reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

2wqwwtt.jpg

reklama
http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=BBstyczen2006
z tad możecie zciagnąc muze dla maluszków....polecam...robie tego chomika ze znajomą z bb dla dzieci z bb wiec kozystajcie do woli :):-):-):-)

Julcia jak urocza....śliczna i jak dumnie główke juz trzyma do góry......ja juz nie pamietam jak Michalina była taka mała:-(...ale teraz jest superowa dopiero....

Anulka33 Ksenia ładniutka, ciemne, duże oczka i sporo włosków ma na główce:tak:
Kulka79 Julcia też rośnie:tak: fajniutka czapa:tak:

To ja też dołączę obiecane fotki:-)

Podczas zabawy

2ducolu.jpg

Potrafię już sama chwilkę siedzieć bez wsparcia:-p tylko, że jak zwykle oczka zamknięte od lampy w aparacie:-(

2zp5uv5.jpg

Paulina babowa...zdjecie w wannie pierwsza klasa...hehehe....ja mała w pokoju kompałam przez 3 miesiące..potem przeniosłam sie do łazienki, bo mi panele pływały.......

a to ja tez jakies wannowe wkleje....

To pierwsza kmpiel Michalinki..moja mama kompała, bo ja sie wtedy strasznie bałam...a poza tym byłam troche jeszcze obolała

2qnw8sl.jpg

a tu juz mama kapie(pierwszy raz)....widzicie ten usmiech na twarzy, nie miała jeszcze wtedy dwóch miesiecy???

2qvcz2f.jpg

a tak kompiemy sie teraz....

49afjsy.jpg

A to zdjecie po atropinie...heheheh....

30227fl.jpg

Wiesz, Martka79, czasami dzieci w późniejszym wieku, tj. kiedy już mają tak mniej więcej pół roku, to są niepodobne do tych z pierwszych kilku miesięcy, a u Michalinki to się nie potwierdza, jakbyś mi pokazala jej zdjęcia, kiedy miała kilka dni zaledwie, to od razu bym poznała, że to ona:tak: Ładne zdjęcia:tak:

Ja też niebawem przeniosę się do łazienki, bo mała coraz bardziej chlapie rączkami:-p tyle, że nie chce mi się schylać nad wanną i przedłużam jak tylko mogę;-)

Paulina zrobiła mi jak zwykle o 6 pobudkę, a teraz sama śpi:-p cfaniara...kiedy ja pośpię do tej 8 chociaż:confused: ech...Miłej niedzieli, ja mam dzisiaj gości:-) :-) :-) Ugotowałam strogonowa i upiekłam ciasto:-) pozdr.

tu mamy 1.5 miesiąca:

4g4fznc.jpg

a tu ok 2.5:

4d2gi1i.jpg

jak była mała to nie robiłam bo też umierałam ze strachu i trzymaliśmy ją we dwójkę:laugh2:

Komarkowa ona na tym pierwszym ma 4 dni :-):-):-)a uroda to po tacie, mój Darko jest taki charakterystyczny a ja raczej nijaka....:-(

wannowa sesja Julki super, ona ma takie madre spojrzenie...ale bedzie z niej bystrzacha:-):-):-)

reklama
śliczne dzieciaczki naprawdę wszystkie bez wyjątku .KULKA,mi to ***** wogóle nie pomaga i dam jemu jeszcze szansę ażeby zadziałał,a jak nie to we wtorek na mur beton pojadę do lekarza .Nie zauważyłam abym po tym antybiotyku była bardziej nerwowa niż w rzeczywistości jestem tylko że to ***** nie pomaga . Ajak u ciebie ,nastąpiła jakakolwiek poprawa ?zauwazyłam że twoja Julcia jest we wieku mojej Kseni i jak ładnie trzyma główkę ,bo moja potrzyma tylko przez ułamek sekundy ,tak na dłużej to jeszcze nie potrafi .Pozdrawiam was i zyczę spokojnej niedzieli ,pogoda pod psem to pozostaje nam chyba dziewczyny dziś siedzieć w chałupie ,nie ?:wściekła/y:

Do góry