reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale mi martka z rańca humor poprawiłaś tym kotem:-D:-D:-D:-D dobrze,że szczepiony był bo by afera dopiero była :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale jaja:-)
A my dzisiaj na zakupki do Gdyni jedziemy, a wieczorem grilla mamy moi najlepsiejsi przyjaciele przychodzą.Nie ma jak zakupy na deszczową deprechę :-)

my tez miałysmy na zakupki do Gdyni jechac, ale chyba nie ruszę...zobaczymy jeszcze..musze sie rozgl.ądac za kiecka na wesele..idziemy niby w polowie sierpnia, ale do środy powinnam kupic bo potem wyjazd i goscie

jakis rzep sie mnie uczepił od rana...zakatarzony.....ale leki pomogły, kaszlu niet...tylko katar:-)

Miłej soboty, bo calkiem niezle sie zapowiada..słonko obecne....

nie pojechalam na zakupy....siedzimy na tarasie w ogrodzie.....nudno mi...

..powklejam kilka fotek:-D:-D:-D..wszystkie z dziesiaj:-D:-D:-D

i znów Michalina......hehehe........................

Minki:eek:.....to nie po mnie..hehehe

6euo279.jpg

678red2.jpg

Mamusiu nie męcz sie pomogę Ci:-D:-D:-D

660a5ck.jpg

Moje błotko...........ssuuuuper...:happy2:

5yd2vzn.jpg

skrytym poziomkożercą mówimy stanowcze TAK

4m1aj4y.jpg

wlaściwy pzredmiot we właściwym miejscu:-D:-D:-D..w koncu w ogrodzie

4yi2uck.jpg

taaaa tylko znając zdolności mojej córki, wdrapie się ona na górę i zamiast zjeżdżać będzie chciała z góry........skakać:-D

To popatrz na to Maga..hehe

Dzisiejsza zabawa na wspak...:-D:-D:-D

Wchodzę....

5zoipog.jpg

Jestem na górze.....i co mi zrobisz???

4p191zq.jpg

i siuuuuuuuuuuuuuuuu...aż se dupe odbije....

4yyucra.jpg

oj,cos kobiety spaly przez weekend :-D
my bylysmy w sobote na spacerze w Sopocie i zlapalysmy gume w wozku-tylkne lewe kolo zupelnie nam siadlo :angry: Piotr dzis zakleil i dokupil nowa tak na wszelki wypadek.

reklama
ale jaja
betka hehehe..tzreba było do wulkanizacjiz wozkiem podjechac hehehe

jak taka ładna pogoda to nikt przy kompie nie siedzi:)
jutro do Pucka na plaże...ktoś sie dołączy?..nudno i tak samej siedzieć:-(..kobitki z Redy nie wybiera sie któraś wyplażować?

Do góry