reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Edytko, gratulowałam już raczkowi, ale pogratuluję jeszcze raz: SUUUPAAA!!

Ola, aszszz Ty pantero!! łałrrrrrrrr... ;) :D :D :D Świetnie wyglądasz, widać po kim majster odziedziczył wdzięki..

Ewcia, no w końcu! Ale nas tu nie ściemniaj, tylko pokazuj swe dziecię i powiesz, co ciekawego wyrabia ostatnio, bo braki mamy ogromne :)

Sylwiasta, nie krępuj się - wal fotkami na prawo i lewo :) Fajnego masz blondaska pod skrzydełkiem. Urodę po mamie czy tacie ma??

Keterek, teraz to zapomnij o reklamacji :laugh:

My przyłączamy się do urodzinowych fotek, choć ta nasza okazja to jak wspominałam mało uroczysta, ale i tak bywa. Nadrobimy kiedyś.. Jak będzie mnie stać na catering :p ;) :) Czekaliśmy z tortem (czyt. sernikiem) do 18.55, aby był dokładnie roczek. Mała zwykle o tej porze szykowana jest do snu, więc i sił nie przejawiała za wiele, na szczęście ożywiła się na jedzenie :)

Tutaj możemy zaobserwować lekkie zmieszanie z tytułu skaczących wokół ucieszonych rodziców.
IMG_0685.jpg

Po serniczku nastąpiła zdecydowana poprawa.
IMG_0707.jpg

Ale i tak hitem tego lata jest woda. Każda. Ta miniaturowa przed domkiem też :)
IMG_0791.jpg

reklama
Agula jaka Majka sie sliczna!!!!!! Kupe czasu jej nie widzialam.
U nas już wszystko w porządku. Wczoraj po pracy moj łoś normalnie sie przywital. Myslalam,ze bedzie mial jeszcze jakies muchy w nosie, ale chyba wszystko przemyslal i doszedl do wniosku ze to nie ma sensu. Bylam pewna, ze jak zawsze bedzie czekal na moj pierwszy ruch. ;)

sylwiasta - witaj :)

dziewczyny - sliczne macie dzieciaczki i jakie zdjecia kolorowe :)

zyczenia dla wszystkich bylych i przyszlych solenizantow :)

Hej hej! Ja jak zwkle o tej porze ;D

Ewka czemu szczepilam malego na ospe??? Nie wiem... ::) Chyba mnie pilelegniarka namowila.... Ta szczepionka jest jednorazowa i nie potrzeba "przypominjacej", a jak wspomne swoja ospe... brrrrrrr... wiem, ze nie ma 100 %, ze Mlody nie trafi na ospe, ale mam nadzieje, ze jak bedzie ja mial, to przejdzie lagodniej h :p

Ola przepiekne zdjecia!!!!!!!!!!! Ja nie mam cierpliwosci wklejac na"zabie", bo jedno pzrechodzi mi po 20 minut!

Kiedy spotkanko??????? No i gdzie????????? Ja osobiscie obstaje przy czyms nedalaeko Centrum- bo nie lubie i sie boje jechac autobusem, ale na plazy????????????? fajnie by bylo!!!!!!!!!! Wczoraj zaliczylismy Jelitkowo, maly byl zadowolony... ;) wiec moze plaza????????

ZKurka czemu zawsze jak jestem dostepna o tej (i tylko o tej porzre, bo wczesniej nie mam jak) to juz nikogo nie ma??????????????

heja 3M mamuśki :)

dziękujemy wszystkim za raczkowe gratulacje :):):)

co do spotkania to ja się nie wypowiadam, dlaczegóż, poniewóż jestem uzależniona od wolnego czasu łośka (podobnie jak keterek nie mam odwagi korzystać ze środków komunikacji miejskiej z naszym wielkim x-landerem i Julką na jego pokładzie), a że łoś ostatnio wolnego czasu nie przejawia to my z młodą kisimy się na naszym wygwizdowie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

objadłam się truskawek i zaraz chyba pęknę...

