reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Uuuu, szkoda, myslałąm że znajdziecie tam swoje pocieszki. Może poszukajcie po nazwisku przez Google:-D:-D:-D:-D

Robilismy sobie wczoraj jaja z mężem i w wyszukiwarkę wpisywalismy swoje imiona i nazwiska i tak to znaleźlismy:)):-D
o sobie to nawet się dowiedziałam że jestem doktorem nauk politycznych w Krakowie:laugh2::laugh2:.
Komarkowa, nie nie mamy stamtąd rodzinki.

od jutra jazda u mnie z badaniami do ksiązeczki zdrowia a od wtorku...:szok:praca czeka...:szok::szok::szok::szok:mam troszku latania jutro ,a z nerwów to już mnie żoładek nasuwa.

ja szukałam i nic :-(szkoda, bo ja zdjęcia jagody z tej gazety nie widziałam, a wiem,że była

Czesc Dziewczyny!

Anulka33 mnie też czekają badania, po 21 maja...
Moja pociecha śpi:-) mężowi skończył się urlop i od dzisiaj wrócił do pracy, teściowie wyjechali na tydzień, więc jestem sama z małą. Nie byłoby źle, gdyby nie to, że mamy jeszcze psa, z którym trzeba wychodzić...do tej pory nie było problemu, bo chodzili teściowie lub mąż, a teraz, gdy jestem sama, chyba będę musiała wziąć Paulinę na ręce i wyjść z psem:-D bo zostawić jej samej w domu się boję...
Poza tym mogłoby wyjść słoneczko:tak:
Pozdr. i życzę miłego dnia:-)

KOMARKOWA,a mieszkasz w blokuże musisz wychodzić z psiaczkiem ?bo jakbyś miała domek [jak ja ],to możes wyjśc a na te 5 minut Paulinka by została sama ,na przykład w łóżeczku ,a będąc w łóżeczku na pewno nic jej się nie stanie .Ja tak robię wychodząc do sklepu ,no ale mam jeszcze syna 6 letniego to przypilnuje na te 5 minut .:-)

Poza tym mogłoby wyjść słoneczko:tak:

Stanowczo popieram.

My jutro mam opóźnione przez pobyt na Ślasku szczepienie. I znow lżejsi o 700 zł :baffled: Najbardziej się cieszę, że dowiem się ile waży ten mój mały bąk, bo ja taka wyrodna matka jestem, że nie wiem.
P.S

Zuza pluje marchewką. Na odleglość.

Abeja ja ważę małą w ten sposób, że najpierw sama wchodzę na wagę, a potem trzymam ją na rękach i ważymy się razem:-D Na koniec prosty rachunek i wychodzi przybliżona waga małej, bo wiadomo, że wagi elektryczne nie są sobie równe...Jeśli chodzi o marchewkę to bardzo dużo dzieci tak robi z pierwszymi wprowadzanymi im pokarmami, uzbrój się w cierliwość, aż w końcu Zuza zasmakuje w marcheweczce, jabłuszku i innych pysznościach:tak:
Z pieskiem jakoś sobie poradziłam:tak:Niestety Anulka33 mieszkam w bloku i nie mogę wypuścić psa przed dom samego:-(, dlatego ubrałam małą, wzięłam na ręce, psa na smyczy i poszliśmy na trawkę na skarpie przed blokiem:-), wiem, że musiałam śmiesznie wyglądać, bo nawet jakiś gościu wędrujący z psem dziwnie się na mnie spojrzał, ale mam to gdzieś:-D
No a słoneczko dziś w Gdyni zaświeciło:tak:nawet spacerowałam na krótki rękawek:-)oby tak dalej:tak:
Pozdr.

A propos jedzenia, zastanawiam się ostatnio, co mogę dobrego mojej córci ugotować, poza zupkami warzywnymi na kurczaku. Nie chcę jej dawać non stop dań ze słoiczka. Macie jakieś sprawdzone pomysły:confused:Martka_79 Ty już jesteś zaprawiona w boju:-) doradź!

reklama
odwieczny dylemat-szczepionki-platne,czy nieplatne wziac? czy warto szczepic na rotawirusy i meningokoki? do pneumokokow jestem uprzedzona,wiec odpadaja.

Do góry