reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Betka,to bardzo dobra wiadomosc że z dzidziulką wszystko w porządku mam nadzieję ze te kilka dni już wytrzymiesz kochana ,wiem że końcówka ciąży jest najgorsza ale już masz bliżej jak dalej .;-)A ja po wczorajszym pogrzebie mojej koleżanki mamy jestem jakby myślami gdzie indziej i cały czas myslę o tej kobiecie ,widzę ją normalnie jak tak jak zwykle zamiata schody do domu .Na pogrzebie rozkleiłam się zupełnie choć to nikt z rodziny to znałam jąod ponad 20 lat [tyle ile mieszkam tutaj ].:-(Ciekawe jak tam Marta ,pewnie też już po ceremonii pogrzebowej.Ech, cholerne zycie ,dzis jestes a jutro już cię nie ma ...ot tak po prostu...:-(

reklama
betka no to sie kurujcie :) clotrimazolum jest bardzo dobre :) czekamy na kolejne relacje

komarkowa zdjecia umieszcze jak tylko dorwe sie do aparatu ... sama ich jeszcze nie ogladalam :) a kuzyn niestety mieszka 200 km od nas wiec nie widujemy sie zbyt czesto ... ale jak zdjezdzamy do tesciow to ini zawsze przychodza i mala ma towarzystwo; chociaz musze przyznac ze jeszcze jest za mala na wspolne zabawy z rowiesnikami - bawia sie osobno ...

Koniecznie Betka musisz wyleczyć ta grzybicę, bo faktycznie w razie cesarki będzie kłopot. A ja jakbym miała drugi raz wybierać to proszę cesarkę;-) jednak mimo wszystko. No i wogóle to przetrzymaj do maja. Byczek to taki fajny znak, wszystkie moje najlepsze koleżanki to byczki:) A nie wiem czy już jesteśmy w tym znaku?
A my wczoraj ostatnie zakupy robiliśmy, autko odebraliśmy ( bo chyba nie pisałam że się "popruło z boczku";-)) i w zasadzie w piątek rano w drogę:))))

Asiuk fajowo macie z tym wyjazdem:tak: Ciekawa jestem, jak mały zniesie podróż, bo kilka godzin w foteliku niestety będzie musiał przesiedzieć, ale na pewno będziecie robić sobie przerwy:-) życzę Wam udanej pogody, żebyście jak najwięcej skorzystali z zakopiańskich atrakcji:-)

Betka współczuję Ci, że jeszcze wredne choróbsko się przypałętało, bo nie dość, że ostatnie dni ciąży to jeszcze to:wściekła/y: . Czytałam, że będąc w ciąży kobieta musi uważać, bo jest podatna na tego typu choroby:-(

Idzia mam nadzieję, że mojej prośby o zdjęcia z urodzin Kamilki nie odebrałaś jako natręctwo z mojej strony, jeśli tak to przepraszam:zawstydzona/y: :-) Co do kuzyna to masz rację, Paulinka ma kuzynkę (córkę mojej siostry) straszą od siebie o 6 m-cy i też nie zwraca zbytnio na nią uwagi:laugh2: raczej na jej zabawki:-p ;-)

Anulka33 ja też się spłakałam jak bóbr na pogrzebie kuzyna mojego męża, mimo iż nie byłam z nim aż tak zżyta...więc rozumiem Twój nastrój:-(

Zaraz 'wpada' do mnie kumpela ze studiów z córeczką 4 miesięczną, 1 raz ją dopiero zobaczę, ale mnie ciekawość zżera...już nie pamiętam, jak Paulinka miała 4 miechy...przypomnę sobie, porównam, cieszę się z tej wizyty:-)
pozdr. słonecznie:tak:

Dzięki Komarkowa:-). Pakowanko, pakowanko dziś-ech!!!! Ależ Was zasypię opowieściami dziwnej treści jak wrócimy i zdjęcia...!
JaaaaaaaaaaaCięeeee!:crazy::rofl:

Mam kilka fotek....

Krakowiaczek jeden, miał koników siedem......

29dbm2o.jpg

a cio to?

29o0v1x.jpg

bleee.....

483uzrn.jpg

a ciepły troszkę tylko lepszy

2qkmgj9.jpg

betka a Ty juz wiesz że będzie cesarka?

tak,ze wzgledu na moje oczy-jestem po korekcie laserowej i teraz mam cos okolo -2,ale mam rozrzedzona siatkowke i parcie jest niewskazane.a tak szczerze,to juz jak mialam 12 lat okulistka mowila mi,ze porody tylko cesarka,to sie juz tak przez te lata nastawilam,ze inaczej byc nie moze.blizny po laserze na oku szybko mi sie zagoily,wiec mam nadzieje,ze i ta po cesarce zgoi sie,"jak na psie" :-D
a co do tej grzybicy-dziwne to,bo ja juz od jakichs 2-3 miesiecy nie wiem,co to seks,wiec dziwie sie,skad to swinstwo wlazlo we mnie?

reklama
Martka ,wiesz ale musze ci to napisac ,bo dziwię ci sie wczoraj pochowałaś matkę i od razu po internecie kraysz ...:szok:myślę że chyba ta twoja aktywność to jest troszkę nie na miejscu bo ja to bym raczej w takiej tragedii nie myślała żeby szusować po necie ,troszku się zgorszyłam ,ale wyraziłam tylko swoją opinię i myślę nie masz mi tego za złe ,jeżeli ciebie obraziłam to bardzo przepraszam ,a MIśka jak zwykle słodka .;-)

Do góry