reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ja jestem chetna kredyt i tylko maz nie pracuje, ale jest jako tako!!!! monciapl tylko powiedz kiedy!!!!!!! :D :D :D :D :D

reklama
Z serii zabawnych historyjek: otwieram rano oczy i co widzę? Martynka leży od pasa wgórę na materacyku, pupa i nogi na podłodze, majteczki omotane wokół kostek i obok pełny nocnik. Myślałam że pęknę ze śmiechu.Chyba była tak śpiąca,że prosto z nocnika padła jak długa i tak zasnęła :D :D :D :D

Dla jasności dodam, że rozkładamy dla naszej kruszyny materacyk u nas w sypialni, w ten sposób nie przyzwyczaiła sie do spania z nami. Coraz żadziej, ale jeszcze zdarza sie jej nad ranem przychodzić do nas

Isska jak najszybciej ;) :D :D :D

Ja jestem... Chyba.. Bardzo przyjemnie sąsiaduje się z grilami i griluje z sąsiadami na podwórku :)
i zapomniałam, co chciałam napisać ;D

Hej dziewczynki

Pustki tu niesamowite!!!
My mieliśmy w poniedziałek wyjechac, ale walczymy z anginą ropna, najpierw mały a teraz ja- ledwo zyję- ból gardła nieziemski, a w tą pogodę to już wogóle przekichane.
Cały czas z Kubulkiem śpimy- nie mogę patrzec jak to moje dziecko się męczy z gorączka :(

Kubus nauczył się wspinać na wszystkie możliwe sprzęty w domu, fotele, kanapy, krzesło od komputera i teraz cąły czas muszę uważać, żeby nie zleciał.

Pozdrawiam

Hmmmmmmmm, nabrałam ochoty na grilla, a niestety z tym do soboty musimy poczekać >:D

Ewka, zdrówka dla Ciebie i Kubulka :-* :-* :-* :-*

Ewka duuuużo zdrówka życzę
u mnie tez choroba zagościła - ale moja - co wieczór mam gorączkę do 38 stopni, właściwe nic mnie nie boli tylko troszke gardło. Mam zrobic morfologie to moze coś wyjdzie ::)

Hej dziewuszki, dużo zdrówka chorowitkom życzę!
Jak fajnie, że nareszcie trochę waiterku wieje. Obłęd z tymi upałami, mam w domu dzień w dzień 29*, mimo wiatraka i pootwieranych wszystkich możliwych okien.
Przez ten gorąc to nam się spanie rozregulowuje - ile razy wasze maluszki śpią w ciągu dnia? Od kiedy mniej więcej dziecko śpi jeden raz na dzień? Kinga chyba jest na etapie przestawiania się z dwóch spań na jedno, ale to już? Fajnie, jak spała dwa razy :p mogłam lepiej sobie swoje zadania rozplanować.
Ogólnie leń mnie ogarnął okrutny i tylko zapał do czytania pozostał, chyba żeby się nasycić na cały rok na zapas ;D

no i widze, ze Was tez skwar dopadl. Mama mi mowila, ze dzisiaj juz lepiej. A tutaj ma byc jeszcze cieplej w ten weekend. Zazdroszcze Wam przynajmniej tego zefirku od wielkiej wody.
Przezylam 13 godzin z 2-latkiem w malym samochodzie!!
Jak Wam pisalam pojechalismy na wycieczke do Dallas, bylo super i Lukaszek byl niesamowicie dzielny i cierpliwy. Najszczesliwszy byl jak w drodze powrotnej dalam mu podusie (jaska od Babci z Gdyni).
Zalaczam zdjecia z samochodu, z samego Dallas i u przyjaciol w domu (Lukasz byl wkurzony na mnie bo mu nie pozwolilam grzebac w psim jedzonku). Moze niektore z Was widzialy juz gdzies butki, ktore Lukasz ma na zdjeciu. Tak moje Drogie: Hala Targowa w Gdyni. Tenisoweczki Lemigo. Uwielbiam te buciki.
pozdrawiam Was goraco z prawie 40C Denverowa. Pozdrowcie ode mnie Baltyk, bardzo prosze!!
ps. tak, ta gropa w zoltej koszulce na zdjeciu to ja

w drodze:
100_3052.jpg

w samym Dallas bylo tak goraco, ze chodzilismy po miescie tylko przez 45 minut (zauwazcie jaka Lukasz ma czerwona buzke!!)

100_2984.jpg

z mamusia

100_2956.jpg

z tatusiem

100_2970.jpg

bardzo nieszczesliwy Lukaszek

100_3003.jpg

reklama
Hmmmmmmmm... pisac czy nie? Jest tu kto??????

Jutro wyjezdzamy na urlop, wiec pozdrawiam Was goraco i do zobaczenia za tydzien!

Biore co prawda z soba laptopa, ale nauczona doswiadczeniem licze sie z brakiem zasiegu :mad: Jesli jednak bede go miala, to dam znac co i jak (jesli tu sie cos ruszy oczywiscie :laugh:)

Pa!

Do góry