Majulka słodziulka na roczkowych fotkach :):):)

dzisiejszy dzień spędzamy z Julką pod szczytnym hasłem- "Łosie do lasu" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

witam serdecznie skwar niesamowity i generalnie chowam się z malym do południa w domu, a po południu pędzę do mojej mamy do ogrodka. Zaczynam sadzanie rano na nocniczek, ale mam mieszane uczucia bo to chyba za szybko - narazie chcę żeby maluch się przyzwyczaił do rannego rytułału.
a ja jak juz pisałam plazy unikam - a szczególnie latem brrrrrrrrrrrr ::)

Plaża w taki upał to raczej nie... Ja namiętnie szukam zacienionych miejsc..
Drogie Koleżanki z Trójmiasta- jakie macie fajne miejscówki na gorące dni?????

Mi upały nie straszne,więc mogę się z Keterkiem umówić na plażę w przyszłym tygodniu i Jelitkowo mi bardzo odpowiada :) Ciekawe czy chłopaki by się pobawili razem ???

Co do reszty to hmmm jakoś nie przychodzi mi do głowy żadne konkretne miejsce,oprócz parku Oliwskiego,chociaż nie byłam w nim w te upały,więc ciężko mi powiedzieć czy jest przyjemnie.Na pewno przyjemnie by było w jakimś lesie,ale nie znam takiego miejsca,żeby np. ławeczki były i mogłybyśmy wszystkie spacerować. U mnie jest lasek i jest w nim przyjemnie,ale droga prosta jest dość krótka,no i gdzież byśmy się nagadały ???

Ja zgrywam twardzielkę i mimo wszystko woże się środkami ZKM,ale oczywiście zawsze muszę kogoś obcego poprosić o pomoc.Coż zrobić,takie życie,niektórzy nie mają wogóle auta i muszą też sobie radzić ;)

Anna ja zaczęłam wysadzać Dawida na nocnik jak skończył 7 m-cy,więc myślę,że to nie jest za wcześnie.Często coś zrobił,na początku z przypadku,potem normalnie.Teraz znów mu sie odwidziało i rzadko coś zrobi,ale go sadzam,jest to już nawyk higieniczny,potem jest ciężej dziecko przyzwyczaić,bo się boi.

Ależ Maja to modelka.Widzę że rożek na głowie wzbudził większy aplauż niż u Dawida,bał się go jak mu założyłam,co też widać na zdjęciu. A Dawid wczoraj 1 raz się kąpał w nowym baseniku,z początku był dystans,a potem już chalapał i wyrzucał wszystkie zabawki ;)

dawidowa pisze:
Co do reszty to hmmm jakoś nie przychodzi mi do głowy żadne konkretne miejsce,oprócz parku Oliwskiego,chociaż nie byłam w nim w te upały,więc ciężko mi powiedzieć czy jest przyjemnie.Na pewno przyjemnie by było w jakimś lesie,ale nie znam takiego miejsca,żeby np. ławeczki były i mogłybyśmy wszystkie spacerować. U mnie jest lasek i jest w nim przyjemnie,ale droga prosta jest dość krótka,no i gdzież byśmy się nagadały ???

jak jeszcze byłam bezdzietna to często latem chodzilismy do Teatru Leśnego na Jaskowej dolinie - przyjemnie tam jest bo mozna odpocząć na drewianych ławkach z bali, w poblizu jest tez altanka Gutenberga - ale z wózkiem to troszke cieżko po tych morenowych wzgórzach sie tarabanić - chociaz będę musiała wypróbowac w najbliższym czasie ;D

reklama
a ja kombinuję jakby tu zorganizować roczek Julki żeby nie wydać na to majątku...
zielonym placem na grill-party nie dysponuję, chorobcia sama nie wiem, muszę zaprosić teściów i jak do tego dopasować resztę gości ??
u nas jeszcze zbiegają się w jednym terminie 2 imprezy, moje okrągłe 18 urodziny i ten roczek i nie wiem czy zamówić jeden tort dla Julki czy 1 dla niej i 1 dla mnie, czy wspólny... ja nie jem ciasta i obawiam się, że goście wszystkiego nie zjedzą i co z tym potem zrobić...
ech same kłopoty z tymi urodzinami hehehhe

Do góry