reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dla Juleczki wszystkiego najlepszego!!!
pakke.gif

reklama
bday-poseybear2.gif

Kochanej, prześlicznej Juleczce
frajdy z samodzielnego poruszania się ;),
bezbolesnego wychodzenia wszystkich następnych ząbków,
mnóstwa wspaniałych zabawek
i pociechy z Mamy i Taty
życzą Kinga i ciocia Ania

cake-1.gif

dziękujemy wszystkim trójmiejskim ciociom za życzonka dla Julci :):):) :-* :-* :-*

wczoraj pozwoliłam sobie na lampkę białego winka i dziś mam nawrót bólu żołądka....
beee

goście Julki pojechali sobie nad morze, Julka spi a ja czekam na deszcz hihihi

JULECZKO KOCHANIE ABYŚ BYŁA ZAWSZE WESOŁA ,UŚMIECHNIĘTA, ZDROWA I POCIESZNA-ZYCZ ciocia Ania i Ada.

Ada daje mi ostatnio tak w kość,że po jej kąpieli padam na ryjek i nie mam już sił zaglądać na bb.

A jeżeli chodzi o basen to wybieramy się na kolejny kurs.Chętnie też skorzystamy z zajęć sierpniowych czyli gry i zabawy w wodzie.
Nathalie-masz rację bardzo się cieszymy z wyjazdu na Śląsk.Babcia tak dawno nie widziała Ady ( ostatnio widziała ją w grudniu ).Wtedy tylko leżała i czasami się uśmiechnęła.A teraz chodziła z babą wszędzie gdzie się dało, popisywała się umiejętnościami no i ... babcia była oczarowana jak to babcia.
ikpi-to prawda- cude zdjęcia Twojej córci.Masz się czym pochwalić.
e-mamo-wielką radość sprawiła nam raczkująca Juleczka-BAAARDZOOO SIĘ CIESZYMYYYY !!!!!

Aniu.K dziękujemy !!!:) :-* :-* :-*
Julcia gania po całym domu i strasznie się z tego wszyscy cieszymy :)
Ostatnio na topie jest ziemia z doniczki... no i wszystkie, wszyściuteńkie napotkane paproszki lądują w jej buźce:)
mój mały expresowy odkurzacz:)

oj baby idzie dysc hihihi
czarno za oknem :) zaraz będzie luuuuuuuuuuuu :):)

jutro mam w planach na szybkiego fryca (jak mi się uda umówić), może zrobię pazurki, hymmm, a wieczorem idę w długą:):):)
Na roczek Julki przyjechali do nas moi siostrzeńcy z południa i jutro idziemy zaszaleć na miasto:)

Juleczce z okazji pierwszych urodzinek życzymy jak najwięcej zabawy i uciech, mnóstwa zabawek i oczywiście zdrowia ;D
Swoją drogą fajną zagwozdkę nam E_mamo zapodałaś i tylko Agula wykazała się bystrością ;)
Nathalie - dokładnie nie pamiętam gdzie się skręcało do tego arboreum, ale jechało się z Olsztyna drogą do Ostródy i kilka kilometrów za Olsztynem skręcało się w lewo (to było chyba takie skrzyżowanie z dodatkowym pasem do skrętu w lewo) - tam już jechało się paręset metrów i po lewej był placyk do zaparkowania i brama wejściowa. Jak zadzwonię do siostry to spytam się o ten pierwszy skręt w lewo. Może opisze mi to jakoś dokładniej.
Ania_K, E_mama - gratulacje dla maluchów z okazji nowych umiejętności ;D
Basia - mam nadzieję, że Amelce poprawi się wchłanianie po tych lekach. A z pracą to niezła kicha :mad: Dobrze, że wiesz z wyprzedzeniem, to możesz wcześniej zacząć poszukiwania nowej pracy / fajnego kursu itp.

ha, a ja się dorwałam do kompa i tak siedzę od paru godzin... Jutro nie muszę wstawać przed 6.00 to mogę sobie pozwolić ;D No, ale już się kladę, dobranoc :)

Witam w sobotę o poranku. Ktoś znowu remontuje i zaczął pukać i stukać o 7 i obudził mi dziecko. A dziś wyjątkowo nie wstała o 6, tylko spała sobie i miałam nadzieję, że co najmniej do 8 pośpi a tu kiszka :( :( :(

E-mamo, Ikpi
, wielkie dzięki. Ja też mam nadzieję, że po tych lekach będzie lepiej.

A ja od dziś już leżę w szpitalu na patologii i za pięć dni urodzę.

Dziewczyny, mam do Was pytanie - ile w ciągu dnia śpią Wasze maluchy? Maja śpi baaardzo mało. Wczoraj dla przykładu nie spała w ciągu dnia nawet minuty. Ale to pierwszy taki przypadek. Natomiast całkowite dzienne spanie ok. 30-45 min zdarza się często. Czy jakiś maluch też tak mało śpi?

reklama
Ikipi witaj w krainie nie spiących dzieci ;)Martynka też nie spała i nadal nie należy do dzieci lubiących pospać, zdążyłam sie do tedgo przyzwyczaić i już nie fantazjuję że będzie inaczej ;D

[pzdrawiam

Do góry