reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ósmu cud swiata....AquaPark w Polczynie:-D:-D:-D

626l6ib.jpg

5znxnc4.jpg

a to Michalina bierze udzial w chodzie..mała Korzeniowska hehehehe

5y138cz.jpg

reklama
Cześć babeczki po weekendzie :-D
Ale superowa pogoda:-D:-D:-D:-D:-D:-D w końcu lato ha ha !!!!!!!
A my mieliśmy bardzo fajny weekend, w sobotę był grill, w niedzielę obiadek u teściów:sick: ale koniec niedzieli był udany-znaleźliśmy pieska:szok: przybłąkał się nam, taki siedmiomiesięczny mieszaniec boxera z amstaffem:-) super psinka, no a wczoraj byliśmy nad jeziorkiem z Kubełkiem i pieskiem:-)
martka-Michaśka śliczna :tak:
zapomniałam, u ortopedy byliśmy wczoraj z Kubą, dr.Baranowski-nie polecam nikomu, nie grzeczny, nie sympatyczny, bazyl jednym słowem:no:, wchodzimy do niego, a on kanapki na biurku rozłożone, i na" ty "do mnie jedzie....:wściekła/y:

to i ja witam po weekendzie :)

wreszcie udalo mi sie nadrobic watek ... bo jak juz pisalam to mam z nim straszne problemy - co wejde to mi sie explorer wywala, ale raz na jaaaaakis czas jest ok wiec jestem :)

nie sposob wszystkich wymienic ale dzieciaczki macie cudowne :) te male i te troszke wieksze :) lubie ogladac zdjecia bobaskow ... te miny i gesty :)

a u nas po staremu ... reka ciagle w gipsie (jeszcze 2 tygodnie), troche mi dretwieje wiec mam brac tabletki na obrzeki i poprawe krazenia krwii ... zreszta gips mam przeciety wzdluz bo byl za mocno zalozony i po 3 dniach mialam opuchniety nadgarstek ... no i reke nosze na temblaku :)

a jezeli chodzi o wychowanie dzieci to mamy ostatnio kryzys spania ... mala do tej pory slicznie sama zasypiala w lozeczku az tu nagle zczely sie problemy ... krzyczy jak tylko wychodzi sie z pokoju ... chcialam to przeczekac ale ona tak moze ponad godzine sie wydzierac jak za przeproszeniem zazynane prosie ... i z dnia na dzien jest coraz gorzej, wrzaski sa coraz mocniejsze i glosniejsze i dluzsze ...
znalezlismy na to sposob ale nas on niezadowala ... jedno z nas siedzi z nia w pokoju az usnie ... a to potrafi trwac nawet ponad pol godziny ... mala co chwila podnosi glowe i sprawdza czy jestes w pokoju ... a jak w miedzy czasie uda sie niepostrzezenie wymknac to cala awantura zaczyna sie od nowa ...
prawde mowiac nie mam juz sily ... i na nic moje doswiadczenie ...

i tak z aniolka zrobil sie diabel ...

a poza tym strasznie goraco ... do urlopu jeszcze 3 tygodnie ale wiekszych planow nie mamy :)

pozdrowienia dla wszystkich bo nie wiem kiedy znowu uda mi sie wejsc na watek :)

Agnieszka
ja slyszłam ze to ma byc centrum handlowe:)..teraz juz nie wiem co to?
Sliczny psiak...zostawiacie go sobie?
Kuba fajny chłopak i widac ze szczesliwy hehe

Idzia
współczuje, taka pogoda a y z gipsem!!!

A ja czekam az mała wstanie i na plaże...:-D:-D:-D

idzia-pozdrawiamy Cię serdecznie, i wspieramy w walce z zasypianiem:-) i z gipsem...trzymaj się dzielnie:-)
martka- psiak jest super, i mamy za dobre serce:zawstydzona/y: bo na obejściu mamy już trzy psy: dwie suki mojej babci, i naszego 12 letniego:tak:-wszystkie przygarnięte:-D:-D:-D czasem czuję się jak Violetta Villas:-):-):-) ale ja go chcę zatrzymać.....;-)
a to ma być taki kompleks : kino, centrum,i aquapark-pozyjemy zobaczymy, ludzie różnie mówia.....

i znów Michalina:-D:-D:-D..plażująca

6g1p7h4.jpg

4mx7dc2.jpg

4m2w31c.jpg

63hs7ev.jpg

"zajada" gofra......wylądowal w smietniku na koniec, bo mala jakos nie lubi takich rzeczy..tylko bita smietane skubła

6gmgnbo.jpg

reklama
a jezeli chodzi o wychowanie dzieci to mamy ostatnio kryzys spania ... mala do tej pory slicznie sama zasypiala w lozeczku az tu nagle zczely sie problemy ... krzyczy jak tylko wychodzi sie z pokoju ... chcialam to przeczekac ale ona tak moze ponad godzine sie wydzierac jak za przeproszeniem zazynane prosie ... i z dnia na dzien jest coraz gorzej, wrzaski sa coraz mocniejsze i glosniejsze i dluzsze ...
znalezlismy na to sposob ale nas on niezadowala ... jedno z nas siedzi z nia w pokoju az usnie ... a to potrafi trwac nawet ponad pol godziny ... mala co chwila podnosi glowe i sprawdza czy jestes w pokoju ... a jak w miedzy czasie uda sie niepostrzezenie wymknac to cala awantura zaczyna sie od nowa ...
prawde mowiac nie mam juz sily ... i na nic moje doswiadczenie ...

i tak z aniolka zrobil sie diabel ...

Idzia witam w klubie:tak:Paulina też ładnie zasypiała sama w łóżeczku do czasu...ostatnio nie dość, że nie chce sama zasypiać, to nie chce się w ogole połozyć, kiedy ją kładę siada i tak w kółko...Poza tym wychodzi jej druga jedynka, ale nie zauwazyłam, żeby z tego powodu cierpiała, i dobrze:-)
Urlopu zazdroszczę, mi to przysługuje 2 dni za 30 dni przepracowanych, normalnie rozbój w biały dzień...;-)
Do tego rozchorowałam się po weselu:-(Na weselu świetnie się bawiliśmy, ale była w lokalu klimatyzacja tak ustawiona, że normalnie marzłam, więc spocona po tańcu załatwiłam się...teraz kaszel, katar, ból głowy i nie mam kiedy iść do lekarza...
Koniec narzekania:-)
Martka i Agnieszka śliczne macie dzieci:tak:Martka ten pomysł z aqua parkiem w ogrodzie super!!! Aga gratuluję pieska, ładniutki:tak:Widać, że Kubuś też lubi zwierzątka:tak:
Ściskam Was i do następnego postu:-)

Do góry