reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Zatoka Pucka, mły jej kawałek, za Michaliną mini elektrownia wiatrowa...widze ja z moich okien w domciu...

2wrpypt.jpg

2wd7eqt.jpg

a to molo......kawałek bo w zeszłym roku kra rozwaliła druga połowę i na razie jest w okrojonej wersji....

4htyl4h.jpg

a to pet..główna atrakcja dzisejszego spaceru...poza petami Michalina zbera takze kapsle, takie małe hobby :-D:-D:-D

4bh4vbo.jpg

reklama
Martka_79 piaskownica super:tak: nawet z zadaszeniem chroniącym od słońca tudzież deszczu:-) świetny pomysł na prezent:tak:

Paulince wreszcie udało się przekręcić z brzuszka na plecy, lepiej późno niż wcale:-pChyba wywołałam wilka z lasu;-) Jak to się mówi: ćwiczenia czynią mistrza:-)

Dobrej nocy! Jutro też ma być śliczna pogoda, zresztą cały weekend zapowiada się ciepły i słoneczny:-) :cool2:

A my od rana na tarasie, najpierw skoczyłysmy do Pucka o 9 na poczte i do apteki (cos mnie łamie znowu)..teraz od 11 siedzimy na tarasie, wystawiłam sobie kompa, mała spi w wózku....na tarasie w cieniu mam 20 stopni..bosko :)))

kocham taką pogodę .... po niedzieli będzie piaskownica i w ogóle bedzie czad...wiosną i latem moge tu mieszkac, ale jesień i zima to koszmar tutaj :(

wystwiłam pszed chwila parasol bo mi slonko za bardzo grzeje...oj powiało latem..:-):-):-):-)nice

Gratulacje dla Paulinki.....teraz juz z górrki..siedzenie, raczkowanie, chodzenie.......

Gratulacje dla Paulinki.....teraz juz z górrki..siedzenie, raczkowanie, chodzenie.......

Dzięki Martka_79:-) a my znowu dziś zawitałyśmy na działeczkę:tak: Mała pospała 1,5h w wózku, a ja posiedziałam na ławce z gazetką w ręku. To jest to :cool2: Nawet złapałam pierwsze promienie słoneczne i mam już rumieńce na twarzy:-) mam nadzieje, że mnie nie będzie piekło, bo nie smarowałam żadnym kremem:-p

katarzynab1983 Twojej Asi gratuluję ukończenia 5 miesięcy :-) to już poważny wiek;-) :-p :-)

Siedziałysmy na tarasie do 17....
..............jestesmy dotlenione na maxa, az mi sie spać chce...........

pomęcze was kilkoma fotkami........

Michalina w swojej budzie....heheheheh.........fajna sprawa, miałam chwile spokoju
40cbpzc.jpg

z drogi śledzie lala jedzie
445zamx.jpg

a kuku..tu sie schowałam
4dez8m8.jpg

Witam w ten piękny słoneczny dzionek!!!!!!!!

Michalina dusi właśnie kupę na nocnik...zaraz dostanie omleta, ja idę wziaść prysznic i spadamy na Hel.......(znowu zasypie was zdjeciami :-D:-D:-D)
Jeszcze muszę Darkeckiego obudzić bo śpi , cały dzień jechał wczoraj pociagiem z Krakowa......

Szkoda tylko ze jestem chora..kurcze mam katar i strasznie boli mnie gardło, jakaś klucha mi nim siedzi a jak chce odkasłać to boli sraszliwie...ach......ale nie przegapię takiej wyprawy, mała juz od rana krzyczy dadadada brum brum........:-D....ona w ogóle ostatnio kocha samochody....im wiekszy taym bardziej wzdycha.....ostatnio znalazła w ogrodzie taczke, patrzyła na nia kilka chwil odwróciła sie do mnie i pytajaco powiedziała brumbrum?..myslałam ze padne ze smiechu....

O kupa juz w nocniku, tylko czemu ona próbuje ją wyjąć?

Buziaki i miłego dnia życzę i udanych spacerków z dzieciaczkami i męzami koniecznie!!!!

Do wieczorka:laugh2::-D:laugh2:

Martka_79 hahaha uśmiałam się z tej kupy, mam nadzieję, że powstrzymałaś Michalinę przed...:-p

My pędzimy na działkę po raz kolejny, ale dziś czeka nas grill, kiełbaski, szaszłyczki, piwko, mniam mniam:-) :cool2: a po powrocie odwiedzinki kumpeli :-D
No to zmykam, udanej soboty wszystkim życzę:tak:

reklama

Michalina dusi właśnie kupę na nocnik...zaraz dostanie omleta,

No ale z czego ten omlet będzie............?:-p

No Beatka, sciagnęłam Cie telepatycznie, tak sobie ostatnio pomyslałam, gdziesz Ty się posiałaś? Bliżej niż dalej już co? Hihihihi

martka jak ja Ci zazdroszczę tego własnego domku, mogę mieszkać i zimą i jesienną pluchą tam gdzie Ty, byle mieć własny kawałek ziemi i sąsiada za płotem a nie za ścianą:dry:.

Do góry