reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Na Was dziewczyny to zawsze można liczyć-od razu czuję się lepiej. Mąż tez mi mówi, że jestem durna że się takimi pierdołami przejmuję (jestem koziorożec perfekcjonista-kiedyś się tym wykończę;-):wściekła/y:).
Macie rację! Poszukam coś a jak w ciągu najbliższych dni nic nie znajdę nie wymyslę to odmówimy udziału;) Abeja świetny pomysł mi podpowiedziałaś z tym programem do nauki języka!!!! Czad!!!! To jest "dziewczynka wszystko mająca"- jak zapytałam to usłyszałam odp. "ona w zasadzie wszystko ma";-)-myslałam że spadnę z krzesła, a odp. na pomysł z biżuterią- "że jej nie lubi nosić". Mój mąż najlepiej do mnie mówi: "skoro wszystko ma to dobrze, czyli już nic jej nie trzeba kupować":laugh2::laugh2:.
Ale macie rację 100zł i np. bukiecik kwiatów to MAX. jak się nie podoba to trzeba było nas biedaków nie zapraszać-łahahaha. Poprawiłyscie mi humor naprawdę.:happy:

dziekujemy za półroczkowe życzonka:-).

ja tez już tylko patrzę kiedy obniżyć lóżeczko, bo Kubula co prawda nawet nie siedzi jeszcze, ale jak leży na boczku to nogę zarzuca na górę łóżeczka:baffled:. A też podobno są dzieci, które od razu wstają-można się zdziwić i zostać zaskoczonym. Ja podobno tak moją mame zrobiłam w konia i mało zawału nie dostała jak pewnego pięknego dnia nagle stanęłam przy niej na nogach w kuchni a bawiłam się na brzuszku w pokoju jak mnie zostawiła na chwilę..........:cool2:

reklama
Obiecane zdjęcia z chrztu:-). Niestety robione prywatnie, więc róznie na nich Kubusia widać.Jakubek był super w kościele. Spłakał się tylko na początku jak zobaczył gości przed kościołem i księdza w zachrystii przed mszą, potem było już tylko smiesznie. Śpiewał na cały kościół, gadał jak ksiądz mówił kazanie, aż się ksiądz uśmiał i komentował. Poza nami jeszcze trójka dzieciaczków do chrztu także fajnie. To było u zakonników więc pełen luz, wszyscy weseli, jak jakaś gafa to obracana w żart przez księdza, sam też cos tam w pewnym momencie zapomniał, albo chciał zabrać smoka Kubusiowi:laugh2:.
Fajnie było, tylko potem w domu straszny młyn, ale długo goście nie zasiedzieli się.
4728mrq.jpg

49k4yzb.jpg

4dmjfyo.jpg

2ninz91.jpg

Asiuk mały słodko wygladał...jak aniołek

na fotkach widzę dwie fajne laski.....która z nich to ty?

Michalina była chszczona na mszy w niedziele pszemienienia sama, tez było super, temat mszy podpasował :-D

Fajno ze udały wam sie chrzciny, i macie juz Aniołki w domku:-D, mówia że dziecko po chrzcie sie zmienia na lepsze, albo na gorsze hihihihih, zycze tego lepszego!!!

na fotkach widzę dwie fajne laski.....która z nich to ty?
Ja też się nad tym zastanawiałam:-) Kubuś przystojniak jak nic:tak:miło, że w kościele panowała dobra atmosfera. Nam ksiądz, który chrzcił Paulinkę powiedział przy chrzcielnicy, że mała na pewno lubi się kąpać, więc nie będzie płakać:-) Chrzciny są fajne, tylko potem to zamieszanie w domu to masakra, bo trzeba obsłużyć gości, a do tego zajmować się dzieckiem...

Martka_79 to Michalina była chrzczona 6 sierpnia:confused: wtedy jest Przemienienie Pańskie...wiem, bo brałam wtedy ślub:-D

MARTKA,nie gniewaj sie ale wolałabym taki jak miałam wczesniej bo ten mi sie bardzo podoba taki wesoły i kolorowy i masz u mnie to piwo ,obiecuje ;-)takze czekam na suwaczek i buziaczki przesyłam .:tak::tak::tak:

ASIUK,zdjątka super wyszły a Kubulek jaki przystojniacha.;-)z tych dwóch lasek na zdjęciu to ja bym obstawiała ze ta 'blondi 'to jesteś ty ,czy się mylę ?;-)

Ta "blondi" to chrzestna Jakubka, siostra mojego męża:-). Ja to jestem czarna mamba;-).
Jakubek -tak, tak- niezły będzie podrywacz. Strzela oczkami że ech! W szpitalu jak leżeliśmy to koleżanki niedoli z pokoju i pielęgniarki wymysliły, że będzie ginekologiem światowej sławy:laugh2::laugh2:.

Tak własnie myslałam Asiuk ze ty to ta czarna:tak::tak::tak:....Kuba podobny do Ciebie......fajna z ciebie babka...sympatycznie ci z oczu patrzy....:-):-):-)

Anulka o ile wiem to te z tik tak własnie nie działaja, wiec zrobie
Ci inne na razie, a jak tiktakowe zaczna działac to zmienimy:) napisz mi tylko dokładne daty urodzenia dzieciaków dzień miesiac i rok:-)

reklama
Do góry