reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
cześc ,jestem i żyję jeszcze :-)godzine temu wróciłam z pracy a jutro luzzzik bo mam wolne :-):-)nareszcie .Umnie nic ciekawego sie nie dzieje dzieci zdrowiótkie i ogólnie jest ockey ;-)wracając dzis z pracy wjechałam wieczorkiem do Polo w Redzie po zakupki ,wydałam kupę szmalu ale przynajmniej mam potrzebne mi rzeczy typu pampersy ,obiadki dla małej i jedzonko :tak::tak::tak:a od wrzesnia mój Sebko idzie do zerówki i juz musze mu kupic przybory do szkoły i ubranko .Pozdrawiam was serdecznie ,Agnieszka ,gdzie ty się kużwa kręcisz ?bo jadąc autobusem do pracy to która laska wejdzie z dzieckiem do autobusu to myślę że to jesteś ty :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ok ,spadam na wieczorek z moim meżulkiem sam na sam ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witamy anulkę:-D po baaaaaaaaaaaaardzo długiej nieobecności:tak:
Wiesz ja ostatnio mam tak dobrze,że nie muszę się 9 tłuc :-D:rofl2: ale tylko do jutra, bo mój tata wyjeżdża no i przeproszę się z komunikacją miejską :-( a tak to on mnie woził, no i Krzysiek jak jest.Więc na pewno się spotkamy w przyszłym tygodniu:-)

czesc dziewczyny :-) my spacerujemy co drugi-trzeci dzien,a w miedzyczasie odpoczywamy :-D dzis z Przymorza do Brzezna i spowrotem spacerek byl.oby i jesien byla ciepla tego roku :-p

betka-po takich maratonach to rzeczywiście ze 2 czy 3 dni odpocząć trzeba:-):-D
A my wczoraj też cały dzionek poza domem, byliśmy w Gdyni , na plaży, i na bulwarze, i potem na zakupkach ha ha:-D;-)
Życzę wszystkim trójmiastkom udanego dnia!!!!!!!!!!!!
A mi jakoś smutno mój tato pojechał i wróci na przełomie listopada/grudnia:-( i tak sami będziemy z Kubulkiem :-(

A gdzie to tak pojechał? Praca?

A u mnie leci, maluch coraz większy i bardziej rozpełzany. Wczoraj nawet stanął i pomierzyliśmy że ma 74 cm. Ja głównie w pracy, ale babcia zabiera małego na dwór na 5-6 godzin dziennie w tym czasie, zwykle do Sopotu na molo i spowrotem na Żabiankę. Piotruś już całkiem ładnie siedzi w spacerówce i w ogóle z dnia na dzień praktycznie coś nowego umie. :-)
A w sobotę mój mąż w ramach spaceru wtargał małego z wózkiem na Pachołek :sorry::szok: Normalnie Bartatina rządzi ;-):-D

praca, praca.... mój tata"pływający"-kiedyś w Dalmorze pływał a teraz się przebranżowił i pływa na ro-ro wcach (kontenerowcach).
a co ten pachołek :-):confused::-D ale wnioskuję że coś wysokiego, pewnie jakaś górka:-D

A my dzisiejszy dzień w całości na dworze:-D nawet się troszkę opaliłam ;-);-)
Młodemu basenik wystawiłam i sie pluskał zawzięcie, a ja korzystałam ze słoneczka-nie mogę sie nim nacieszyć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A w dodatku MOŻE nam się uda w przyszły weekend nad jeziorko pojechać, bo taką pogodę zapowiadają do 20 sierpnia:tak: także humorek mam super dzisiaj:tak:
A w dodatku to jeziorko to takie sentymentalne miejsce bo zawsze tam z rodzicami na wakacje jeździliśmy, aż łezka się w oku kręci:zawstydzona/y:

Witam wszystkie Mamusie z Trójmiasta !
Ja teraz w Stolicy jestem i bardzo bardzo tęsknię za Trójmiastem.
Mieszkamy na stałe w Oliwie, ale wyniosło nas do pracy do Warszawy. Chcielibyśmy wrócić nad morze jak najszybciej. Nasza dzidzia jeszcze w brzuszku....termin jest w październiku, ale ponieważ bardzo pcha się na świat, to ja muszę leżeć:-( i nie możemy przyjechać do Gdańska. Pewnie dopiero na święta się pojawimy:-:)-:)-(
Melancholia jakaś mnie dziś naszła straszliwa i tak weszłam sobie na Wasz wątek......i już mi lepiej jak sobie poczytałam o ukochanych miejscach:tak::-D

Pozdrawiam :-)

reklama
ullana witamy trójmiastkę-nie trójmiastkę:-)
Życzę ci szybciutkiego powrotu nad morze:-) już z córeczką przy boku:-)
Ja tez musiałam troszkę poleżeć z Kubusiem, i wiem jakie to męczące i uciążliwe:no:
Ale już masz niedaleko, i szybciutko zleci!!!!
pozdrawiam Ciepło i słonecznie z nad morza i życzę zdrówka dla Ciebie i dzidziusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry