Abeja dokładnie jak mówi Martka wydaje mi się że Coneco SOLAR jest optymalny- to fakt jest robiony na wzór Peg Perego tyle że dwa razy tańszy i lżejszy od niego (peg perego waży 8 kg, da się znieść z kilku schodków ) my kupiliśmy Peg Perego, bo mąż tak chciał- ja zawsze założę rozsądną cenę, a potem idziemy kupować i wybieramy coś droższego, bo mój mąż zawsze ma jakieś ąse. Często kończy się to tym że nie stać nas więc nie kupujemy nic i czekamy aż nas będzie stać) W ten oto sposób od 5 lat nie mamy mebli w dużym pokoju, a sofę kupowaliśmy 3 lata:-) . Z nas to taki cięższy przypadek, ale dobrze że się zgadzamy.
reklama
Abeja, SOLAR jest moim zdaniem solidniejszy;-).
Komarkowa pytałaś kiedyś jak sprać marchew i pisałaś, że pierzesz w Visirze. Powiem Ci że (moim oczywista zdaniem) Visir jest do kitu. Zauważyłam że białe rzeczy szarzeją, a kolory robią się wyblakłe. Od tamtego czasu przeszłam na Ariel albo Persil i jestem bardzo zadowolona. Spokojnie spiera mi nawet marchew, oczywiście zaraz po zabrudzeniu spłukuję ją żeby nie zaschła, ale nie piorę od razu- czeka sobie aż uzbieram.
Komarkowa pytałaś kiedyś jak sprać marchew i pisałaś, że pierzesz w Visirze. Powiem Ci że (moim oczywista zdaniem) Visir jest do kitu. Zauważyłam że białe rzeczy szarzeją, a kolory robią się wyblakłe. Od tamtego czasu przeszłam na Ariel albo Persil i jestem bardzo zadowolona. Spokojnie spiera mi nawet marchew, oczywiście zaraz po zabrudzeniu spłukuję ją żeby nie zaschła, ale nie piorę od razu- czeka sobie aż uzbieram.
Solar jest the best..i odkryłam własnie ze mozna z niego materiał zdjac do prania..........a o tym niegdzie nie pisza i tyo błąd, bo taka mozliwosc jest bardzo ważna
a propos proszków, to ja uzywam Vizira...dzis wyprałam w Dosi, bo nie było innego w moim wiejskim sklepie....trragedia....nic sie nie sprało...........własnie piore drugi raz, moze cos teraz chwyci i podniosłam temp. do 60 stopni.....zobaczymy
a propos proszków, to ja uzywam Vizira...dzis wyprałam w Dosi, bo nie było innego w moim wiejskim sklepie....trragedia....nic sie nie sprało...........własnie piore drugi raz, moze cos teraz chwyci i podniosłam temp. do 60 stopni.....zobaczymy
Asiuk ja piorę rzeczy małej w Visirze sensitive, a inne albo w visirze (do białego, do kolorów), albo w arielu, albo w persilu, tylko te 2 ostatnie są najdroższe...zależy więc jaki kupię ale w miarę dopieram ubranka, w razie 'w' używam vanisha w granulkach, polecam, jest lepszy niż ten w płynie
a co tu takie puchy co?????
Anulka gdzie Cie wyiało, jak zdrówko???Nie masz ochoty jutro na spacerek po Pucku???
kobitki od jutra piekna pogoda ................hurrraaaaaaaaa...........koniec zimy...............................................
nie moge sie doczekac kiedy małej jej piekne ciuszki wiosenne założe!!!!!!i kamizelke z futerka rózowa...oj...jeszcze kilka paczek przyjdzie z allegro i moje dziecko ubrane do połowy lata:-)
Ale mam "blokade " na Allegro...w tym miesiacu juz 400zł na ciuchy dla małej poszło, teraz zaczne jej stare sprzedawac, moze sie zwróci???
Buziaczki i miłej nocki, ja nie jestem jeszcze śpiaca i ide na wp pograc w bilarda....wirtualna rozrywka , dla cierpiacych na bezzsennosc!!!
hehe..kolorowo mi......mam dobry humor, bo juz czuje tą zmiane pogody!!!!
