reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Basiu, Aniu, jesteście trzepnięte. To nic strasznego. Jest fajnie.. Jakiś trzepot białych mew na molo słyszę, więc chyba z tej okazji pojadę aż zobaczyć, jak się mają... Moja głowa.. ojjjj

reklama
KOMAROWA widzę, że już faktycznie chciałabyś mieć to za sobą, więc trzymam kciuki (a może już jest po wszystkim :) )za szybki, bezbolesny poród- podobno takie tez się zdarzają.
Pewnie nie będziesz miała po tym wszystkim czasu i głowy żeby się odezwać na forum, ale jakby co to czekam z utęsknieniem na twoje opowieści i wrażenia z Wejherowa, bo ja mam termin za 28 dni i tam się wybieram, ale już przytyłam 19 kg więc kto wie czy nie będzie to szybciej.......ile można tyć. Za tydzień dowiem się z usg ile +/- waży mój smok. Znajdź chwilę aby opowiedzieć co nieco:)

Witam Panie,
Z piątku na sobote o godz. 3:05 urodziła nam się śliczna córeczka, Paulinka. Ważyła 3,70kg przy 59cm :D
Pozdrawiam
Przeszczęśliwy tatuś

Komarkowa pisze:
Witam Panie,
Z piątku na sobote o godz. 3:05 urodziła nam się śliczna córeczka, Paulinka. Ważyła 3,70kg przy 59cm :D
Pozdrawiam
Przeszczęśliwy tatuś

[/quuote]

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Komarkowy-SZCZĘŚLIWY TATUSIU WIELKIE GRATULACJE ,UCAŁUJ KOMARKOWA I PAULINKę.Bardzo szybko urodziła.Dbaj o dziewczyny !!!!!

Ojejuśku jaka śliczna!!!

Komarkowa i tatusiu Paulinki Wielkie Gratulacje!!!!!!!!Niech córa wam sie zdrowo chowa i... no wogóle Wszystkiego Najlepszego!!!

Bo kurcze tak sie wzruszyłam,że słów mi zabrakło!Fajnie jest to przeżywać od nowa,nie dziewczyny ??? Wiec więcej ciężarówek do nas zapraszamy,niech nie odchodzą ;)

No i widać,że Paulince dobrze w brzuszku było,bo spora pannica!!!Tatuśku,jak byłeś przy niej,to może nam coś w skrócie napiszesz jak to wszystko było ???

Dawidowa-ja też się wzruszyłam bo jest to wielkir wydarzenie, nowy człowieczek na świecie.
A Paulinka naprawdę piękna dziewczynka-taka bezbronna.Bardzo się cieszę.

reklama
Do góry