reklama
ech, zazdroszcze tych spacerow ... my troche ograniczeni bo michal chory ... ale w weekend zaliczyl juz nie za dluga wizyte w sobieszewie ... kamilka byla zdezorientowana piaskiem ... szkoda ze tego nie widzialam ale bylam zajeta w weekend - chodze na warsztaty tanca brzucha
mam nadzieje ze pogoda sie utrzyma w weekend szykuje urodzinki dla malej (to juz roczek) w przyjacielskim gronie
martka zdjecia super
asiuk Jakubek super siedzi
mam nadzieje ze pogoda sie utrzyma w weekend szykuje urodzinki dla malej (to juz roczek) w przyjacielskim gronie
martka zdjecia super
asiuk Jakubek super siedzi
Cześć dziewczyny!
Wypad na bulwar udany, ale efekt wyprawy to zgubione przeze mnie okulary przeciwsłoneczne :-( big kupa małej i jej płacz na cały autobus w drodze powrotnej:-( W ogóle to jak zwykle niezłe tłumy na bulwarze, dla mnie zbyt tłoczno...do tego pomalowali większość ławek i nie było poza piaskiem gdzie usiąść bo wszystkie niepomalowane ławki zajęte...
No to wrzucam fotki z 3 ostatnich dni:-) Miłego oglądania i spokojnej nocy
Idzia szkoda, że musisz siedzieć w domu w taką piękną pogodę, ale mam nadzieję, że Michał biegusiem wydobrzeje , co do pogody to zapowiadają, niestety, od jutra deszcze:-( oby się prognoza nie sprawdziła...
Wczasy na działce:-)
1-szy raz na placu zabaw
Ale tu faaaajnie
Prawdziwa huśtawka
Moja 1-sza wizyta na plaży Po mojej minie od razu widać, jak mi się tu podoba:-)
Z mamusią:-)
Wypad na bulwar udany, ale efekt wyprawy to zgubione przeze mnie okulary przeciwsłoneczne :-( big kupa małej i jej płacz na cały autobus w drodze powrotnej:-( W ogóle to jak zwykle niezłe tłumy na bulwarze, dla mnie zbyt tłoczno...do tego pomalowali większość ławek i nie było poza piaskiem gdzie usiąść bo wszystkie niepomalowane ławki zajęte...
No to wrzucam fotki z 3 ostatnich dni:-) Miłego oglądania i spokojnej nocy
Idzia szkoda, że musisz siedzieć w domu w taką piękną pogodę, ale mam nadzieję, że Michał biegusiem wydobrzeje , co do pogody to zapowiadają, niestety, od jutra deszcze:-( oby się prognoza nie sprawdziła...
Wczasy na działce:-)
1-szy raz na placu zabaw
Ale tu faaaajnie
Prawdziwa huśtawka
Moja 1-sza wizyta na plaży Po mojej minie od razu widać, jak mi się tu podoba:-)
Z mamusią:-)
komarkowa superancka Paulinka widac ze podobal sie jej wypad
a jezeli chodzi o michalka to bylismy popoludniu na spacerku - jutro na kontrole do lekarza i w srode juz do przedszkola dzien jest ccoraz dluzszy to mozna zaliczac dodatkowe spacerki po poludniu
no i dzisiejszy spacerek byl pierwszym bez wozka - czyli kamilka na pieszonogach ... byla baaaaardzo zadowolona
a jezeli chodzi o michalka to bylismy popoludniu na spacerku - jutro na kontrole do lekarza i w srode juz do przedszkola dzien jest ccoraz dluzszy to mozna zaliczac dodatkowe spacerki po poludniu
no i dzisiejszy spacerek byl pierwszym bez wozka - czyli kamilka na pieszonogach ... byla baaaaardzo zadowolona
wi chodze na warsztaty tanca brzucha
wow....super sprawa taki taniec brzucha...gratuluje pomysłu
Komarkowa
Paulinka boska.....w jakiej dzielnicy Gdyni mieszkacie?bp ten plac zbaw to jak nad morzem wygląda
Abeja
Zuzka strasnie do Ciebie podobna, a rosnie hohohoh..GRATULACJE..ediecie mielis pokój, ja z Michaliną spałam miesiąc..potem mała spoała u siebie, ale czasem jak mała ma zły sen i budzi sie z płaczem (rzadko) to biore ja do nas i czekam az zasnie i do łóżeczka, i czasem jak Darka nie ma i mi smutno to jak sie pszebudz biore ja do siebie i sie pszytulamy az obie zasniemy..ja sie budze chwile poózniej pokopana i odkładam ja do wyrka:-)
Uciekam pod prysznic....