Anulka gdzie Cie wyiało, jak zdrówko???Nie masz ochoty jutro na spacerek po Pucku???
kobitki od jutra piekna pogoda ................hurrraaaaaaaaa...........koniec zimy...............................................
nie moge sie doczekac kiedy małej jej piekne ciuszki wiosenne założe!!!!!!i kamizelke z futerka rózowa...oj...jeszcze kilka paczek przyjdzie z allegro i moje dziecko ubrane do połowy lata:-)
Ale mam "blokade " na Allegro...w tym miesiacu juz 400zł na ciuchy dla małej poszło, teraz zaczne jej stare sprzedawac, moze sie zwróci???
Buziaczki i miłej nocki, ja nie jestem jeszcze śpiaca i ide na wp pograc w bilarda....wirtualna rozrywka , dla cierpiacych na bezzsennosc!!!
hehe..kolorowo mi......mam dobry humor, bo juz czuje tą zmiane pogody!!!!
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
no, wiosna w pełni. Slonce daje po oczch, a myślalam ze dzis jest zmiana czasu i nie lezałam na siłe w łozku bo myślałam, ze juz godzine pozniej jest a mam tyle do zrobienia przed wyjazdem!!! Jak bedzie dzis fajne słonko i wyschnie mi pranie ktore własnie robie to jedziemy juz jutro!!!
Przełozylismy tą spacerówke na stelaż i wydaje się być ok. (póki co ofkoz, bo bez typowejj spacerowy sie nie obejdzie za czas jakiś ofkoz..) i w związku z ta wiosna....
JAK UBIERAĆ DZIECKO NA SPACER DZIEWCZYNY?????????????
Przełozylismy tą spacerówke na stelaż i wydaje się być ok. (póki co ofkoz, bo bez typowejj spacerowy sie nie obejdzie za czas jakiś ofkoz..) i w związku z ta wiosna....
JAK UBIERAĆ DZIECKO NA SPACER DZIEWCZYNY?????????????
Abeja,zmiana czasu jutro.spimy godzinę krócej niestety
ja przy tej pogodzie na spioszki ubieram bluzę lub sweterek i wkładam malucha do śpiwora.na głowie czapka bawełniana i wełniana.bez rekawiczek.a jak widzę że jest ciepło to odpinam ten śpiwór już na dworzu.
ja przy tej pogodzie na spioszki ubieram bluzę lub sweterek i wkładam malucha do śpiwora.na głowie czapka bawełniana i wełniana.bez rekawiczek.a jak widzę że jest ciepło to odpinam ten śpiwór już na dworzu.
Abeja ja zawsze stosuje sie do zasady ze dziesko pownno mieć o jedna warstwe wiecej niz dorozły, a dziecko do 5 mc jeszcze do tego okrycie!!!
Ja miałam 3 różnej grubosci kombinezony, wiec po prostu zmieniłam na lzejszy :-):-):-)
Pogoda mi sie podoba, ale widac przez to słonko jakie okna brudne...a ja mam 20 do mycia....
Ja miałam 3 różnej grubosci kombinezony, wiec po prostu zmieniłam na lzejszy :-):-):-)
Pogoda mi sie podoba, ale widac przez to słonko jakie okna brudne...a ja mam 20 do mycia....
reklama
Anulka33
Fanka BB :)
czesć dziewczyny ,jestem i żyję juz troszku lepiej ale jeszcze cherlam jak gruzlik .MARTKA,dzieki za zaproszenie ale na razie muszę się wstrzymac bo zaplułabym dzieci moje i twoją bo taki mnie kaszel jeszcze trzyma ,a ja jak zwykle walcze z pieluchami tetrowymi idę je rozwiesic na ogrodzie a potem przeciagnąc gorrrracym żelazkiem .Idę bo Ksenia marudzi juz jest spiąca to ją wystawię we wózku na słoneczko na balkon ,to może pośpi pół godziny .:-)Acha ,we wtorek jadę do pracy porozmawiac o moim powrocie do pracy w maju ,już mam lekki stresik co szefowie powiedzą .
Podziel się: