reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Abeja gdzie kupiłaś Zuzi te okularki? Bo ja szukam dla Jakubka:-D. Strasznie mi się krzywi w wózku na spacerkach jak jedzie pod słońce.

Słońce świecące w oczy malucha to dla nas też problem...są parasolki przeciwsłoneczne na wózek, ale podobno się wyginają, chyba że macie takie i jesteście odmiennego zdania:confused: a okularki myślę, że akurat moje maleństwo by ściągało z nosa...więc albo odpowiedno ustawić wózek, żeby nie jechać pod słońce, choć z tym też bywa różnie, bo czasem wieje...więc też nie wiem co robić, póki co staram się sama zasłaniać małej słońce...

komarkowa - mi udal sie kupic parasolke na dosyc grubym drucie ale i tak sie wygina :( a okularki moja mala tez bedzie sciagac ... pozostaje wiec jezdzenie tylem co wcale nie jest takie wygodne ...

okulary zakupiono w H&M :-D Zuza poki co nie sciaga... ale nie jest zbyt szczesliwa jak jej je zakładam :) choc w sumie robie to rzadko bo narazie mam dra bude w spacerowce i za mocno jej nie swieci

pozostaje wiec jezdzenie tylem co wcale nie jest takie wygodne ...

Dobrym rozwiązaniem jest czapka z daszkiem lub kapelusik z rondem, u mnie się sprawdza, póki co:tak:

Katarzynab1983 Asia ładnie trzyma główkę:tak: Paulinka nie lubi, kiedy ją kładę na brzuszku, męczy się, choć wiem, że muszę ją kłaść, żeby ćwiczyła...W ogole mój maluch nie przekręca się jeszcze z brzuszka na plecki i odwrotnie:-(

Super dzisiaj pogoda, pewnie wszystkie udałyscie sie na spacer:-) Ja poszłam z małą na działkę, ale się cieszyła, mała pospała trochę w wózku, a ja poopalałam się na ławeczce, w sumie byłyśmy 3,5 h na świeżym powietrzu:-)

Pozdr.

reklama
Zrobilismy Michalinie z Darkiem spóźniony prezent na zajaca Piaskownica ogrodowa z parasolem PRODUCENT (183336514) - Aukcje internetowe Allegro

tylko z kad piasek? chyba pojedziemy na plaze w nocy ukraść..juz sie nie mogę doczekac jej..samam mam ochote polepić troche babeczek hehe

Michalina miała czapke z daszkiem na lato, i parasolke taka zwykła za 20 zł. byla fajna, nie wyfinała sie, ale miałam ja założona nisko, bo inaczej pewnie wiatry by ja przeginały

my byłysmy od 10 do 14 na spacerze z zakupami...potem obiadek, mała zasneła i zaraz jak wstanie idziemy dalej po wiosce pochodzic (na rewszte zakupów w wiejskim sklepie ) i do ogrodu..szkoda ze jeszcze nie ma piaskownicy :(

Do góry