reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Jakubkowi gratulujemy 6 pięknych miesięcy zycia!!! :)

asiuk, zawsze mozna powiedzić "nie" i odmówić skoro są tacy chimeryczni... wymówić się czymś i nie pójść.. nie będziecie się przy okazji czuli zobowiązani żeby zapraszac na wszelkie juble Jakubka :-)

My w zeszłym roku bylismy na komunii bratanka mojego męza. Kupilismy mu program do nauki języka angielskiego na PC. Taki dostosowany do poziomu 8 latka. Kosztował w Media Markt bodajże 99 zł. Mały się cieszył...

Asiuk wszystkiego naj... dla Twojego synusia, niech rośnie zdrowy:tak:
My też mamy przyjęcie w maju, z tą różnicą, że mój mąż jest chrzestnym:-( także kasa pójdzie...:-( Wiesz co, ja bym się nie przejmowała tym, że rodzice wolą bardziej dla małej pieniądze. Jeśli lubisz kupować prezenty, to kup coś, co uważasz za stosowne i na co Cię stać (nie jesteś przecież chrzestną, więc nie jesteś zobowiązana do drogich prezentów). Może starodawnym, ale, moim zdaniem, dość fajnym prezentem jest biżuteria, zwłaszcza dla dziewczynki:tak: Poza tym edukacyjny program komputerowy, który poleca Abeja, też byłby super...Może rózaniec to rzeczywiście nie najlepszy pomysł, bo dziewczynka będzie miała ten z komunii, który rodzice jej kupili, a w końcu tak często się go nie używa, więc po co mieć 2...ale to tylko moje zdanie. Jeśli zależy Ci na czymś religijnym to można kupić np. Pismo św. lub jakiś oprawiony święty obrazek...Tylko to mi na razie przychodzi do głowy...No ja słyszałam, że ostatnio na topie było finansowanie dzieciom operacji plastycznych, np. korekcji uszu:szok: paranoja...
pozdr.

Komarkowa
ale macie pieknego zajaczka w domku!!!

Widze ze mała ma jeszcze podniesione łóżeczko, nie boisz sie ze wam wypadnie???juz jest duza i tylko chwila i stanie na nózki, ja moja kiedys zostawiłam na chwile w podniesionym i patrze a ona na nózkach stoi...szok...od razu je opusciłam...

Asiuk
nie wiem co to za moda na takie drogie prezenty???ja na wszym miejscu dałabym 100zł, bo to nie rodzina w końcu, a tak serio to wolałabym mojemu dziecku cos za te pieniadzxe kupic i nie isc wcale...zawsze mozna powiedziec ze Kuba marudny i nie chceci go z nikim zostawiac i nie isc wcale, co to za pszyjemnosc siedziec w kosciele 2 godzinki , potem na obiedzie z obcymi ludzmi i zabulic za to 200zł???
nie myslcie o mnie zle ale ja pochodze ze sporej rodziny i u nas nigdy na takich "imprezach" nie było osób z poza rodziny wiec mam troche wypaczone zdanie na ten temat!!!

A ja lubie sie bawic....

45238ma.jpg

ale jeszcze bardziej lubie robic pranie

2pzd2ft.jpg

jak mi nudno biore notes z numerami i dzwonie sobie do prababci ( mama ma nadzieje ze nie wykrecam numeru do Japoni)

4h0b1jm.jpg

Ja nic nie robie mamusiu, tak sobie stoje tylko i nie bede ruszała komputera, tak jak prosisz:-):-):-)

4799w5t.jpg

ale jak nikt nie patrzy to...............klikam az mi kalawisze wypadaja.......

3y2ihp2.jpg

Komarkowa
Widze ze mała ma jeszcze podniesione łóżeczko, nie boisz sie ze wam wypadnie???juz jest duza i tylko chwila i stanie na nózki, ja moja kiedys zostawiłam na chwile w podniesionym i patrze a ona na nózkach stoi...szok...od razu je opusciłam...

Nie, nie boję się...mała póki co jeszcze nie siada, a co dopiero mówić o wstawaniu...także jeszcze trochę pośpi na wysokościach, a i moje plecki będą oszczędzone;-) :tak: :-)

Martka_79 zdjęcia jak zwykle bomba:tak: Ach te nasze dzieci ciągnie do techniki, co :confused: Paulinka aż się trzęsie;-) jak siedzę z nią przed komputerkiem:-) telefony też uwielbia, ale na razie woli je gryźć i ślinić:-p a jak widzi, że z kimś rozmawiam przez tel. to się śmieje:-)

Anulka33 ja Twoje suwaczki też widzę:tak:

Spokojnej nocy!!!

i ja witam po swietach :)

abeja zdjecia z chrzcin super - mala wyglada rozkosznie :)
martka jak zwykle super zdjecia Michaski :)
komarkowa Paulinka jest bardzo wesolutka :) i jakie sliczne uszki ma :)
asiuk ja tez nie daje nigdy kasy wiec rozumiem Twoje rozterki ... a skoro jestesci tylko znajomymi to prezent za 100 jest wystarczajacy ... kup to co Tobie odpowiada i nie przejmuj sie lub wcale nie idzcie na impreze ...
ja tez w maj mam 2 komunie (chrzesniak i syn przyjaciol) i bede zastanawiac sie nad prezentami ...

dziewczyny kochane ja tez widze moje suwaczki ale że tak powiem nie przesuwaja sie .Ksenia ma na nich cały czas 3 miesiace a przecież skonczyła niedawno 4.:-)MARTKA,to mogłabym liczyc na twoją pomoc bo ty wiesz że ja to nie bardzo kumam co z kompem ,umiem tylko ewentualnie wysłać zdjęcia ale napocę się przy tym jak szczur z nerwów że coś zchrzanię .Takze prosze cie o pomoc a jak się już spotkamy w tym Pucku na spacerze to masz u mnie duże piwko ,i jakby co to odwiozłabym cię z Miśką do domciu .;-);-);-)KOMARKOWA,twoja Paulinka pięęekna i jaka długaśna dziewczynka ,będzie z niej laska z długimi nogami .a u nas znowu posrana pogoda wiec wędzimy sie doma .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry