reklama
agula
Fanka BB :)
Ola, uroczy kartofelek Też tak szybko Ci rośnie?
My tu nie możemy wyjśc z podziwu.. Dziś nawet zrobiło mi się ciężko przez chwilę, z małą na rękach.. No i zwaliła dziś największą kupę swego dwutygodniowego życia! Oczywiście w najmniej sprzyjających okolicznościach, bo na parkingu przed sklepem, 15 km od domu : Ale jakoś poszło. Teraz przynajmniej pamiętamy o zapakowaniu kilku dodatkowych rzeczy do bagażnika :laugh:
Zdjęcia spróbuję wrzucić wieczorem, a tymczasem jakby ktoś miał ochotę to Maja online 8)
http://malenstwo.beestudio.pl
Będziemy dorzuać aktualne filmiki ;D
e-mamo, czekamy na wieści!
damayanti, nie wiesz, ze dzieci wiedzą lepiej?
Pozdrawiam upalnie i nadal optuję za deszczem, bo niuni potóweczki się robią
My tu nie możemy wyjśc z podziwu.. Dziś nawet zrobiło mi się ciężko przez chwilę, z małą na rękach.. No i zwaliła dziś największą kupę swego dwutygodniowego życia! Oczywiście w najmniej sprzyjających okolicznościach, bo na parkingu przed sklepem, 15 km od domu : Ale jakoś poszło. Teraz przynajmniej pamiętamy o zapakowaniu kilku dodatkowych rzeczy do bagażnika :laugh:
Zdjęcia spróbuję wrzucić wieczorem, a tymczasem jakby ktoś miał ochotę to Maja online 8)
http://malenstwo.beestudio.pl
Będziemy dorzuać aktualne filmiki ;D
e-mamo, czekamy na wieści!
damayanti, nie wiesz, ze dzieci wiedzą lepiej?
Pozdrawiam upalnie i nadal optuję za deszczem, bo niuni potóweczki się robią
Dawidowa słodziutki synek, Agula a filmik z Mają rewelka. Jak takie stronki się robi????
Dziewczyny 2w1 współzuję Wam w te upały chodzić na ostatnich nogach. Dobrze, że to już niedługo. Z tego co ja wiem i znam z doświadczenia, duzo dziewczynom na opuchnięcia pomaga włąsnie nie picie dużej ilości wody. Zdania są podzielone, ale może warto spróbować. MOja koleżanka nawet jak arbuza zje, który ma dużo wody odrazu cała puchnie.
Dziewczyny 2w1 współzuję Wam w te upały chodzić na ostatnich nogach. Dobrze, że to już niedługo. Z tego co ja wiem i znam z doświadczenia, duzo dziewczynom na opuchnięcia pomaga włąsnie nie picie dużej ilości wody. Zdania są podzielone, ale może warto spróbować. MOja koleżanka nawet jak arbuza zje, który ma dużo wody odrazu cała puchnie.
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Dziewczyny,
pomocy!!!!!!!!!!
właśnie wróciłam od mojego gina
Pierwszy raz w życiu zostałam tak obcesowo potraktowana !!!
Nie wiem co mam robić, chce mi się strasznie płakać.
Dałam mu notatkę z konsultacji okulistycznej, w której okulista napisał, że proponuje rozwiązanie za pomocą cięcia cesarskiego i mój gin się wściekł
Coś mamrotał, że są dwie szkoły, ale nic mi nie powiedział dokładnie, co miał na myśli mówiąc o tych szkołach.
Zmierzył mi ciśnienie i miałam podwyższone więc mi wyparował, że mam zatrucie ciążowe, że na 100% je mam, że dużo przytyłam, że muszę łykać tabletki na zmniejszenie ciśnienie.
Zapytałam czy dobre wyniki moczu nie mówią o tym, że nie mam zatrucia? Zrobił wielkie oczy i nakrzyczał na mnie: MA PANI ZATRUCIE, MA PANI !!!
Boże, to ja przez całą ciąże płacę mu co miesiąc haracz i na takie traktowanie sobie zasłużyłam??? czym??? kurde???, że wolałam skonsultować z okulistą stan swoich oczu? to go tak wk...??? Powiedział, że teraz to się wszystko skomplikowało- ale nie powiedział co...
Nie mogę sobie znaleźć miejsca, najgorsze jest to, że to mój 39 tydzień i nie wiem co mam robić?? Iść na konsultację do innego ginekologa???
Co mi radzicie? Jeśli iść to proszę polećcie mi kogoś sprawdzonego przez Was, kogoś godnego zaufania.
Proszę pomóżcie!
pomocy!!!!!!!!!!
właśnie wróciłam od mojego gina
Pierwszy raz w życiu zostałam tak obcesowo potraktowana !!!
