reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Witam,witam po dłuuuugiej przerwie :)

Juleczko Kochana Wszystkiego Najlepszego,zrób wiele fascynujących kroczków po swoim roczku :) Buziaki od Dawida i ciotki Oli.

Oj miałam trochę czytania,chociaż sczerze mówiac spodziewałam się wiecej.W Chałupach byliśmy tylko na weekend,zaraz po tym pojechałam do rodziców.Troszkę odpoczęłam,bo Dawid super się bawił z moją 10 letnią chrześniaczką,która też była u dziadków na wakacjach ;) Zła jestem tylko,że coś nie mogę się w tym roku opalić  :mad: Chodzę czasem na plaże i dupa,a kiedyś taka czarna zawsze byłam  ::)

Dawid zmężniał mi nieco.Robi takie śmieszna miny.U dziadków był grzeczny,zobaczymy jak się rozbryka w domu :D

Agula dzięki za info sms :D

Edzia wracaj do zdrowia,to samo Amelka kochana!!!

Słuchajcie wy mnie kobiałki- co z tym naszym spotkaniem ??? Ja już się bałam,że mnie ominęło,a tu nic na ten temat!!!Czuję,że do jesieni to my się nie umówimy...

reklama
Witaj Ola po długiej przerwie.

Ikpi, co do spania, to Amelka śpi ostatnio znowu dwa razy dziennie, choć był okres, że spała tylko raz około południa. Ale wtedy wstawała o 8, a teraz zaczęła robić mi pobudki o 6, a potem około 8 zasypia na około dwie godziny, a na drugą drzemkę kłade ją około pierwszej (śpi wtedy tak z godzinkę). Czyli wychodzi, że w ciągu dnia śpi trzy godziny. A o której Maja wstaje, że nie chce spać w ciągu dnia?

Aha, zapomniałam ostatnio, E-mamo, a ty pochwalisz się jakimiś zdjęciami z roczku Julci?

Maja zasypia ok. 21-21.30. Budzi się ok. 5.30 na jedzonko i potem śpi dalej. Wstaje ok. 7.30-9.00 - mnie nie ma w domu jak Maja wstaje, więc tak dokładnie nie kojarze jak to średnio wychodzi, ale wydaje mi się, że z reguły Maja wstaje po 8.00.
Witaj Dawidowa ;D

A teraz Dawid obraził się na mleko :( Nie da sobie nawet butli wsadzić do ust,a kiedyś uwielbiałi i wypijal 240 ml. kaszki!!! Wogóle ostatnio mi niechciał jeść,ale to po tym szczepieninu,miał też gorączkę i biegunkę przez 2 dni. Na szczęście dziś w domku zjadł zupe i deser,a na kolacje jak nigdy zrobiłam mu kaszkę na gęsto.Przy pierwszej łyżeczce się skrzywił,ale zjadł wszystko ;D Tylko problem z porankami został...

Dawid też już spał 1 raz,ale ostatnio bardzo często spi 2 razy.Wszystko zależy jak wstanie rano.

Najlepsze życzenia dla Kingusi z okazji skończenia pierwszego roczku, dużo zdrówka, słoneczka, mnóstwa prezentów i uśmiechu każdego dnia składają Basia z Amelką

dawidowa pisze:
Dawid też już spał 1 raz,ale ostatnio bardzo często spi 2 razy.Wszystko zależy jak wstanie rano.

Właśnie, u nas też wszystko zależy, jak Amelka wstanie rano. Wczoraj spała do 8 i w dzień spała tylko raz, ale dziś znowu zrobiła mi pobudkę o 6.

Kinguniu Aniowa 100 lat, 100 lat z okazji ukończenia pierwszego roczku!:) wielkiej miłości rodziców, przepięknego i spokojnego dzieciństwa, dużo radości z poznawania świata życzą

ciocia
Edyta i Juleczka.​

Aniu a dla Ciebie spełnienia w macierzyństwie, udanych wakacji i do zobaczenia w 3M :) :-* :-* :-*

Babeczki, dziękujemy za życzonka dla Juleczki :)

Basiu fotki z roczku wkleję jak tylko coś odpowiedniego powybieram i pozmniejszam... ciągle nie mam na to czasu :)

Dziś wieczorem mam w planach zasiąść z książką i poczytać jak za dawnych dobrych czasów :)

Julia zaczęła dziś sama wstawać. Do tej pory wstawała jak się jej podtrzymywało rączki, a od dziś sama dźwiga kuperek w górę :) i próbuje wstawać wszędzie, nawet na środku pokoju, robi wtedy taki śmieszny mostek :)
Pewnie to znacie, no ale dla nas to kolejny krok do przodu :)
Teraz już tylko czekamy na samodzielne kroczki :) bo za rączki młoda chodzi już cudnie :)

Kinguniu Sto lat Sto lat żyj Nam,bądź dumą rodziców i słodkością Naszą!!! :-*
Edzia no podziwiam za wenę w życzeniach,te obróbki.Jak Dawidowi pisałaś życzenia to tez mnie powaliłaś  ::) Brawo!!! No i wielkie gratulacje dla Juleczki,zuch dziewczyna!!! A Dawid też całkiem niedawno zaczął sam wstawać ze środka pokoju,wcześniej musiał doczworakować do czegoś,żeby się podtrzymać ;)

Powiedzcie mi gdzie są wszyscy ??? Ponawiam prośbę o nasze spotkanie!!! W końcu dzieci w większości biegają,wesoło by było  ;D Nie mówię już nic o naszej umowie w pubie  :-[

A ja znów gramolę się ze starym wózkiem.Tamten 3 raz w naprawie,powiedziałam,że chcę zwrot pieniędzy,bo już mnie trochę drażni.Ciekawe czy je dostanę...

reklama
dawidowa pisze:
Edzia no podziwiam za wenę w życzeniach,te obróbki.Jak Dawidowi pisałaś życzenia to tez mnie powaliłaś  ::) Brawo!!! No i wielkie gratulacje dla Juleczki,zuch dziewczyna!!! A Dawid też całkiem niedawno zaczął sam wstawać ze środka pokoju,wcześniej musiał doczworakować do czegoś,żeby się podtrzymać ;)

hihihi, kochna, moje życzenia to jeszcze pikulec, na lipcówkach teraz to czasem jest istne szaleństwo hihihi
ale całe szczęście, że co raz bliżej do sierpnia to pałeczkę przejmą sierpnióweczki hih

co do spotkania to gdzie i kiedy?
Od środy do piątku jesteśmy same z Juleczką i z samochodem hihi, bo łosi jedzie w delegacion :) tyle, że ja najpewniej czuję się na obwodnicy hihihihihiiiiiii

Do góry