reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Komarkowa Paulinka to faktycznie mala gwiazdeczka. No, w sumie nie taka mała :-D Sliczna dziewuszka.
Juz nie moge się doczekać naszego Zuzola:wściekła/y:

martka_79 gratulacje dla Miśki!! To pewnie przeżycie dla Was obu. Ja to pewnie będę ryczeć za każdym razem, za każdym nowym gestem ;-) taka już ze mnie płaksa :-D
A co do auta, to faktycznie kicha, ze stoi. Ale jak nie ma wyjścia, to zeby sie nie wkurzać - pomyśl sobie tak: to nie ryba, nie ześmierdnie się jak postoi ;-)

reklama
a, i wiecie co? troche szok dzis przeżyłam.. kupilam wyborczą, otwieram na stronie ze sportem (zboczenie;-) ) a tam mój mąż na zdjęciu! :szok: :-D no, nie sam, bo jeszcze z trenerem i dwoma kumplami, ale normalnie az wycięłam :tak:

Komarkowa, sliczne zdjecia :-)
Ja tez sie pochwale swoim Skarbem
2nusnmf.jpg

ma dopiero 2 tygodnie

śliczny dzueciaczek:-)Martka a ta twoja Michaska to odwazna babeczka jest [pewnie za mamą co ?];-)Jezu kiedy moj maz wklei te fotki aż mi glupio że sama nie kumam jak to sie robi :baffled:mam nadzieje że nie za dlugo bo głupio tak bez żadnych zdjeć :wściekła/y:

Anulka lek. Szelągowski czy jak mu tam to fakt kawał g.... jak ja leżałam z Kubulkiem to na obchodzie był raz i wystarczyło mi go "poznać", morde wydarł na mnie i koleżanke dlaczego dzieci jeszcze nie rozebrane do badania, a na korytarzu to nigdy nie odpowiadał na "dzień dobry". Debil jakiś i tyle. Na szczescie potem juz dwa razy była taka miła pani doktor.

nie znam tego doktora,ale jesli on ma okolo 60 lat,to byc moze to ten-znaczy jest taki gosciu,Marcin Szelagowski,farmaceuta.to moze byc jego syn.mial ze dwie apteki,ale jego zona zadala sie z jakims mafiozem,rozwiodla z Szelagowskim i byla z gangterem.a do ex meza przyjechala z gachem i gosc przepisal wszystko na nia-oprych stal i miesnie prezyl,a pod garniturem kabura,to przepisal.zostaly mu tylko dlugi.potem ten Marcin mial problemy,a ex wife zostala wycyckana z majatku i kopsnieta w de.teraz mlody Szelagowski pracuje u kumpla z roku w aptece w Wejherowie.mlody to podobno dupek,ale widocznie taki jest po ojcu.

Abeja wycinaj wycinaj , bedzie pamiątka dla małej jaki tata sławny!! a auto nie zasmierdnie, ale ja mam wszędzie tak daleko i brak go, az wózek przez to musiałam zmienic, aby sie peksem przemieszczeć!!! Ale juz nie długo!!:-)

Abeja,czy ja wiem,czy zboczenie?chlop Twoj medialny jest i tyle :laugh2:
zreszta ja tez kiedys bylam w gazecie i w telewizji-w Dzienniku Baltyckim z 5 lat temu byl ze mna wywiad,bo zglosilam sie do lotu w kosmos z radiem RMF FM,a w tv bylam,bo uczestniczylam w szkole bezpiecznej jazdy sponsorowanej przez telewizje,orlen i nie wiem kogo jeszcze :laugh2: ale teraz dawno nie wystepowalam-kurka,trza by cos wygrac,moze fotel prezydenta ;-)

Brava dla Michaśki:tak:Komarkowa, Paulinka ślicznie wygląda. nie mogę się nadziwić,jak te dzieci szybko rosną;-) zaraz ja cos wstawię

reklama
Do góry