepiej niż zatwardzona ;-) Ale ja ci Martka współczuję :sorry:
Chociaż z drugiej strony, jak słyszę od znajomych to raczej normalne, chyba że jakoś się złapie 1 kupę dziennie rano na nocnik ...

Agnieszka...u nas z mokrymi majtami nie ma problrmu, bo sika na nocnik...ale kup dziś na dywanie 3:szok::szok::szok::szok:

kasia
mała zawsze robiła jedna rano na nocnik...teraz sie tak rozwścieczyła z kupami...ale spoko, je więcej..to wiecej kupek

Michaśka śpi...to znaczy jest juz w łózeczku..jutro spodziewam sie kilku dywanowych min bo dzis mała zjadła przed spaniem zupę, potem w smażalni ryb flądre i frytki,jak wróciliśmy była 18 i dałam jej jej obiad..kurczaka, ziemniaki i buraczki na kolacje..ale jak sama jadłam o 19 kolacje to mała zjadła jescze kawałek chcleba z serem i ketchupem...oj bedzie miała czym srac:-D:-D:-D

ojoj będzie jutro ciekawie- i to po buraczkach :-D zaopatrz się w vanisza z rana, bo będzie wielka buraczana plama :-D ale wierszyk mi wyszedł :-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to widać Michaśka najadła się dzisiaj do syta:-)
A mój grubasek to apetyt stracił ostatnio:tak: wszystko je na raty, albo po troszeczkę, dzisiaj na śniadanko actimela wypił, podziubał ze 2 łyżeczki zupki mlecznej, obiad zjadł o 17.00:szok: i na kolacje tylko mleczko:no: a w nocy pewnie będzie piszczał i ze 2 razy mleczko będę musiała robić:wściekła/y:

kto wie..może i fluidy hehehehehe...albo wszechogarniająca nuda i samotnośc..ja juz czasem tu sama szłu dostaje..ajak ide z mała sama na plaże to wpadam w depresje normalnie....:-D:-D:-D

No to podobne odczucia mamy ;-):-)
Ja już do łóżeczka zmykam, bo mój rozbójnik to ranny ptaszek niestety:-:)-)
miłej nocki, a co do plażowania to sie umówimy jak pogoda będzie bo jutro to "buba" jak Kuba mówi ma być :tak:A ja to lubię takie ekstrema pogodowe:-) chyba z powołaniem się minęłam, jakimś meteorologiem być powinnam, albo tropicielem tornad-jeszcze lepiej:-D

reklama
Hello babeczki!
Jak Wam mija sobota?
U nas tradycyjnie sprzątanie, pranie, zmywanie , odkurzanie,brrrrr:-)
Mały rano zrobił siusiu do nocnika:tak: ale tylko dlatego, że wyczaiłam moment: stanął i sie zamyślił, a ja go siup na nocnik-no i zrobił:tak:
Teraz zasypia a ja do robienia obiadku się zabiorę jak tylko podłoga wyschnie...nie chce mi się nic jakaś senna jestem....:-pmoże mu dam gotowca ze słoika:rofl2::elvis:

Do góry