Nie wiem co mam robić, chce mi się strasznie płakać.
Dałam mu notatkę z konsultacji okulistycznej, w której okulista napisał, że proponuje rozwiązanie za pomocą cięcia cesarskiego i mój gin się wściekł
Coś mamrotał, że są dwie szkoły, ale nic mi nie powiedział dokładnie, co miał na myśli mówiąc o tych szkołach.
Zmierzył mi ciśnienie i miałam podwyższone więc mi wyparował, że mam zatrucie ciążowe, że na 100% je mam, że dużo przytyłam, że muszę łykać tabletki na zmniejszenie ciśnienie.
Zapytałam czy dobre wyniki moczu nie mówią o tym, że nie mam zatrucia? Zrobił wielkie oczy i nakrzyczał na mnie: MA PANI ZATRUCIE, MA PANI !!!
Boże, to ja przez całą ciąże płacę mu co miesiąc haracz i na takie traktowanie sobie zasłużyłam??? czym??? kurde???, że wolałam skonsultować z okulistą stan swoich oczu? to go tak wk...??? Powiedział, że teraz to się wszystko skomplikowało- ale nie powiedział co...
Nie mogę sobie znaleźć miejsca, najgorsze jest to, że to mój 39 tydzień i nie wiem co mam robić?? Iść na konsultację do innego ginekologa???
Co mi radzicie? Jeśli iść to proszę polećcie mi kogoś sprawdzonego przez Was, kogoś godnego zaufania.
Proszę pomóżcie!
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Martynko- mieszkam w Gdańsku i z całą pewnością idę jutro do jakiegoś innego gina.
dzięki za polecenie Szemryka, spróbuję
A z tym odciskiem, dokładnie masz rację, ale w końcu kto powinien być w tej sytuacji bardziej wrażliwy, ja i moje zdrowie? czy jego dobre samopoczucie?? Nie wiem, ale boli mnie to do tej pory....
dzięki za polecenie Szemryka, spróbuję
A z tym odciskiem, dokładnie masz rację, ale w końcu kto powinien być w tej sytuacji bardziej wrażliwy, ja i moje zdrowie? czy jego dobre samopoczucie?? Nie wiem, ale boli mnie to do tej pory....
damayanti
e-mamo, nie przejmuj sie tym pajacem, idź do tego gina, co Ci dziewczyny polecają i sie nie denerwuj przede wszystkim, bo dopiero Ci ciśnienie skoczy. Tez miałam podejrzenie zatrucia ciązowego, bo mi raz na wizytę kontrolna akurat ciśnienie skoczyło, ale samo ciśnienie o zatruciu nie świadczy, do tego dochodzi puchnięcie, szczególnie nóg, bóle głowy i białko w moczu. Na szczęście mój gin to wspaniały człowiek i mi wszystko dokładnie tłumaczy, więc skoro on tak mówi, to tak musi byc . Kontroluj sobie cisnienie, bo podwzyższone ciśnienie to dopiero jest kwalifikacja do cesarki, ja mam cały czas kontrolowac, a jak skoczy, to zaraz jechac do szpitala. I gdybym miała za wysokie, to musze nastawic się na cesarkę.
Ae grunt to sie nie denerwowac, najważniejsza jesteś Ty i dzidzia, a nie humory jakiegos gościa...
Ae grunt to sie nie denerwowac, najważniejsza jesteś Ty i dzidzia, a nie humory jakiegos gościa...
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Dzięki dziewczyny !!!
Już się umówiłam z dr Szemrykiem na jutro na wizytę. Od razu mi lepiej.
Powiem mu, że taki jest wychwalany na forum
podaję telefon:
Rejestarcja w Przychodni, Gdańsk ul. Mickiewicza 28/30:
- telefonicznie 344-29-01
Już się umówiłam z dr Szemrykiem na jutro na wizytę. Od razu mi lepiej.
Powiem mu, że taki jest wychwalany na forum
podaję telefon:
Rejestarcja w Przychodni, Gdańsk ul. Mickiewicza 28/30:
- telefonicznie 344-29-01
reklama
damayanti
Hej dziewczynki, wpadłam się pożegnać na jakiś czas, bo idę do szpitala po obiadku dziś. Tętno mojej dzidzi jest nie takie, wczoraj podwyższone, dziś za bardzo unormowane i trzeba mnie wziąć na obserwację. Trzymajcie kciuki za nas, może już wyjdziemy we dwie , bo zaczęłyśmy 39 tydzień, to chyba bez dziecka już mnie nie wypuszczą ze szpitala. Boję się troche, czy wszystko będzie oki, ale musi być dobrze i już.
Pozdrawiam was gorąco, trzymajcie się.
Pozdrawiam was gorąco, trzymajcie się.
Podziel się: