reklama
Anulka33 Ksenia ładniutka, ciemne, duże oczka i sporo włosków ma na główce
Kulka79 Julcia też rośnie fajniutka czapa
To ja też dołączę obiecane fotki:-)
Podczas zabawy
Potrafię już sama chwilkę siedzieć bez wsparcia tylko, że jak zwykle oczka zamknięte od lampy w aparacie:-(
Kulka79 Julcia też rośnie fajniutka czapa
To ja też dołączę obiecane fotki:-)
Podczas zabawy
Potrafię już sama chwilkę siedzieć bez wsparcia tylko, że jak zwykle oczka zamknięte od lampy w aparacie:-(
Paulina babowa...zdjecie w wannie pierwsza klasa...hehehe....ja mała w pokoju kompałam przez 3 miesiące..potem przeniosłam sie do łazienki, bo mi panele pływały.......
a to ja tez jakies wannowe wkleje....
To pierwsza kmpiel Michalinki..moja mama kompała, bo ja sie wtedy strasznie bałam...a poza tym byłam troche jeszcze obolała
a tu juz mama kapie(pierwszy raz)....widzicie ten usmiech na twarzy, nie miała jeszcze wtedy dwóch miesiecy???
a tak kompiemy sie teraz....
A to zdjecie po atropinie...heheheh....
a to ja tez jakies wannowe wkleje....
To pierwsza kmpiel Michalinki..moja mama kompała, bo ja sie wtedy strasznie bałam...a poza tym byłam troche jeszcze obolała
a tu juz mama kapie(pierwszy raz)....widzicie ten usmiech na twarzy, nie miała jeszcze wtedy dwóch miesiecy???
a tak kompiemy sie teraz....
A to zdjecie po atropinie...heheheh....
Wiesz, Martka79, czasami dzieci w późniejszym wieku, tj. kiedy już mają tak mniej więcej pół roku, to są niepodobne do tych z pierwszych kilku miesięcy, a u Michalinki to się nie potwierdza, jakbyś mi pokazala jej zdjęcia, kiedy miała kilka dni zaledwie, to od razu bym poznała, że to ona Ładne zdjęcia
Ja też niebawem przeniosę się do łazienki, bo mała coraz bardziej chlapie rączkami tyle, że nie chce mi się schylać nad wanną i przedłużam jak tylko mogę;-)
Paulina zrobiła mi jak zwykle o 6 pobudkę, a teraz sama śpi cfaniara...kiedy ja pośpię do tej 8 chociaż ech...Miłej niedzieli, ja mam dzisiaj gości:-) :-) :-) Ugotowałam strogonowa i upiekłam ciasto:-) pozdr.
Ja też niebawem przeniosę się do łazienki, bo mała coraz bardziej chlapie rączkami tyle, że nie chce mi się schylać nad wanną i przedłużam jak tylko mogę;-)
Paulina zrobiła mi jak zwykle o 6 pobudkę, a teraz sama śpi cfaniara...kiedy ja pośpię do tej 8 chociaż ech...Miłej niedzieli, ja mam dzisiaj gości:-) :-) :-) Ugotowałam strogonowa i upiekłam ciasto:-) pozdr.
Komarkowa ona na tym pierwszym ma 4 dni :-):-):-)a uroda to po tacie, mój Darko jest taki charakterystyczny a ja raczej nijaka....:-(
wannowa sesja Julki super, ona ma takie madre spojrzenie...ale bedzie z niej bystrzacha:-):-):-)
wannowa sesja Julki super, ona ma takie madre spojrzenie...ale bedzie z niej bystrzacha:-):-):-)
reklama
Anulka33
Fanka BB :)
śliczne dzieciaczki naprawdę wszystkie bez wyjątku .KULKA,mi to ***** wogóle nie pomaga i dam jemu jeszcze szansę ażeby zadziałał,a jak nie to we wtorek na mur beton pojadę do lekarza .Nie zauważyłam abym po tym antybiotyku była bardziej nerwowa niż w rzeczywistości jestem tylko że to ***** nie pomaga . Ajak u ciebie ,nastąpiła jakakolwiek poprawa ?zauwazyłam że twoja Julcia jest we wieku mojej Kseni i jak ładnie trzyma główkę ,bo moja potrzyma tylko przez ułamek sekundy ,tak na dłużej to jeszcze nie potrafi .Pozdrawiam was i zyczę spokojnej niedzieli ,pogoda pod psem to pozostaje nam chyba dziewczyny dziś siedzieć w chałupie ,nie ?
Podziel się: