reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ikpi zdjecia suuuuper!
agula to po przeprowadzce dalej jesteś gdańszczanka ;) a juz myślałam że jak Nathalie dezerterujesz z naszego pieknego miasta ;)
damayanti gratuluje postępów

reklama
Witam witam po przerwie !!!!!
Na początku SERDECZNE ŻYCZENIA DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW !!!!!!!

Byłyśmy sobie z Adą na Śląsku i było bardzo sympatycznie.Moi znajomi ryczeli ze śmiechu: "wakacje na Śląsku ?".No co -babcia też musi się nacieszyś wnusią.
Witamy też nowe koleżanki !!!!!!!!!!

Ada już sama chodzi, wspina się na wszystkie meble i po całym dniu biegania za małym potworkiem marzę o łóżeczku !!!!

Hejka
Ikipi, bombowe zdjęcia, chcę na plaże................................
Agula buziaki dla biedronki ;)
e_mamo, cosik faktycznie nie masz szczęścia do "naszej kochanej służby zdrowia",

Martynka wczoraj przeszła samą siebie a ja wyszłam z siebie. Dosłownie zachowywała sie jak dzieci w tych filmikach o cudownych nianiach i wyjątkowo niegrzecznych dzieciach z kanału Club. Biegała, darła sie jak opętana, machała wszystkimi częsciami ciała, rzucała czym popadnie. Wyglądało to tak komicznie,że zamiast sie zdenerwować to zaczęłam sie śmiać w duchu. A wszystko zaczęło sie od hasła koniec puzzli, czas na ząbki i spanie.Hm, chyba nie to miała w planach ;D. Skończyło sie na tym,że wszystkie zabawki, którymi rzucila wylądowały w śmieciach, skapitulowała dopiero przy swojej ulubionej lalce i jako tako sie uspokoiła. Trochę mi szkoda tych zabawek, ale konsekwencja przede wszystkim. Rano po przebudzeniu przyszła nas przeprosić i w sumie to zastanawiam sie czy mi sie to śniło, takie nierealne to było. ::) Ja dla odmany ze względu na wiek Martynki mam pewność,że była to próba manipulacji, ale pamiętam,że często zastanawiałam sie kiedy dziecko zaczyna świadomie kręcić rodzicami... Zresztą do dziś nie mam pewności czy słusznie postepuje, bo szczrze to jak tak szalała to chcalam ją przytulić i uspokoić......Ale wiem,że na głowę by mi weszła i tak naokrągło, zamęt w głowie ::) :p

Hejka!!!!

Edytko zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ikpi super, że urlopik Wam się udał- ale z Majusi pannica się zrobiła! SUper fotki!!!

Agula no ja myslę ;) zdrówka dla Majuni- wiem co to znaczy, bo jak kuba miał angine to do tego doszło wyżynanie zabków trzonowych, gorączka i biegunka. Cyrk na kółkach!! Mam nadzieję, że raz dwa wszystko się unormuje!!!!!! A Oliwa to już teraz będziesz miastowa- gratuluje ;D

Damayanti to fajnie, że Kingusia zaczęła jeść- u nas jeszcze nie tak do końca, np. obiadku Kuba zje3-5 łyżeczek i koniec, ale walczę z jego niejedzeniem- cały czas staram się mu coś nowego wymyślać, ale już mi koncepcji brakuje.

MonciaPl mi się zdaje, że już dzieciaczki powyżej roczku zaczynaja nami manipulowac. Tylko, że Kuba nie rozumiem, że mu czegos tam nie dam, od razu jest szloch i lament! Życze dużo wytrwałości i cierpliwości. grunt, że Martynka potrafiła przeprosić i nwyrazić skruchę ;)

A co z Olką- jeszcze na wojażach w Chałupach???
A gdzie Basia????

Agula hi hi, no, to rzeczywiście dobrze. ;) Wyprowadziliście się do Oliwy? Super! Park pod nosem? Szczerze zazdroszczę, bo ja wcześniej między domkami (czasem w lesie) spacerowałam, a teraz między blokami. Skwar jak na patelni, nawet się wstrzymałam z przedpołudniowymi spacerkami na kilka dni. :-[

Aniu K to super, że byłaś u mamy! Pamiętam jak bardzo chciałaś tam pojechać. Będziesz chodziła z Adą na zajęcia wakacyjne na basenie?

Anna mieszkamy na Jarotach, ale za rok, jak nam zbudują nasze mieszkanko, będziemy mieszkali na Osiedlu Bajkowym (koło Jarot i Pieczewa). A co studiowałaś?

heloł babki :)

mój żołądek już lepiej, ale dietka, żadnych kwasów, chorobcia akurat teraz mnie dopadło :(

ikpi Majunia lalunia śliczna panienka taka, a jaka laskaaaaaaa :) to zdjęcie jak siedzi na wydmie w czerwonym polarku- boskie !

babki ale mam nerwa (i nie mogę go zapić hihi)...
za 2 godziny jadę na porodówkę :) a o północy zacznie się jazdeczka na maxa ;D :p ::) ::) ::) ::)

reklama
e_mama a zkim ty na porodówkę jedziesz - no chyba nie ze soba?
a może się mylę?

Nathalie to ładne osiedle to na kórym teraz mieszkasz tylko że blokowisko - czy dobrze pamiętam? Studiowałam pedagogike na Głowackiego.

Do góry