reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Uwierzcie, że wszyscy są w szoku i nie dowierzają...Uwierzymy chyba dopiero na pogrzebie...:-(

O Jezuuuu
Tak strasznie mi przykro :-:)-:)-:)-(

['] ['] [']

Wiecie co ostatnio co raz częściej słychać o takich właśnie zgonach "bez powodu" wśród 30-latków:no::no::no:

W ubiegłym roku zmarł mąż koleżanki wrześniówki, miał około 30 lat, zostawił ją z 9 miesięcznym synem:-(.
Na naszym osiedlu zmarł chłopak, miał 30 lat, bo pogotowie nie chciało przyjechać, był o tym program w TVP "Wizjer Tv" czy coś takiego.

Szok, bardzo się boję o swojego małżownika.

Jakieś zjadliwe bakterie chyba ludzi wykańczają?? :no:.
Albo ktoś nas podtruwa jakąś bronią biologiczną (nie wiem, ale jakaś teoria spiskowa mi się włączyła).
SZOOOOOOOK

o boże! :no2:jestem w szoku! Komarkowa strasznie przykro i ...............brak słów, Jezu brak słów!!!!!!!!!! Aż się chce ryczeć.............

mam prośbę, opowiedz (jak przyjdzie na to czas) co się tak naprawdę stało:(

a my się wnerwiamy takimi pierdołami:oo2:, aż wstyd

KOMARKOWA,przyjmijcie moje wyrazy współczucia to wielka tragedia i taka głupia śmierc....a miał on dzieci ??mój Boże jakie życie jest kruche ,normalnie nie znasz dnia ani godziny .:-:)-(

Ja

Ta spacerówka z wozka wielofunkcyjnego wazy 12 kg. Zamierzam nią pojeźdić do jesieni mniej więcej a na jesieni kupić jakąś lepszą i lżejszą.. już się rozgladałam w Mama i Ja i w Akpolu.. Polecacie cos konkretnego?

ja polecam nasza..jak zwykle.....coneco solar...robiona na wzór per perego

NOWY WÓZEK SPACEROWY CONECO SOLAR+MEGA GRATISY!!! (175793351) - Aukcje internetowe Allegro

zobacz jak bakera sie skałada....

jest jeszcze coneco astral
ASTRAL CONECO PARASOLKA ALUMINIUM WYS.0zł+PREZENT (176157117) - Aukcje internetowe Allegro

inglesina spacerówka jest podobnie składana jak coneco solar....

dzieki martka..
fajne te wózeczki, warte przemyslenia. Szkoda, że nie jest tam w tych aukcjach podane ile te wózeczki ważą..

Jak już bedzie po wakacjacghh to zaczne się powaznie rozglądac.
Ale te co pokazalas naprawde mi sie podobają.. hmmmm

reklama
Dzięki dziewczyny...Już nie chcę i nie będę drążyć tego tematu...

Siedziałam dzisiaj z małą cały dzień w domku, bo nie podobała mi się pogoda za oknem (wiatr, zimnica), ale ponoć weekend ma być cieplutki:-) Jak nie idę na spacer to czasami mam wrażenie, że nie wiem, co mam z tym moim maluchem robić, non stop wałkujemy te same zabawki:p mała w domu też za długo nie pośpi, a jak jestem z małą sama to niewiele mogę zrobić, bo wymaga nieustannej uwagi...ale nie narzekam:laugh2:
Spokojnej nocy!!!

Do góry