Dobrej nocki
Idzia nie chwaliłaś się, że Kamilka już sama chodzi ;-) teraz oczy to pewnie dookoła głowy masz;-)
Martka_79 ten plac znajduje się przy drodze na Babie Doły Piasek wzięty być może z pobliskiej plaży:-) a ja mieszkam sobie na Obłużu
Zamiast dzisiejszego deszczu, mamy słoneczko:-) fajowo, tylko mnie coś gardło zaczyna pobolewać:-( wczoraj sobie pozwoliłam na lody
pozdr.
nie, nie - kamilka sama jeszcze nie chodzi ... chodzilo mi o to ze byla bez wozka ale szla za raczki chociaz pewnie niedlugo sama juz pojdzie bo coraz czesciej i chetniej staje w domu bez trzymanki i stara sie jak najdluzej wytrwac
abeja to swietna sprawa ze Zuza sama zasypia - to ogromny luz dla rodzicow tak trzymac !!!
abeja to swietna sprawa ze Zuza sama zasypia - to ogromny luz dla rodzicow tak trzymac !!!
No Beatka, sciagnęłam Cie telepatycznie, tak sobie ostatnio pomyslałam, gdziesz Ty się posiałaś? Bliżej niż dalej już co? Hihihihi
boje sie odstawic fenoterol niech jescze nie wychodzi.ale z drugiej strony,mam tak bolesny nacisk na miednice,ze niech wychodzi szybciej bardzo chce dotrwac do poczatku maja.zobaczymy,czy to sie uda :-)
Betka jak samopoczucie? Marianka mocno kopie?
nie kopie az tak mocno,bo ma malo miejsca ale boli mnie-na wysokosci linni owlosienia jak klade sie do wyra,to mnie cos piluje.nie jest to przyjemne.ale coz,takie pewnie uroki ostatkow ciazy
reklama
Ach Betka tak to jest z mluchami najpierw daja nam kopy jak sa w brzuszku, a potem juz na zewnatrz......ale powiem wam ze tesknie za tymi ruchami, szczególnie za pierwszymi...ale rzeczywiscie w ostatnim tyg. jak dziecko nie ma juz miejsca, to to dziwaczne rozpychanie się pszestaje być fajne i czesto boli.......
..znaczy Mariannka to silna zdrowa dziewczynka...trzeba sie cieszyć....
Wiecie co ja dzisiaj zrobiłam?
wykapałam małą ubrałam posadziłam do fotelika , otwieram lodówke ..a tam pusto..zapomniałam ze miałam zkupoy zrobic......szok.........tylko plasterek sera......nic na kolacje dla dziecka..
ale spoko miałam na jutro dla niej obiad, i mała dostała na kolacje poulpety z koperkiem i kalafiorka z brokułami i marchewka..., zkasiła to jeszcze jednym Monte.....ale ze mnie durna kobieta, a sama zjadłam kawałek odtatni chleba z tym plastrem sera.......i głodna jestem:-laugh2:
Spadam bo w "kocham kino" dzis film.....komedio, dramat, kryminalno-muzyczny......????..dziwaczne co, ale ogladałam to jak byłam w ciazy i nie zobaczyłam do końca, ale byłam na siebie wtedy zła ze zasnełam, bo to tak jakby ktos urwał oststnia strone z dobrego kryminału, ta z zakończeniem i wyjasnieniem....a tytuł to "Osiem kobiet"....:-)
Dobranoc....
..znaczy Mariannka to silna zdrowa dziewczynka...trzeba sie cieszyć....
Wiecie co ja dzisiaj zrobiłam?
wykapałam małą ubrałam posadziłam do fotelika , otwieram lodówke ..a tam pusto..zapomniałam ze miałam zkupoy zrobic......szok.........tylko plasterek sera......nic na kolacje dla dziecka..
ale spoko miałam na jutro dla niej obiad, i mała dostała na kolacje poulpety z koperkiem i kalafiorka z brokułami i marchewka..., zkasiła to jeszcze jednym Monte.....ale ze mnie durna kobieta, a sama zjadłam kawałek odtatni chleba z tym plastrem sera.......i głodna jestem:-laugh2:
Spadam bo w "kocham kino" dzis film.....komedio, dramat, kryminalno-muzyczny......????..dziwaczne co, ale ogladałam to jak byłam w ciazy i nie zobaczyłam do końca, ale byłam na siebie wtedy zła ze zasnełam, bo to tak jakby ktos urwał oststnia strone z dobrego kryminału, ta z zakończeniem i wyjasnieniem....a tytuł to "Osiem kobiet"....:-)
Dobranoc....
Podziel się: