reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Uwierzcie, że wszyscy są w szoku i nie dowierzają...Uwierzymy chyba dopiero na pogrzebie...:-(
O Jezuuuu
Tak strasznie mi przykro :----(
['] ['] [']
Wiecie co ostatnio co raz częściej słychać o takich właśnie zgonach "bez powodu" wśród 30-latków
W ubiegłym roku zmarł mąż koleżanki wrześniówki, miał około 30 lat, zostawił ją z 9 miesięcznym synem:-(.
Na naszym osiedlu zmarł chłopak, miał 30 lat, bo pogotowie nie chciało przyjechać, był o tym program w TVP "Wizjer Tv" czy coś takiego.
Szok, bardzo się boję o swojego małżownika.
Jakieś zjadliwe bakterie chyba ludzi wykańczają?? .
Albo ktoś nas podtruwa jakąś bronią biologiczną (nie wiem, ale jakaś teoria spiskowa mi się włączyła).
SZOOOOOOOK
o boże! jestem w szoku! Komarkowa strasznie przykro i ...............brak słów, Jezu brak słów!!!!!!!!!! Aż się chce ryczeć.............
mam prośbę, opowiedz (jak przyjdzie na to czas) co się tak naprawdę stało
a my się wnerwiamy takimi pierdołami, aż wstyd
mam prośbę, opowiedz (jak przyjdzie na to czas) co się tak naprawdę stało
a my się wnerwiamy takimi pierdołami, aż wstyd
Ja
Ta spacerówka z wozka wielofunkcyjnego wazy 12 kg. Zamierzam nią pojeźdić do jesieni mniej więcej a na jesieni kupić jakąś lepszą i lżejszą.. już się rozgladałam w Mama i Ja i w Akpolu.. Polecacie cos konkretnego?
ja polecam nasza..jak zwykle.....coneco solar...robiona na wzór per perego
NOWY WÓZEK SPACEROWY CONECO SOLAR+MEGA GRATISY!!! (175793351) - Aukcje internetowe Allegro
zobacz jak bakera sie skałada....
jest jeszcze coneco astral
ASTRAL CONECO PARASOLKA ALUMINIUM WYS.0zł+PREZENT (176157117) - Aukcje internetowe Allegro
inglesina spacerówka jest podobnie składana jak coneco solar....
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
dzieki martka..
fajne te wózeczki, warte przemyslenia. Szkoda, że nie jest tam w tych aukcjach podane ile te wózeczki ważą..
Jak już bedzie po wakacjacghh to zaczne się powaznie rozglądac.
Ale te co pokazalas naprawde mi sie podobają.. hmmmm
fajne te wózeczki, warte przemyslenia. Szkoda, że nie jest tam w tych aukcjach podane ile te wózeczki ważą..
Jak już bedzie po wakacjacghh to zaczne się powaznie rozglądac.
Ale te co pokazalas naprawde mi sie podobają.. hmmmm
reklama
Dzięki dziewczyny...Już nie chcę i nie będę drążyć tego tematu...
Siedziałam dzisiaj z małą cały dzień w domku, bo nie podobała mi się pogoda za oknem (wiatr, zimnica), ale ponoć weekend ma być cieplutki:-) Jak nie idę na spacer to czasami mam wrażenie, że nie wiem, co mam z tym moim maluchem robić, non stop wałkujemy te same zabawki mała w domu też za długo nie pośpi, a jak jestem z małą sama to niewiele mogę zrobić, bo wymaga nieustannej uwagi...ale nie narzekam
Spokojnej nocy!!!
Siedziałam dzisiaj z małą cały dzień w domku, bo nie podobała mi się pogoda za oknem (wiatr, zimnica), ale ponoć weekend ma być cieplutki:-) Jak nie idę na spacer to czasami mam wrażenie, że nie wiem, co mam z tym moim maluchem robić, non stop wałkujemy te same zabawki mała w domu też za długo nie pośpi, a jak jestem z małą sama to niewiele mogę zrobić, bo wymaga nieustannej uwagi...ale nie narzekam
Spokojnej nocy!!!
Podziel się: