reklama
Wiesz Betka, że chyba nawet Ci zazdroszczę że to wszystko przed Tobą Ech! Takie maleństwo, te emocje............ Z tą "bombą" to jakbym siebie słyszała. Też coś mamrotałam o tykającej bombie która nie wiadomo kiedy wybuchnie;-):-). Ale posłuchaj Abeji i idź spać;-). JA od roku nie przespałam nocy:sick:. teraz Kubula śpi, mąż śpi a ja siedzę, bo mi "sie nie opłaca iść spać", o 23 itak Kubek mnie zbudzi
Dziekujemy serdecznie za wszystkie zyczenia urodzinowe
imprezki odbyly sie w weekend i byly udane
asiuk - mam nadzieje ze Kubus wyjdzie z tych dolegliwosci ...
martka - bardzo wspolczuje ...
komarkowa - Paulinka byla zadowolona z wycieczki jak widac
betka - czekamy na pomyslne wiesci
imprezki odbyly sie w weekend i byly udane
no tak komarkowa zapomnialam powiedziec ze urodzilam blizniaki a tak na powaznie to syn bratowej - 3 tyg mlodszy od kamilkiTymczasem zauważyłam u Ciebie nowe zdjęcie dzieciaczków, ale o ile dobrze liczę na zdjęciu jest ich trójka, Idzia, czy Ty coś przed nami ukrywasz
asiuk - mam nadzieje ze Kubus wyjdzie z tych dolegliwosci ...
martka - bardzo wspolczuje ...
komarkowa - Paulinka byla zadowolona z wycieczki jak widac
betka - czekamy na pomyslne wiesci
reklama
dzis bylam u gin.no i okazalo sie,ze mala wymiarowo (nogi,glowa) miesci sie juz w 40 tygodniu za to szyjka,ktora juz miala byc rozwarta,a wlasciwie mialo jej juz nie byc i wg lekarki nawet 10 kwietnia moglam juz byc po porodzie,otoz ta szyjka nie zmienila sie od 2 tygodni.lozysko ma III stopien,ale nic niepokojacego sie nie dzieje.ze wzglegu na cisnienie,ze to drugie bywalo powyzej 100,jutro ide na Zaspe na ktg (kumpel ma dyzur i jak bedzie mial kolejne dyzury,to lekarka kazala sie na kazdy z nich umawiac i monitorowac).
a czy ja Wam pisalam,ze mam powalajacy zapach z pochwy?myslalam,ze to moze wody sie sacza i cos je tam rozklada i wydziela taki zabojczy aromat,ale nie-to....grzybica... cholera wie,skad sie przypaletala,ale jest.no i clotrimazolek mam dowcipny.Maciek (kumpel ginekolog,ktory jutro ma ten dyzur na Zaspie) stwierdzil,ze trzeba to przed cesarka wyleczyc,wiec dobrze,ze teraz sie pojawilo.lekarka byla zdziwiona,ze mnie to ani nie szczypie,ani nie swedzi,ze jedynie daje ten koszmarny zapach. ilosc wod jest nieco zmniejszona,ale tylko nieco,nic sie tam zlego nie dzieje.
no,i tak sobie teraz jestesmy nadal w dwupaku.gin stwierdzila,ze mala te 5 dni powinna wytrzymac do maja,ze nic nie wskazuje na gwaltowna zmiane w moim organizmie-i tej wersji bede sie trzymac
a czy ja Wam pisalam,ze mam powalajacy zapach z pochwy?myslalam,ze to moze wody sie sacza i cos je tam rozklada i wydziela taki zabojczy aromat,ale nie-to....grzybica... cholera wie,skad sie przypaletala,ale jest.no i clotrimazolek mam dowcipny.Maciek (kumpel ginekolog,ktory jutro ma ten dyzur na Zaspie) stwierdzil,ze trzeba to przed cesarka wyleczyc,wiec dobrze,ze teraz sie pojawilo.lekarka byla zdziwiona,ze mnie to ani nie szczypie,ani nie swedzi,ze jedynie daje ten koszmarny zapach. ilosc wod jest nieco zmniejszona,ale tylko nieco,nic sie tam zlego nie dzieje.
no,i tak sobie teraz jestesmy nadal w dwupaku.gin stwierdzila,ze mala te 5 dni powinna wytrzymac do maja,ze nic nie wskazuje na gwaltowna zmiane w moim organizmie-i tej wersji bede sie trzymac
Podziel się: