reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

No dobra,chociaż nasze urodziny były ostatnie,ale macie foteczki ;)

img18604jr.jpg

img18834wj.jpg

zab1oy.jpg

ogr1ov.jpg

reklama
O, i mama Dawidkowa laska i synek jaki przystojniak! Widac, że urósł i spoważniał nieco ;) Fajne foteczki, czekamy na jeszcze!

Edytko, gratuluję sukcesów Julki raczka-wędrowniczka. Super, jak maluch tak raczkuje, no nie? A w ogole extra to wyglada, jak coś próbuje przenieśc, typu poduszkę ;).

No i pochwalić się muszę, że odkrylam przyczynę niejedzenia Kingi. Nie jeden ząb jej wychodzi, a cztery na raz! Nie dawała sobie zajrzeć do buzi, ale w końcu, w sumie przypadkiem, mi się udało, no i w szoku normalnie byłam. Biedna, dlatego taka marudka była... No i jak dwa jej się zębule wybily, zaraz nam się poprawiło z jedzeniem.

A soczków jej nie rozcieńczam, bo wtedy rzuca butelką. Kupuję jej takie raczej mało slodkie, jak jest tak gorąco, to albo jabłko, albo jabłko z miętą. Chciałabym ją nauczyć pić samą wodę, ale na razie tylko pije, jak z kubeczka, a wtedy to cala bluzeczka mokra ;).

Nie skupię się już na pisaniu, bo mąż wrócił....

hej babeczki :)

Ola - promieniejesz !!!!! normalnie taka jakaś aura od Ciebie bije !!! super fotki :)

a ja nerwa złapałam na mojego łośka, ojjjjjjjjjjjjjjj
a taki był całkiem sympatyczny dzień...

Julka nie chce pić niczego poza mlekiem :( co prawda nie daję jej pić z kubeczka, tylko z butli...
jakaś taka klapnięta się czuję przez te upały...

Damayanti jak wakacje ????

MNie już też te upały wykanczają- wieczorem ledwo widzę na oczy i z Kubusiwm odjeżdżam o 20 -21. Czasami szybciej zasypiam od niego.

Edytko i jak tam sie jeździ jako młody kierwowca???

Damayanti- u nas ten sam problem- ale w końcu Kubusiowi wyrżnęła się kolejna dwójka- i czekam na następne. A z tym piciem z kubeczka, to jakbym o Kubie czytała. Chociaż teraz staram się jak najwięcej dawać mu wody.

Olka ślicznie wyglądaliście z Dawidkiem! SUper!!!! ;) czekam na więcej zdjęć roczkowych, bo już stęskniłam się za widokiem Waszych pociech!!!

Ewka pisze:
Edytko i jak tam sie jeździ jako młody kierwowca???

brymm brymmm, super, dziękuję :) choć jak do tej pory zawsze z tyłu wożę swojego łosiego, sama jeszcze nigdy nie jechałam :)
Ale byłam już kilka razy w Sopocie i jechałam obwodnicą do Geanta, Auchana, Centrum Matarnia, byłam w Jelitkowie, o i w Outlecie, u teściów na chełmie, w Akpolu hihihi :):)
podoba mi się :)

mam chwilke teraz wiec macie roczkowe zdjecia mojego Niunka
wierzyc mi sie nie chce ze za miesiac bede sie chwalic zdjeciami z 2-gich urodzin
lukas9.jpg

lukas1.jpg

reklama
a tu na zdjeciu robionym 3 dni temu
w jeep-ie z synkiem mojej najlepszej kumpelki Danki
sa dobrymi kolegami mimo tego, ze dzieli ich 9 miesiecy (moj synek jest mlodszy!!!!)
no to teraz zaczne zasypywac Was fotkami (same tego chcialyscie, ha ha ha ha ) ;)

100_2896.jpg

Do góry