reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

No dobra,chociaż nasze urodziny były ostatnie,ale macie foteczki ;)

img18604jr.jpg

img18834wj.jpg

zab1oy.jpg

ogr1ov.jpg

reklama
O, i mama Dawidkowa laska i synek jaki przystojniak! Widac, że urósł i spoważniał nieco ;) Fajne foteczki, czekamy na jeszcze!

Edytko, gratuluję sukcesów Julki raczka-wędrowniczka. Super, jak maluch tak raczkuje, no nie? A w ogole extra to wyglada, jak coś próbuje przenieśc, typu poduszkę ;).

No i pochwalić się muszę, że odkrylam przyczynę niejedzenia Kingi. Nie jeden ząb jej wychodzi, a cztery na raz! Nie dawała sobie zajrzeć do buzi, ale w końcu, w sumie przypadkiem, mi się udało, no i w szoku normalnie byłam. Biedna, dlatego taka marudka była... No i jak dwa jej się zębule wybily, zaraz nam się poprawiło z jedzeniem.

A soczków jej nie rozcieńczam, bo wtedy rzuca butelką. Kupuję jej takie raczej mało slodkie, jak jest tak gorąco, to albo jabłko, albo jabłko z miętą. Chciałabym ją nauczyć pić samą wodę, ale na razie tylko pije, jak z kubeczka, a wtedy to cala bluzeczka mokra ;).

Nie skupię się już na pisaniu, bo mąż wrócił....

hej babeczki :)

Ola - promieniejesz !!!!! normalnie taka jakaś aura od Ciebie bije !!! super fotki :)

a ja nerwa złapałam na mojego łośka, ojjjjjjjjjjjjjjj
a taki był całkiem sympatyczny dzień...

Julka nie chce pić niczego poza mlekiem :( co prawda nie daję jej pić z kubeczka, tylko z butli...
jakaś taka klapnięta się czuję przez te upały...

Damayanti jak wakacje ????

MNie już też te upały wykanczają- wieczorem ledwo widzę na oczy i z Kubusiwm odjeżdżam o 20 -21. Czasami szybciej zasypiam od niego.

Edytko i jak tam sie jeździ jako młody kierwowca???

Damayanti- u nas ten sam problem- ale w końcu Kubusiowi wyrżnęła się kolejna dwójka- i czekam na następne. A z tym piciem z kubeczka, to jakbym o Kubie czytała. Chociaż teraz staram się jak najwięcej dawać mu wody.

Olka ślicznie wyglądaliście z Dawidkiem! SUper!!!! ;) czekam na więcej zdjęć roczkowych, bo już stęskniłam się za widokiem Waszych pociech!!!

Ewka pisze:
Edytko i jak tam sie jeździ jako młody kierwowca???

brymm brymmm, super, dziękuję :) choć jak do tej pory zawsze z tyłu wożę swojego łosiego, sama jeszcze nigdy nie jechałam :)
Ale byłam już kilka razy w Sopocie i jechałam obwodnicą do Geanta, Auchana, Centrum Matarnia, byłam w Jelitkowie, o i w Outlecie, u teściów na chełmie, w Akpolu hihihi :):)
podoba mi się :)

mam chwilke teraz wiec macie roczkowe zdjecia mojego Niunka
wierzyc mi sie nie chce ze za miesiac bede sie chwalic zdjeciami z 2-gich urodzin
lukas9.jpg

lukas1.jpg

reklama
a tu na zdjeciu robionym 3 dni temu
w jeep-ie z synkiem mojej najlepszej kumpelki Danki
sa dobrymi kolegami mimo tego, ze dzieli ich 9 miesiecy (moj synek jest mlodszy!!!!)
no to teraz zaczne zasypywac Was fotkami (same tego chcialyscie, ha ha ha ha ) ;)

100_2896.jpg

Do góry