reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

no to czekamy na kolejne trójmiejskie dzidziolki. Powodzenia dziewczynki - życzę bezpolesnych porodów.

Ewka - dzidziuś super. Jak Mateusz pierwszy raz się świadomie do mnie uśmiechnął to az łzy miałam w oczach. a teraz chichra się czasem nawet głośno i gada do mnie. ;D

e_mama to czekamy na Toje rozdwojenie - to już niedługo - i spacerek z pociechami sobie urządzimy.

Buziaki

reklama
Czesc dzewczyny!

Tu Paweł facio Aguli !

Agnieszka pozdrawia sedrecznie bo jest teraz w szpitalu, prosiła mnie jako Tatusia naszego dzidziusia abym wam przekazał wieści :))) za 3 dni wraca do domku z śliczna cureczką Mają !!! :))))))))))
3,5 kg 56 cm :))))) Śliczna blondyneczka bardzo spokojna i KOCHANA ! :))))

Dziewczyny nawet nie wiecie jakie to dla faceta szczęście byc przy porodzie i widzieć jak przychodzi na świat jego dziecko... :)))) ahhh tego się nieda opisać . Agula była bardzo dzielna z resztą opisze wam napewno jak wróci do domku.

Zyczę wam wszystkim powdzenia ! Pozdrawiam... Najszczęsliwszy Tatuś w tej galaktyce.

Paweł

Serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!
Aż mi się łza w oku zakręciła... Dzielna Agula i dzielny Tata:)

Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do formy:)

pozdrawiam

GRATULACJE dla dzielnej mamusi, szczęśliwego tatusia. A małą Majeczkę witamy i dużo szczęścia życzymy. To się mama na Ciebie naczekała :D :D :D. Paweł ucałuj swoje dwie księzniczki od nas. Agulo szybko do nas wracaj i pisz co i jak.

pozdrawiamy Monika i Martynka

SERDECZNE GRATULACJE DLA CAŁEJ DZIELNEJ RODZINKI!!!!

Ale dałam ciała, wczoraj dostałam wieczorem sms-a od Oli, że Aga urodziła, ale już komórkę miałam wyłączoną.

GRATULACJE !!!!

aż mi się przypomniało jak niedawno ja przechodziłam przez ten cud i łezki mnie naszły.

Buziaki

reklama
Do góry