reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

27 kwietnia sie urodzilam :-D
m5.jpg

coz,pojechalam sie polozyc na patologii,a oni mnie wzieli podstepem :laugh2: a na serio-cisnienie juz drugi dzien bylo 150/100,wiec nie czekali,tym bardziej ze na lozysku juz byly oznaki starzenia.poza tym sala do ciec byla wolna no i o 9.47 urodzila sie nasza Marianka z charakterkiem-nie dosc,ze nie chlopak,to i do maja nie chciala poczekac :-D 1 maja wrocilysmy do domu.laski,jak rodzic,to tylko przez cesarke!dwa dni bolalo (mialam bardzo silny kaszel,no i szwy bolaly jak cholera),a potem przeszlo :-D bardzo szybko sie zregenerowalam :tak:
pozdrawiam Was,bo nie wiem,kiedy znow zajrze-wpadam tu jak po ogien i nasluc.huje,czy nie ma placzu w drugim pokoju.Piotr mi dzielnie pomaga-sterylizuje butelki,przygotowuje mleko.bo ja szczatkowo karmie cycem-tak mi pogryzla brodawki,ze sciagam i daje z butli,a generalnie jade na sztuczniaku,bo z cycka mam zdecydowanie za malo.no,to lece dalej :-) pa

reklama
witam po dlugiej nieobecnosci:-) jakis czasu brak i komp nawala
dziewczyny czy nie macie namiarow na jakies 2 pokoje tanie do wynajecia
moze znacie kogos kto ma jakas okazje

taaakie ceny wynajmu ze lepiej na kredyt wlasne brac:no:
a nam tu na 27 metrach ciasno jak diabli

powoli szykujemy sie na kredyt bo mam dosc dzwigania na 3 pietro wozka i szarpaniny z sasiadami ze wozek im na parterze przeszkadza:-p :-p
milego slonka

Betka,gratuluje zdrowej córci i niech ci się zdrowo chowa .:-):-):-):-):-)całuski dla mamy i dzidziulka.:-)

Betka17 gratuluję zdrowej córci:-) ale się uwinęłaś kobito:-D od razu łatwiej bez brzucha, co:confused: :tak:

Martka_79 oszczędzaj się, zrób coś, co sprawi Ci przyjemność i odgoni wspomnienia choć na chwilkę...

Mój 'urlop' powoli dobiega końca:-( pojutrze powrót do Gdyni, a tak mi tu dobrze, mimo iż wózek muszę dźwigać na 3 piętro:-( bo windy brak...Po powrocie wkleję parę fotek z pobytu

ŚCISKAMY! Pogoda dziś cudna:tak:

BETKA!!!!!!!!!!!!! Gratulki!!!!
Marianna witamy!!!

ALUSIA I MAMUSIA ASIA - w przyszłym tygodniu sie okaze - ale najprawdopodobniej ja będę się wyprowadzac z wynajmowanego na Żabiance mieszkanka (przy deptaku i kolejce). Mamy tam 2 pokoje, płacimy wynajmowego 650 zł + czynsz + media (wychodzi jakies 1100-1200 zł). Mieszkanie jest w niezłym stanie, umeblowane i ze sprzetami.
My musimy sie wyprowadzic, bo albo bedziemy wracac na Śląsk albo do pensjonatu sportowego (tam mamy za darmo, a teraz troche lipa z kasą).
Jeśli się okaze ze sie wyprowadzamy (na 90%) to przyjedz zobacz mieszkanko - włascicielka bedzie napewno zadowolona (my nie mamy z nią żadnych problemów - mieszka w Anglii raz na 3 miesiace przysyła kolezanke po poczte).
Jeśli jestes zainteresowana to napisz mi na meila abejka@poczta.fm lub tu na PW.

Pozdrawiamy

BETKA,jak rodzić moim zdaniem to tylko naturalnie :tak:ja już po przewiezieniu na sale poporodowa wstawałam i robiłam dziewczynom i sobie kawke az sie piguły dziwiły ze latam jak spirytus .MARTKA,całe szczescie ze to nic powaznego tylko nerwy .

Betka - wielkie gratulacje i strasznie się cieszę, że tak szybko już na chodzie po - w sumie jednak - operacji. :-) Wielkie wielkie buziaki dla Ciebie i małego skarba Marianki. :-)

dzieki dziewczyny :-D
mala to taki zarlok,ze jak dobrze pojdzie,to chyba przegoni Jaska Roni :laugh2: juz nam nawet kikut pepka odpadl :-D

reklama
Do góry