reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam,

Ja jestem z Kiełpina ale tego koło Kartuz czyli jakieś 40 km od Gdańska. :-D A oto moje dwa skarby Kuba 2 lata i 5 miesięcy oraz Aśka 4 i pół miesiąca.

reklama
katarzynab1983

witamy....
mam nadzieje ze nie wpadłas tylko na chwilke, i zostaniesz z nami:-):-):-)Sliczne masz dzieciaki:tak::tak:podobieństwo miedzy nimi uderzajace....

Ja mam koleżankę w Mezowie!!!!!!!! Mieszka na ulicy Kiełpińskiej:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

a ja sie jeszcze szlajam po necie...pograłam w 3-5-8...na kurniku

a jutro (dzisiaj) zobaczycie jak długo będa nasze dzieci spały...ja juz przestawiłam zegary, aby delektować sie pobudka jutro "o godzine pózniej"

Buziaki........................................... .............................ide spać...... __________________

później??czy wcześniej?

witaj Katarzyna,masz śliczne dzieciaczki:happy:

a my idziemy zaraz na spacer,mam wagary:evil:
tylko nie wiem czy mam wziąć wózek czy chustę

później??czy wcześniej?

no pózniej......skoro dziecko zawsze wstaje o 7 rano...to dzisiaj jak wstało (po tylu godzinach snu co zawsze) na zegarze była 8.....

My juz po spacerku......mała chodziła po polnej drodze ponad godzinke sama, i tak smiesznie omijała kałuże i dziury................

Jak wróciłysmy zjadła Danio, wypiła kakao i teraz spi...ja ide robić obiad, a po obiedzie dalej na dwórek....

Witam wszystkie mamuśki,

Przed chwilą wróciłam ze spaceru z rodzinką. Bardzo się cieszę z tak miłego towarzystwa i miłego przyjęcia mnie do waszego grona. Ja również mam nadzieję, że będę częstym gościem tego fora.:tak:

katarzynab1983
ake cuda:-):-)

kiedy ty masz czas kobito na robien ie tego z dwójka dzieci, ja ledwo znajduje czas na cokolwiekj przy jednej...
???

Katarzyna, haft super:happy:a jak to robisz?masz jakies gotowe wzory czy sama rysujesz najpierw na plótnie?

mi po wczorajczym spacerku przyszło do głowy że może zmienię gondolę na spacerówkę i ustawię ją w pozycji leżącej.pisałyście ostatnio o tym.mała już teraz nie śpi przez cały czas na dworzu i mogłaby widzieć cosik wiecej niż czubki drzew.no a ja może bym wreszcie zniosła sama ten pojazd ze schodów.

reklama
Mam gotowe wzory, przeważnie z gazet ale można sobie je również zamówić tylko wtedy wychodzi to drożej. Na przykład jedna gazeta kosztuje koło 6 zł a wzór do zamówienia np. 19 zł. To zależy jeszcze jak duży jest wzór bo może np. kosztować 10 zł i może kosztować 50 zł no i oczywiście koszty przesyłki jakieś 10 zł.

Do góry