reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Aga,ale mial seksowny lok :-D taaa.... co male,to fajne-bo inaczej by nie przezylo :-p
wcale mnie nie czekaja mile chwile-jakos zupelnie nie mam ochoty na bara-bara,jeszcze troche,a bede musiala przeczytac w slowniku,co to seks :-D

a u nas dzies byl super ulew.chyba z mojej winy :-( mala sie uspila u mnie na rekach,to polozylam ja w lozeczku.ocknela sie.wcisnelam smoka.a ona zamiast go wypluc,to tak ewidentnie okazala,ze nie!!! robiac odruch wymiotny (kurde,bulimiczka mi rosnie,czy co?)i jak hlustnelo :szok: strach sie bac.body do przebrania,dwie pieluszki tetrowki do prania,pol buzi zalane lacznie z prawym okiem... nie mam pomyslu jak ja odkladac do jej lozeczka,zeby caly czas spala.ta cholera jest czujna jak zajac na miedzy i od razu sie budzi i nadal musze siedziec i czekac przy niej az zasnie.tak,no ja tez taka bylam,ze matka musiala przy mnie siedziec 24 h na dobe,a ja zeby bylo wesolo nie sypialam w dzien,bo niby po co-lepiej starym sie ponaprzykszac,jest ciekawiej ;-)i teraz mam Marianke-no comments :-p Marianka=Beatka bis :-D

reklama
Cześć baby:tak::tak::tak::tak:!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Betka-to kólko które Kuba ma na głowie to nie lok-to wicherek jest:-) i najlepsze jest to,że on ma takie 4 na głowie-(ale ten co widać jest największy )i w związku z tym włosy mu rosną w różnych kierunkach:-D:-D:-D:-D:-D:-D Będzie miał chłopak problem z układaniem włosów :-(;-).
A co do ulewania małej-może jej się nie odbiło porządnie?????Kubie też się mocno ulewało jak mały był.
Miłego dzionka babeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale parszywy dzieńobudzilam sie z okresem, mala z kaszlem i katarem, i jeszcze do tego lało

zapiepszały.śmy w deszczu do lekarza..małej nic prawie nie jest dostała leki homeopatyczne...

teraz spi po pomidorówce, a ja ide smarzyć pangę!!!

Dużo zdrówka dla Michaśki!!!! co te dzieciaczki tak chorują:-(-wyłazi nasze piękne lato:no: raz ciepło, raz zimno :no: i nie wiadomo jak się ubrać....

HOOP HOOOOP!!!! a gdzie wy się wszystkie podziewacie????????????????
martka- jak Michalinka sie czuje???
Ja mam jakiegoś doła dzisiaj, nic mi się nie chce, mam wszystkiego dosyć :-( mam wrażenie że wszystko co miało mnie w życiu dobrego spotkać to już było:no:
spadam bo co Wam smucić będę???????

Agnieszka, głowa do góry:tak:dopadła Cię chyba deszczowa depresja;-)od niedzieli ma być słonko.

Martka, dużo zdrówka dla Michalinki:tak:

Dzieki dziewczyny, szybko zareagowalam i mam nadzieje że będzie ok...katar został i nie kaszlała więc chyba dobrze...

wiecie co myslałam ze padne dzisiaj...daja małej kolacje a tu dzwonek, patrze sąsiad...niby bo mieszka obok a nawet nam dziendobry nie mowi.......sie pytam grzecznie czego, bo nie mam czasu, bo dziecko karmie, a on do mnie że chce zobaczyc dowód szczepienia kota mojego.....:eek:.......pytzam po co..a on mi na to że moj kot pogryzł jego pieska:szok::-D:-D:-D:-D...ale jaja.....i że drugi sąsiad jest światkiem.....
Pokazałam mu ksiazeczkę kota i prawie umierałam ze smiechu....powiedział ze u nie ma sie co smiac, bo on to jeszcze gdzieś zgłosi..(gdzie?....juz chce to widziec...hehehe)...i że mam kota pilnować....to powiedzialam że do budy go nie przywiąże bo takowej nie mam, i że na sznurku go na dwor wyprowadzać nie bedę......koleś sie poplul i poszedł..a mi sie chce smiac do teraz...dodam że mój kot to sliczna biała głucha angora turecka...to że jest lowna i waleczna to wiem, ale że juz sie za psy zabiera....???:-D:-D:-D

reklama
taki maly jamnikowaty kundel....w sumie fajny tylko szczekliwy strasznie....no wiecie ale duzy taki innych sasiadow jak moja kita podchodzi do nich do płotu, to uciaka..hehehe...ale mam kota terrorystę:-D:-D:-D

Do góry