Anulka33
Fanka BB :)
o tym zywieniu to ja dowiedziałam sie tylko i wyłacznie od Kseni pediatry .ADanonka to podaję naprawde rzadko bo od czasu do czasu ...na razie nie gotuje jej od 2 dni obiadków bo boje sie żeby za duzo marchewki sie nie przejadła a w nadmiarze to jest szkodliwa.Jak rozmawiam z moimi tutejszymi kolezankami to by wam dopiero oko zbielało 'mam taką kumpele co to ma trzecie dziecko i jak ten mały miał 3 miesiące to będąc na weselu dała mu do raczki kotlecika schabowego bez tej panierki i tak sobie mały ssał ten sok ze srodka ,obłed .Wiem że zbyt wczesne podawanie dziecku nowych pokarmów moze zaszkodzić nie od razu ale w póżniejszym czasie ale rozmawiałam z pediatrą i powiedziała że pomalutku ,pomalutku podawać jej te pokarmy które teraz dostaje .i jednak jest prawda ze przy pierwszym dziecku człowiek się tak trzęsie a przy drugim i kolejnych to juz nie cuduje ,wiem to po sobie ,Sebastiana karmiłam do prawie dwóch latpiersią [miał rok i 8 miesięcy jak przestałam ]a chorował mi na okrągło ,natomiast Ksenie karmiłam tylko 7 tygodni a ani razu nie miała ani nawet katarku ,[odpukac ].ma prawie 5 miesięcy a ja dzieki Bogunie wiem co to jest choroba u dziecka .MARTKA,zdjęcia jak zwykle udane ,ale macie poukładane zajęcia dla Miśki to dziecko chyba nigdy sie nie nudzi ,co ?;-)