reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hej kobitki :-)
bylam dzis na deptaku na Zabiance.zaczelam od strony kolejki i trafilam na rzeczy po zlotowce-nawet sobie jakis golfik kupilam :-)

reklama
Martko ty taka kumata jestes w te klocki,napisz mi DOKłADNIE jak mam te zdjecia wkleic to może sama JAKOś pokombinuję bo na mojego meża to się nie doczekam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tylko ,proszę krok po kroku bo ja ;ciemna masa ;jestem i tyle.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Anulka nie wysyłam na priv bo moze ktos jeszcze skorzysta!!! Jak czegos nie zrozumiesz pisz na gg 1376999 (skopiowałam wiadomosc którą napisałam Komarkowej i jej sie udało to zrobic, więc tobie tez sie uda)

*wejdz na strone TinyPic Video and Photo Sharing bez zwrotu www (najlepiej kliknij na ten link i już)

kliknij przeglądaj i znajdz fotkę którą chcesz pokazać (zapianą gdzieś w twoim kompie), potem kliknij Upload Image i poczekaj ( im wieksza rozdzielczosc fotki tym dłużej to trwa)

po chwili pod tym pojawi się twoje małe zdjęcie, a pod nim taka ramka z trzema kodami!!!

Skopiuj kod zaczynający się od URL (tylko cały, przejedz myszką z lewa do prawej strony monitoru bo on jest dłuższy trochę niż go widać)

Potem normalnie na bb wklej go w tą odpowiedz jak piszesz w tekst. nie w żadne ramki ani nic!!! jak klikniesz zatwierdz odpowiedz to w tym miejscu pojawi sie fotka!!!

To jak szybko fotka się na tej stronce załączy zalezy od rozdzielczości i prędkości neta, ja mam radiówkę i czasem szału dostaje, ale się opłaca bo fotka jest duża i wyrażna!!!

I my się pokarzemy!!!!

:happy:tu jeszcze z mamą za rączkę:happy:

:-pa kuku, a ja sobie papcia zdjęłam:-p

:dry:bawie się, ale nie bawi mnie to!!!:dry:

4dmf66p.jpg

anulka ty masz ten "kod fotki" po prostu przepisać w tekst!!!!!!!!!

Napisałam wklej, bo jak zaznaczysz kod na stronce i klikniesz prawym mszki to zaznacz opcje kopiuj, potem kliknij w ramke na bb w której piszesz tez lewym i wybierz opcje wklej!!!!

próbuj, na pewno sie uda

ja dzisiaj przy myciu Michalinie zębów odkryłam że mała ma na wierzchu juz dolne dwójki (rosna parami jak reszta), potem zajrzałam głebiej i ku memu zdziwieniu pojawiła sie jeszcze wiekasza lewa piątka!!!!(prawa już prawie na wierzchu) Jestem w szkoku nie wiedziałam że one tak dziwnie rosną!!! Wy wiedziałyście, ja sie wystraszyłam bo najpierw myślałam że to kawałek kości, że cos sie stało:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jestem w szoku, bo nie była marudna, nie gorączkowała ani nic!!! Trochę jeść nie chciała!!! ą my mamy 9 zębów!!!

Młoda wierci się w wyrku i zasypia, po wsadzeniu do łóżeczka płacze ok 1 minuty i się kładzie......i zasypia........nie mogę wyjść z podziwu że tak łatwo to jej przychodz, bo do tej pory zasypiała przy cycku, teraz dostaje tylko trochę i do wyrka!!!!

Ja pirdzielę :szok:jutro dalej probóję bo dzis już jestem mor\kra jak szczur :wściekła/y:ale wam się trafila niekumata koleżanka :-)Martka ,dzięki jutro dalej próboję a jak nie dam rady to se chyba w łeb puknę za tą niewiedzę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
martka Michaska super dziewuszka :)
dziekujuemy na komplementy :)

nasza mala jak sie urodzila to miala 3770 g i 59 cm; teraz po 8 miesiacach wazyla 8170 g ale nie wiem ile ma wzrostu :) na poczatku przybierala ladnie ale teraz sporo zwolnila ... ale dobrze sie rozwija wiec sie tym nie przejmuje - jest super wesola (poza marudnymi dniami :) ) i ladnie opanowuje kolejne umiejetnosci i jest generalnie zdrowa - czego jeszcze chciec :)

anulka ty sie wcale nie przejmuj zes "nie kumata" - my ci pomozemy :) napisz tylko w ktorym momencie procedury wymiekasz :)

Do góry