reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Betka, u mnie to samo, chociaż doliczyłam sie 3 tys:shocked2::confused2: zarabiamy 2, a reszta od dziadków:dry:
o wakacjach nie ma mowy oczywiscie:dull:

nie ma jak to szara polska rzeczywistość:dry::crazy:

ps. a jak tam kolejka w żłobku?przesuwa się?:laugh2: niedługo się tam wybieram,żeby zapisać Julkę na rok 2008/2009:laugh2:załapię się chyba:confused::ninja2:

reklama
Kulka,ta suma,to same rachunki,bez jedzenia,ubrania i dziecka (mleka,pampersow),a my nie mamy dziadkow,ktorzy nam pomoga :-( dlatego w sumie to cienizna,jak tak na to spojrzec.ech,zycie...
nie wiem,jak w zlobku,bo na stronie internetowej znalazlam informacje,ze w lipcu maja urlop,wiec sie nie dowiadywalam.spytam w sierpniu.tak,czy siak,bardzo chcialabym we wrzesniu zajsc w ciaze i jeszcze miec rok na podjecie jakichkolwiek decyzji.no,chcialabym zajsc w pazdzierniku,zeby urodzic w lipcu,ale to juz bedzie za pozno,bo urlop wypoczynkowy mi sie skonczy,dlatego bedziemy "pracowac" we wrzesniu.kurcze,jakos wyszlam z wprawy i prawie nie wykazuje potrzeb seksualnych,a przeciez dzieci tylko w ten sposob sprowadza sie na swiat :tak: trzeba bedzie chyba pojsc na jakis kurs ;-):-D

Kolejny piękny letni dzień się zaczął :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem jak u Was ale u nas leje bezustannie od świtu:no:
kulka, betka nie długo w tym kraju nikt nie będzie chciał zostać :-( jedyną szansa na normalne życie jest wyjazd...taaa nasza piękna polska rzeczywistość ...
pozdrawiam was wszystkie serdecznie i miłego dzionka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Agnieszka,ja jestem osoba,ktora jak najbardziej chce tu zostac,byleby pensje byly nieco wyzsze :tak: nie mam ochoty na wyjazdy,za stara jestem :-p

BETKA ja tez nie jestem za wyjazdem:no: ale co do tych pensji to bym sie nie łudziła że wyższe będą :wściekła/y: jasne, że wolałabym zostać tutaj gdzie rodzina przyjaciele, gdzie dom...ale jak nie będzie innego wyjścia?????? chciałabym żeby Kuba miał wszystko co potrzeba, żeby nie trzeba było liczyć ciągle na rodziców na dziadków, bo nam nie starcza itp.:-( żeby nie zastanawiać się czy zapłacić rachunek czy kupić buty na zimę bo przemakają...itp itd-wszyscy wiemy jak to jest na początku....
Jak u nas w finansach nic sie nie zmieni to będziemy musieli o wyjeździe pomyśleć niestety:zawstydzona/y:

CO JEST??????A GDZIE WY WSZYSTKIE?????CO JEST Z MARTKĄ????
czyżby nasz wątek umierał powoli śmiercią naturalną?:wściekła/y:
LATO wróciło na chwilę:-) byliśmy na podwórku i mam nadzieję się poopalać jak Kubuś pójdzie na drzemkę:-D położyłam go i czekam:-)
Mojego brata wczoraj pożegnaliśmy i poleciał....teraz dopiero na święta się zobaczymy.
odzywajcie się dziewczynki!!!

no dobra to ja cos napisze :)
zdjeli mi wreszcie ten cholerny gips dwa dni temu ... do pracy nosze jeszcze usztywnina reke ale w domu smigam bez niczego; teraz jesczez mnie czeka rehabilitacja - mam juz przepisane zabiegi i jestem juz umowiona;
poza tym od poniedzialku ide na 2 tyg urlopu wiec mam nadzieje ze sobie troszke odpoczne :)
pogoda faktycznie dzisiaj super - dzieci wreszcie wyszaleja sie na podworku;
milego dnia dla wszystkich trojmiastek :)

No w końcu :-) Cieszę się z powodu powrotu Twojej sprawności :-D no i z urlopu :-) wybieracie się gdzieś??? a jak Twoje smerfy się sprawują? Mój już śpi a z opalania nici bo raz chmury raz słońce-jak chmury to zimno się robi a za chwilę znów ciepło:-D:baffled:

reklama
Idzia, dobrze że już ok:tak: mam nadzieję że teraz szybko dojdziesz do siebie.

my wczoraj zapodaliśmy sobie 5cio godzinny spacer, byłam wykończona:-D
a dziś chyba malucha na balkon wystawię:rofl2:

a to fotki z wczoraj:
4vevf2u.jpg

539tyc3.jpg

Do góry